Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

QUOTE(smarki @ 2007 03 28, 16:13)
ne, vaiko jai parvesti nereikės - aš pati parsivesiu.
Problema tame, kad aš anksti pradedu darbą - 7 val. ir man gaila ją kelti, be to dar serga, todėl man ir reikėjo tokio žmogaus.
O tvarkytis - tai tarėmės, kad po to kai nuves vaiką į daržą (kokia 8.30 val.) ji porą valandų iki kokių 10.30-11.30 į dieną sutvarkys po vieną - vonią, miegamąjį, didijį ir virtuvę. Lyginti ir valgyti daryti nereikės.

Chm......na sunku pasakyti,jei nera dideles netvarkos g.gif Tai tada gal uz tvarkymasi po 5 lt/val g.gif ,o dar kai vaikutis serga gaunasi nemazai valandu po 4lt,tai manau gal ir gerai.Juk ryte atidirbus galima dar kazkur padirbeti jusu auklei.O ir jums gal nesigauna labai jau brangu,na reiktu paskaiciuoti,kaip taip iseitu.
Atsakyti
ačiū už konsultacijas. Esame pakankamai tvarkingi, man reikės tik normalios tvarkos palaikymo. Tikiuosi jos labai nenuskriausiu mokėdama po 4 Lt/val, juo labiau, kad ir ji pati taip pageidavo.
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2007 03 28, 21:50)
ačiū už konsultacijas. Esame pakankamai tvarkingi, man reikės tik normalios tvarkos palaikymo. Tikiuosi jos labai nenuskriausiu mokėdama po 4 Lt/val, juo labiau, kad ir ji pati taip pageidavo.

Ner uz ka-----svarbiausia,kad abi puses butu patenkintos,o ir 4 lt tikrai nemazai mirksiukas.gif Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 03 28, 13:00)
Na jei del atostogu,tai iki vasaros ji dirbs 2,5 menesio.Tai manau saziningiausia butu is tu menesiu isvesti vidurki ir gautusi suma kuria mokesite uz atostogas.na gal ta vidurki dalinkite per puse ir gausis 50% apmokejimas atostogu,jei negalit visos sumos moketi.

reikia pradeti apie aukles darba galvoti.
Normaliai dirbantis zmogus tik po puses metu gauna dvi savaites atostogu.
O ciau jau po 2.5 menesio siulo.

Smarki, o tai kai bus atostogos tau nereikes jokiu paslaugu - t.y. nebereikes, kad aukle namus tvarkytu?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 03 28, 22:38)
reikia pradeti apie aukles darba galvoti.
Normaliai dirbantis zmogus tik po puses metu gauna dvi savaites atostogu.
O ciau jau po 2.5 menesio siulo.

Smarki, o tai kai bus atostogos tau nereikes jokiu paslaugu - t.y. nebereikes, kad aukle namus tvarkytu?

Na va ziuriu ko cia musu Silvute nepasirodo su savo priekaistais auklems biggrin.gif
Atsakyti
Matai,aš turėjau auklę maždaug 3 metus, todėl santykiai buvo nusistovėję - mokėdavau kartą į mėnesį ir viskas - nepaisant to atostogaudavo ji ar ne.
Dėl atostogų - paprastai auklė atostogaudavo kartu su mumis, t.y. mes kur nors varom, tai ir jinai laisva. O kai mūsų namie nėra, tai nėr ir ką tvarkyti.
Dabartinė pageidavo, kad mokėčiau už valandas, sutikau. Nutariau, jei jau pati taip nori, aš nieko prieš, bet dėl atostogų mes su ja nieko nekalbėjom - ji neklausė ir aš neklausiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2007 03 28, 23:04)
Matai,aš turėjau auklę maždaug 3 metus, todėl santykiai buvo nusistovėję - mokėdavau kartą į mėnesį ir viskas - nepaisant to atostogaudavo ji ar ne.
Dėl atostogų - paprastai auklė atostogaudavo kartu su mumis, t.y. mes kur nors varom, tai ir jinai laisva. O kai mūsų namie nėra, tai nėr ir ką tvarkyti.
Dabartinė pageidavo, kad mokėčiau už valandas, sutikau. Nutariau, jei jau pati taip nori, aš nieko prieš, bet dėl atostogų mes su ja nieko nekalbėjom - ji neklausė ir aš neklausiau cool.gif

Svarbiausia manau rasti varianta(del atostogu),kad tiktu abiems pusems.
Atsakyti
Mamos, sakykit, kiek kainuotu aukle Kaune, jei samdyciau ja darbo dienom mazdaug 10 val. per diena? 9-10 men. mergaitei ax.gif Kambariu tvarkyti nereikia - aukles darbas butu visa, kas susije su mergaite... rolleyes.gif
Aciu.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas pasidalins savo patirtimi-turiu nauja aukle, kol kas reikalinga kelias valandas per diens, tai moku 4Lt/val.-priziuri 6men. suneli. Vasaros pabaigoje griztu i darba, vyr.sunus iseina i pirma klase. Aukle dirbs apie 10val/diena. Ar 4Lt/val ne per daug? g.gif Gautusi apie 880/men. Kiek kaszin jai moketi, jei jos pilnai rupestis bus mazasis, o vyreneli reikes pasitikti nuvaziuoti prie pradines mokyklos, parsivesti namo ir pasildyti valgyti jam? Ar 3,5 ar palikti 4? Ji pati nezino kiek noretu, tai as nenoriu kad po keliu menesiu pradetu aiskinti kad mazai gauna.

Aciu kas atrasysite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURĖ @ 2007 03 28, 22:46)
Sveiki. Gal kas pasidalins savo patirtimi-turiu nauja aukle, kol kas reikalinga kelias valandas per diens, tai moku 4Lt/val.-priziuri 6men. suneli. Vasaros pabaigoje griztu i darba, vyr.sunus iseina i pirma klase. Aukle dirbs apie 10val/diena. Ar 4Lt/val ne per daug?  g.gif Gautusi apie 880/men. Kiek kaszin jai moketi, jei jos pilnai rupestis bus mazasis, o vyreneli reikes pasitikti nuvaziuoti prie pradines mokyklos, parsivesti namo ir pasildyti valgyti jam? Ar 3,5 ar palikti 4? Ji pati nezino kiek noretu, tai as nenoriu kad po keliu menesiu pradetu aiskinti kad mazai gauna.

Aciu kas atrasysite. smile.gif

Iškilo klausimas g.gif o kaip čia taip įmanoma vaiką prižiūrint jį TIK parsivežt ir TIK pamaitint g.gif O dėmesio jam ką nereikia? O gal jis prašys su juo pažaisti, o gal, kad jam knygą paskaitytų, ar pasaką pasektų...visa tai neįeina į vaiko priežiūrą? doh.gif
Pasiūlykit 3.75 visiems bus kompromisas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 28, 22:31)
Mamos, sakykit, kiek kainuotu aukle Kaune, jei samdyciau ja darbo dienom mazdaug 10 val. per diena? 9-10 men. mergaitei ax.gif Kambariu tvarkyti nereikia - aukles darbas butu visa, kas susije su mergaite... rolleyes.gif
Aciu.

Tai, mamkos, i mano klausima ne viena atsakymo neturit? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 30, 21:03)
Tai, mamkos, i mano klausima ne viena atsakymo neturit?  wink.gif

Priklauso nuo rajono mirksiukas.gif Aš moku tris ir realiai neteko girdėt, kad kas Kaune daugiau mokėtų, jei prižiūri vien tik vaikutį, valgyt net jam nedaro smile.gif
Atsakyti