Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

QUOTE(Agotukas. @ 2007 03 30, 21:13)
Priklauso nuo rajono  mirksiukas.gif Aš moku tris ir realiai neteko girdėt, kad kas Kaune daugiau mokėtų, jei prižiūri vien tik vaikutį, valgyt net jam nedaro  smile.gif

Moki 3 Lt/val., jei teisingai suprantu? rolleyes.gif o valgi palieki paruosta, kad auklei tik pasildyti reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 30, 21:17)
Moki 3 Lt/val., jei teisingai suprantu?  rolleyes.gif o valgi palieki paruosta, kad auklei tik pasildyti reiketu?

Jo ax.gif Tik man pasisekė, manoji ir namus patvarko, ale grynai savo noru, tiesiog mažė ilgai miega ir jai nėra ką veikt...
Ir tik nereikia manęs pult, kad čia mažai moku ir tai yra amoralu smoke.gif Auklė pati sutiko dirbti už šią sumą, vadinasi pasiskaičiavo, kad jai tai apsimoka ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 03 30, 21:23)
Jo  ax.gif Tik man pasisekė, manoji ir namus patvarko, ale grynai savo noru, tiesiog mažė ilgai miega ir jai nėra ką veikt...
Ir tik nereikia manęs pult, kad čia mažai moku ir tai yra amoralu smoke.gif Auklė pati sutiko dirbti už šią sumą, vadinasi pasiskaičiavo, kad jai tai apsimoka ir t.t.  tongue.gif

Aciu uz info thumbup.gif nu as tai tikrai nepulsiu schmoll.gif nes taip pat suinteresuota ieskoti kuo pigiau, o gal ir mociutei, jei sutiktu pupa priziureti, atlyginima sumoket smile.gif
Atsakyti
Vilniuje mokėsime 6 Lt/val. Tai tikrai nemaži pinigai, bet už patikimumą esame pasirengę tiek mokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURĖ @ 2007 03 28, 22:46)
Sveiki. Gal kas pasidalins savo patirtimi-turiu nauja aukle, kol kas reikalinga kelias valandas per diens, tai moku 4Lt/val.-priziuri 6men. suneli. Vasaros pabaigoje griztu i darba, vyr.sunus iseina i pirma klase. Aukle dirbs apie 10val/diena. Ar 4Lt/val ne per daug?  g.gif Gautusi apie 880/men. Kiek kaszin jai moketi, jei jos pilnai rupestis bus mazasis, o vyreneli reikes pasitikti nuvaziuoti prie pradines mokyklos, parsivesti namo ir pasildyti valgyti jam? Ar 3,5 ar palikti 4? Ji pati nezino kiek noretu, tai as nenoriu kad po keliu menesiu pradetu aiskinti kad mazai gauna.

Aciu kas atrasysite. smile.gif

mano nuomone, tikrai ne per daug, nes ir antras vaikas jau "įsipaišo" g.gif
jei tik leidžia finansinės galimybės, sumokėkite auklei tuos 880, bus ir jums ramu, ir jai, nejausit kažkokios bereikalingos įtampos dėl pinigų. Sakau, jei tik leidžia finansai. Jei ne, nustatykite konkrečią sumą, kiek galite už auklę mokėti (tarkim - mėnuo - 800 ar pan.) ir pasiūlykite juos auklei. Jei bus priimtina, pasiliks.

