QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 02, 21:04)
Šiandien mokėjau auklei atlyginimą, ir pasakiau, kad už tas keturias dienas moku 50 proc. sutarto atlyginimo. Sako, "gerai" Na aš jos vietoj bent ačiū būčiau pasakiusi. Juk jinai tas dienas tai nedirbo Išeina taip, kad čia jai kaip savaime suprantamas dalykas. Beje apie tokius mokėjimus prieš tariantis dėl darbo mes išvis nekalbėjome. Bet mano supratimu, tai naglumo moteriškei netrūksta.
Na, mano manymu, čia tau naglumo netrūksta. Juk ne auklės kaltė, kad tu sergi. O be to, tu už savo sirgimą gauni biuletenį ir išmokas iš Sodros, o auklė???? Normalu, kad ji nori normalios algos.
Va, praeitą savaitę mes irgi visi prasirgom, bet sąžiningai auklei sumokėjom visą nustatytą sumą, nes tai, kad mes sergam yra mūsų problema, o ne jos.
Na va, ka tik apturejau pokalbi su potencialia aukle ir esu tiesa sankant "lengvai" sokiruota . Ji nori:
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
QUOTE(Limcamca @ 2006 05 11, 16:38)
Na, mano manymu, čia tau naglumo netrūksta. Juk ne auklės kaltė, kad tu sergi. O be to, tu už savo sirgimą gauni biuletenį ir išmokas iš Sodros, o auklė???? Normalu, kad ji nori normalios algos.
Va, praeitą savaitę mes irgi visi prasirgom, bet sąžiningai auklei sumokėjom visą nustatytą sumą, nes tai, kad mes sergam yra mūsų problema, o ne jos.
jinai sias ismokas gauna, nes moka mokescius. O aukle ar moka kokius nors mokescius? Be to "beletenio" irgi ne 100 procentu atlyginimo moka, bei savo darbus sugrizus padaryti reikia
QUOTE(Elgreta @ 2006 05 11, 20:20)
Na va, ka tik apturejau pokalbi su potencialia aukle ir esu tiesa sankant "lengvai" sokiruota . Ji nori:
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
Jai gal dar ir drabužius išskalbt reiktų
Nu jau... Ieškokis kitos, ne paskutinė
QUOTE(Limcamca @ 2006 05 11, 16:38)
Aštik čia paskaičiusi sužinojau, kad jei man auklės nereikia kai aš sergu, turiu jai mokėti vis tiek. . Paskambindavau ir pasakydavau, kad ryt nereikia ateiti ir visakas, ir už tas dienas nemokėdavau. Nė viena nieko man nesakė, įtariu todėl, kad irgi nežinojo šitų kažkokių nerašytų taisyklių. Vaje, tada pas mane to naglumo per akis...ir viskas per tą nežinojimą....
Papildyta:
QUOTE(Ievius @ 2006 05 11, 20:50)
Ieškok kitos
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
Mano aukle gauna:
-500 lt per menesi;
-jokio nuolatinio;
-maistas musu;
-iforminta puse etato, zodziu, mokescius uz ja sumoku as.
I jos darba ieina:
-priziureti du jau nemazus vaikus;
-ruosti jiems valgyti;
-sutvarkyti kambarius nekapitaliai, bet kad visada svaru butu;
-sutvarkyti aplinka:pjauti zole, raveti gelynus, prasluoti keliuka, ziema kasti sniega.
Jei suserga vaikai ir sedziu namuose, auklei vis tiek moku pilna alga.
Ir ji, ir as esam patenkintos Pas mus ji jau ketverius metus, buvo pabegusi, bet sugrizo po metu, nes pamate, kad niekur geriau neras Jos zodziais tariant, as geriausia buvau seimininke, kitos labai priekabios ir savo auklejimo problemas bando perkelti auklei ant peciu.
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
Galiu pasakyti ,kad reikalavimai tokie kokius aš pati reikalaučiau dirbdama aukle.
Ir dar noriu pasakyti tokie pat reikalavimai buvo musų aukles ji pas mus dirba jau 3 metus esu begalo patenkinta, vaikas ją labai labai myli,viska daro taip kaip aš pati darau.
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 12, 09:03)
Mano aukle gauna:
-500 lt per menesi;
-jokio nuolatinio;
-maistas musu;
-500 lt per menesi;
-jokio nuolatinio;
-maistas musu;
Oho..... as maniau, kad uz 500 nieks nebedirba .
aš planuoju mokėti 35 Lt dienai (dirbtų nuo 7.30 iki 17.30) manau, kad čia normalus atlyginimas, jei reikia tik vaiką prižiūrėti ar ne?
QUOTE(Daivad @ 2006 05 12, 12:56)
aš planuoju mokėti 35 Lt dienai (dirbtų nuo 7.30 iki 17.30) manau, kad čia normalus atlyginimas, jei reikia tik vaiką prižiūrėti ar ne?
Ar cia Vilniuje?
Jei taip, tai manau, kad normalu, na bent jau as buciau laminga, jei rasciau tokia, kuri sutiktu tiek gaut.
Po vakar dienos 1000 lt man jau viskas normalu
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
aš moku auklei į savaitę 150Lt, į tą kainą įeina ir autobuso nuolatinis), maistas mūsų ir jokių apmokamų atostogų , nes ji dirba "nelegaliai"