QUOTE(*Julyte* @ 2006 11 24, 23:50)
O šiaip manau, kad auklė kaip ir bet koks kitas darbuotojas turi gauti bent 800-1000 litukų, nes toks darbas tikrai to vertas
Pritariu *JULYTEI* - mes auklei mokame 5 lt už valandą (Vilniuje), tad per mėnesį gaunasi vidutiniškai 950-1000 lt (už šią sumą auklė dar pati pasisiūlė pirkti mažylei maisto produktus pietums, nes mes vežame dukrytę pas ją į namus).
Šiuo atveju man svarbiau, ar patenkinta auklė, o ne tai, ar patenkinti mes (turiu omeny darbo užmokestį). Man būtų idealiausia, jei mėnesinis auklės atlyginimas neviršytų 800 lt, tačiau kai kalba eina apie žmogaus, kuri prižiūri TAVO VAIKĄ (o ne bandeles tau kepa ar butą tvarko) darbo užmokestį, kiekvieno lituko skaičiavimas man atrodo netikslingas.
Esu pasiryžusi taupyti kitose srityse, bet ne savo vaiko sąskaita. Aišku, daugiau tūkstančio tikrai nemokėčiau, bet kai kalba eina, ar mokėti auklei 100 lt daugiau, ar mažiau, aš pasisakau už pirmąjį variantą...
(beje, aukle esame labai patenkinti, gal todėl ir negaila tų pinigėlių...)
Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma. (Mt 10, 2433)