Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

As auklei moku uz valanda 3lt, man i sav gaunas nuo 100 iki 120lt. uzkanda sumustiniu, geria kavos, bet ne pietus, sako nenorinti, labai priziuri tvarka namie, isskalbia, islygina, maziui valgyt padaro savo noru.
rolleyes.gif
Atsakyti
As auklei moku 650 Lt, priziuri 2 metuku mazyli ir dar antrokas nuo 13 val. grizta is mokyklos.
Tai ji pamaitina, valgyti isverda, dar skalbinius palygina. Kaip manot atlyginimas ne per mazas ?
Atsakyti
as pati dirbu auklyte, priziuriu 1,3 metu vaikeliuka. dirbt pradejau, kai jam tebuvo 5 men.
manau viskas priklauso nuo tevu poziurio i aukle. ir aukles poziurio i vaika.
pvz as kai tik atejau dirbti, mane tikrai labai siltai prieme, o kai siltai priima, tai ir poziuris i vaika, i buvima su tuo vaiku tikrai skiriasi. eini ne kaip i dabra, o tikrai, gal nepatikesit, i svente. aisku, buna visokiu dienu, kai ir pati blogai jautiesi, o jei ateitum i darba, o tevai irgi susitampe butu, visai doh.gif tada.
abipuse pagarba irgi labai svarbu. zinoma, buna ir aukliu isnaglejusiu, bet reikia susitarti viska is anksto. pvz as su vaikeliu bunu nuo pat ryto iki vakaro, ir tikrai pati kartais nespeju ne tik pasigamint, bet ir i parduotuve nueit. manau tikrai nieko netsitiks, jei aukle suvalgys koki obuoli ar sumustinuka. bet jei tevei nenori, kad aukle valgytu, reikia butinai tai aptarti is anksto. ir aukle nesijaus nepatogiai, ir vyras nebus piktas biggrin.gif
man moka 4 litus uz val, o manau jei aukle dirba savaitgali, irgi reikia susitarti is anksto, kaip bus mokami pinigeliai. reikia nepamirsti poros dalyku, kad ir auklei yra savaitgalis, ir jei tevai pramogauja, turi atsizvelgti, kad aukle dirba su vaikiuku.tikrai smagu isgirsti aciu uz gera pasirupinima leliuku.
o jums visoms sekmes ieskant aukles. ir jei aukle gera, nepamirskit jai kartais to pasakyti. nes bent jau as, tai myliu ta maziuli kaip savo, ir stengiuosi del jo labai labai. ir prie tos meiles, tikrai prisidejo tevai.
Atsakyti
pazistu daugybe zmoniu kurie dirba su neigaliais vaikais, kurie atiduoda daugybe kantrybes ir laiko kad juos isugdytu ...ir kurie dirba uz mazesni atlyginima hmmm schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo auklei moku 540 lt. Manau, kad tai yra daug. Jai nereikia daryti, nieko, tik užsiimti su vaiku. Ir į lauką ji gali vesti pasirinktinai. Tai yra, jei nenori, - neina. Be to aš su vyru dirbu pamainomis, tai kartais jai dirbti į savaitę tenka tik dvi dienas.
suprantu, kad už tuos pinigus išgyventi sunku, bet už atliekamą darbą, manau moku nemažai.
Atsakyti
As Kaune auklei moku 3lt/val ir 3lt. kelionei i darba.Auklė labai gera.Pirmą dukrytę prižiurėjo iki 4 metuku,o dabar ir mažąjį.Dabar net gaila,kad mažių išleisim į darželį ir teks su auklyte atsisveikint verysad.gif Kartais pagalvoju gal ir per mažai 3lt/val.Ji savo noru ir namus sutvarko ir rūbelius vaikų,sakydama,kad kai vaikas miega vistiek nera ka veikti.Niekada nieko nevalgo,atsineša savo,nors mes sakom,kad pavalgytų,ypač kai ilgiau dirba. Turėti gerą auklę tikras lobis.Mums irgi ne iškarto pavyko.Pirmoji buvo ne kokia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 27 kovo 2006 - 16:45
Mes savo auklytei mokam 450 Lt. į mėnesį. Dirba nuo 8 iki 17.30 val. Kartais anksčiau pabaigia darbelį kartais kiek vėliau. Darbo viršvalandžiai ir savaitgaliai kainuoja 3 Lt. valandai. Pilnas maitinimas be draudimų. Valgį ruošiu aš, ji tik išverda pusryčiams vaikui košytę. Namų tvarkymas, skalbimas, lyginimas taip pat jai nepriklauso. Jos darbas prižiūrėti vaiką, pasirinkimas kada jį vesti į lauką. Suteikiama galimybė naudotis kompiuteriu, internetu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2006 03 27, 17:42)
As Kaune auklei moku 3lt/val ir 3lt. kelionei i darba.Auklė labai gera.Pirmą dukrytę prižiurėjo iki 4 metuku,o dabar ir mažąjį.Dabar net gaila,kad mažių išleisim į darželį ir teks su auklyte atsisveikint verysad.gif Kartais pagalvoju gal ir per mažai 3lt/val.Ji savo noru ir namus sutvarko ir rūbelius vaikų,sakydama,kad kai vaikas miega vistiek nera ka veikti.Niekada nieko nevalgo,atsineša savo,nors mes sakom,kad pavalgytų,ypač kai ilgiau dirba. Turėti gerą auklę tikras lobis.Mums irgi ne iškarto pavyko.Pirmoji buvo ne kokia verysad.gif