Aš tai iš pradžių irgi mokėjau už valandas, bet kai išėjau į darbą, susitariau mėnesiui atlyginimą, o kai kartais paprašydavom vakare išleisti kur su vyru, papildomai mokėdavome valandiniu tarifu. Žodžiu, aritmetika smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jievaras @ 2007 04 01, 16:09)
Vilniuje mokėsime 6 Lt/val. Tai tikrai nemaži pinigai, bet už patikimumą esame pasirengę tiek mokėti  mirksiukas.gif

Galima ir 15Lt/h mokėti, tik kas įvertins ar tikrai patikima? smile.gif
Galima ir už 4Lt/h gauti puikią auklę Vilniuje biggrin.gif , čia jau sėkmės ir laimės reikalas...
Manyčiau, kad ne pinigais patikimumą nupirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2007 04 09, 17:41)
Galima ir 15Lt/h mokėti, tik kas įvertins ar tikrai patikima? smile.gif
Galima ir už 4Lt/h gauti puikią auklę Vilniuje biggrin.gif , čia jau sėkmės ir laimės reikalas...
Manyčiau, kad ne pinigais patikimumą nupirkti g.gif

Ji 5 metus pas gimines dirbo ax.gif O ir nesinori 5 aukles pakeisti ieskant tinkamiausios.
Atsakyti
QUOTE(jievaras @ 2007 04 09, 19:26)
Ji 5 metus pas gimines dirbo  ax.gif  O ir nesinori  5 aukles pakeisti ieskant tinkamiausios.

Nereikia 5 keisti, nei 2 ar 3 4u.gif .
Tiesiog tikslingai paruoštas pokalbis labai padeda (daugelis mamų tuo remiasi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2007 04 10, 07:35)
Nereikia 5 keisti, nei 2 ar 3 4u.gif .
Tiesiog tikslingai paruoštas pokalbis labai padeda (daugelis mamų tuo remiasi) smile.gif

Kiek man paciai teko kalbetis su potencialiomis auklemis, jos norejo uzdirbti 1000 Lt ir si suma tik uz rupinimasi vaikeliu. Dabartine aukle, zada mums pagaminti vakariene bei aptvarkyti kambarius kol maziukas miegos ax.gif todel ta suma nepasirode labai kosmine 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galite parekomenduoti gerą auklę Klaipėdoje, už valandą mokėčiau 5-6 Lt? O tai mirtinai reikia auklės bet vis nepasitikiu aš. Ar labai baisu pirmom dienom vaikiuką palikti su aukle?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 30, 22:03)
Tai, mamkos, i mano klausima ne viena atsakymo neturit?  wink.gif

As moku savo auklei 800lt per menesi (Klaipedoj), kambariu netvarko. Darbas tik su vaiku.
Papildyta:
QUOTE(Monikac @ 2007 04 10, 11:16)
O gal kas galite parekomenduoti gerą auklę Klaipėdoje, už valandą mokėčiau 5-6 Lt? O tai mirtinai reikia auklės bet vis nepasitikiu aš. Ar labai baisu pirmom dienom vaikiuką palikti su aukle?

Aukle radau per interneta, pirmom dienom vaiksciuojau kaip paranoike, taip buvo baisu, is darbo lekiau kaip ant sparnu namo. Paprasiau kaimynu priziureti aukle, patikrinau buvusias darbovietes, ar nebuvo teista, dabar ir diktofona noriu palikti, nors nieko itartino nera, bet vis tiek noriu dar karta patikrinti. Pati esu teisininke, tai dar ir rastiska sutarti pasirasiau su aukle. Labai bijau del savo mazylio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j7777: 11 balandžio 2007 - 10:01
Aš turbūt pasirodysiu pati skūpiausia,( o dar ir suvalkietė smile.gif ) nes auklei moku 2 Lt už valandą Bet čia viskas prilauso nuo gyvenamosios vietovės - mes gyvenam nedideliam miestelyje, daugiau kaip pusė gyventojų yra bedarbiai, tai jie kiekvienu litu džiaugiasi ( nors auklę tai sunkiai radau, vis tik mąsto, kad čia darbas atsakingas - ne malkas kapot ar daržus ravėt). Manąjai gaunasi apie 200 per mėnesį, nes dirba tik iki pietų Valgyt nedaro ( nes nenoriu ir to nereikalauju), kambarių netvarko ( nors galėtų. Nedrįstu prašyt).
Atsakyti