QUOTE(smarki @ 2007 03 28, 16:13)
ne, vaiko jai parvesti nereikės - aš pati parsivesiu.
Problema tame, kad aš anksti pradedu darbą - 7 val. ir man gaila ją kelti, be to dar serga, todėl man ir reikėjo tokio žmogaus.
O tvarkytis - tai tarėmės, kad po to kai nuves vaiką į daržą (kokia 8.30 val.) ji porą valandų iki kokių 10.30-11.30 į dieną sutvarkys po vieną - vonią, miegamąjį, didijį ir virtuvę. Lyginti ir valgyti daryti nereikės.
Problema tame, kad aš anksti pradedu darbą - 7 val. ir man gaila ją kelti, be to dar serga, todėl man ir reikėjo tokio žmogaus.
O tvarkytis - tai tarėmės, kad po to kai nuves vaiką į daržą (kokia 8.30 val.) ji porą valandų iki kokių 10.30-11.30 į dieną sutvarkys po vieną - vonią, miegamąjį, didijį ir virtuvę. Lyginti ir valgyti daryti nereikės.
Chm......na sunku pasakyti,jei nera dideles netvarkos Tai tada gal uz tvarkymasi po 5 lt/val ,o dar kai vaikutis serga gaunasi nemazai valandu po 4lt,tai manau gal ir gerai.Juk ryte atidirbus galima dar kazkur padirbeti jusu auklei.O ir jums gal nesigauna labai jau brangu,na reiktu paskaiciuoti,kaip taip iseitu.