QUOTE(Fanta @ 2006 05 16, 05:35)
Aš valdiškam sektoriuj dirbu dar tik antri metai, o alga jau pakilo kelis sykius
Nu as irgi tame paciame sektoriuje, bet man taip tikrai nesiseka kaip tau
QUOTE(Limcamca @ 2006 05 16, 08:25)
metams už tokią kainą jei perkamas per darbo biržą su nuolaida.
Mielosios, mane stebina
![rolleyes.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Mes šiuo metu paleidžiame savo baltąją auklytę, nu nepykit, tikrai jums nerekomenduosiu joms. Nes jūs TYČIOJATĖS iš žmonių. Ar pačios bandėte išgyventi už 500 lt. Jei darbdavys jums tiek mokėtų, ar nebūtų pikta. Pažiūrėkit į save kartais, į savo keliamus reikalavimus auklėms, ir palyginkite ką joms mokate, tai yra dauguma moka tiesiog grašius. O vaiką norite, kad prižiūrėtų idealiai.
Koks skirtumas kaip perkamas - tokia jo kaina
O is zmoniu mes nesityciojam. kalbam apie realius dalykus - kiek galim moketi auklems. Nes kaina sudaro ne tik tai, kiek aukles nori gauti, bet ir tai kiek tevai gali moketi. As irgi gal noriu uzdirbti 10 000 Lt per men, bet nera taip paprasta toki darba rasti ir neuztenka vien drasos kaip cia kazkas raso, reikia dar ir siokiu tokiu talentu ir sugebejimu, kvalifikacijos galu gale
QUOTE(Rucikas @ 2006 05 16, 13:13)
svetimą žmogų įsileisti į namus - sudėtingas reikalas.
Jo tikrai sudetingas, siandien grizau ir uztikau savo aukle bevalancia savo batus su musu batu tepalu
QUOTE(KreKre @ 2006 05 16, 19:01)
Sveiki. Kiek mokama auklems, jei vaika vezi i ju namus? Gal yra mamu, kurios veza vaikiukus pas aukle i namus? Kaip su vaiko maistu darot ir pan
As vezioju vaika, kas antra savaite, o kitom savaitem pas mane ateina kita aukle (zodziu turiu dvi aukles) Tai uz dvi savaites moku 300 Lt. Vezu savo maista - paprastai pirmadieni nuvezu visa maisa bulviu, kruopu, pieno, sureliu, jogurtu, obuoliu. Bet cia mano drauges mama, tai todel tokia kaina. Siaip manau, kad uz kokius 400 galetum rasti