Tai kiek cia per menesi iseina ? Mano irgi rubus islygina ir namus patvarko.
Si aukle pas mus jau 8 metai, pirma uzaugino, dabar antra.
O apie darzeli be 4 - 5 metuku net negalvoju.
Atsakyti
Gal kuri nors gali rekomenduoti gerą auklę. Gyvenam Šilainiuose, o vaikučiui tuoj 1 metukai, pilnai darbo dienai.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2006 03 24, 20:34)
As auklei moku 650 Lt, priziuri 2 metuku mazyli ir dar antrokas nuo 13 val. grizta is mokyklos.
Tai ji pamaitina, valgyti isverda, dar skalbinius palygina. Kaip manot atlyginimas ne per mazas ?

As tiek moku auklei uz vieno 2 metuku vaiko prieziura.Mokejau dar plius uz transporto islaidas, bet nebemoku schmoll.gif .Ji priziuri vaika, valgyti nedaro jam, nieko netvarko. Jei turesiu kada antra vaika, niekad daugiau nesamdysiu pensijinio amziaus bobikes doh.gif
Dabar jau eisim greit i darza, tai kaip nors....
Atsakyti
Na nežinau...Kai skaitydavau šį skyrelį anksčiau, kai neturėjau auklės, tai buvau išsigandusi, nes kainos atrodė astronominės. Klaipėda aišku ne Vilnius, bet girdėjau, kad irgi be 600-700 Lt niekas neis. Tačiau kai įdėjau skelbimą, tai telefonas netilo kokią savaitę. O norinčių dirbti su mano pasiūlytom sąlygom susidarė visa eilė. Sąlygos tokios: 500 Lt per mėnesį + mūsų maistas, darbas nuo 7.30 iki 17.30, į pareigas įeina vaiko priežiūra, maisto vaikui ir sau pasigaminimas (mes su vyru valgome darbe), vaiko išvedimas į lauką. Aišku, skambino ir keletas optimisčių, kurios norėjo už darbą tokiomis sąlygomis 800-1000 Lt - atseit su aukštuoju pedagoginiu ir pan. Bet man tas išsilavinimas per daug nereiškia - tai neduoda garantijos, kad žmogus bus geras, o gal kaip tik jausis ne savo vietoje (juk lavinosi tam, kad gautų normalų darbą) ir nenuoširdžiai atliks savo pareigas.
Atsakyti
Aš auklei moku 2,5 Lt per val. (gyvenam Kauno r.) ir per savaitę susidaro apie 120-140, priklausomai kiek valandų dirba, nes vidutiniškai į dieną apie 10 val. . auklė mūsų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai gerai prižiūri mergytę, valgyti abiem mergaitėms padaro, patvarko virtuvę ir kt. , bet daugiausia dėmesio skiria mergytės priežiūrai - pasisekė mums su aukle 4u.gif
Atsakyti