Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

QUOTE(gerda0221 @ 2006 05 05, 13:56)
O jums, Ingene, bus irgi pamoka, kaip reikia viska aptarti pries ka nors idarbinant. Ir reikia moketi issakyti savo nuomone zmogui, kuris yra gal ir jautrus. Man atrodo, kad jusu eks aukle tiesiog uzpyko del to, kad savo minciu neissakete jai tiesiai. O kartais ponas atsitiktinumas vat sitaip pajuokauja - ji viska suzinojo. Tiesiog tikrai nemaloni situacija ir tiek. Linkeciau visiems tokiu maziau  ax.gif

Tavo poste tai tiesa, sutinku, kad negerai išėjo, ir ne viskas laiku buvo aptarta ir išsiaiškinta. Kaip sakoma, iš klaidų mokomės.
Beje darbe paprašiau atostogų, kol nuspręsiu ką toliau daryti, tai buvo didžiulis nepasitenkinimas doh.gif Taip kad ne visi darbdaviai ir ne visos mamos yra tokios supratingos, kaip auklėms norėtųsi.
Papildyta:
QUOTE(skype @ 2006 05 05, 13:39)

o is kuir tu zinai kad ingėnas visa tiesa pasake?
as tai niekada ne darau kazkokiu tai isvadu neisklauses abieju pusiu rolleyes.gif
Papildyta:

ciau  jau galima traktuot kaip izeidima g.gif
ar vel tik noras mintimis pasidalintis?

O iš kur žinai, kad Ingėnas ne visą tiesą pasakė g.gif Jeigu žinai kažką daugiau, tai prašom, rėžk, aš tiesos nebijau cool.gif Jeigu auklė nori, aš nieko prieš, kad jinai čia išsakytų savo versiją.
O dėl "paaugusio" vaikučio, tai aš irgi esu "paaugusi" tongue.gif Pagal metus biggrin.gif Jeigu lietuvių kalbą moki, tai kur tu čia įžeidimą įžvelgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 05 05, 12:12)
Skype, o kas tu buvusiai Ingeno dukters auklei? Gimine ar tik siaip artimas zmogus?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal ir neetiskai pasielgsiu savo nuomone issakydama, bet man atrodo, kad SKYPE ir yra buvusi Ingeno dukrytes auklyte. Kazkaip galvoju, kad ne viena mama taip galvoja, tik yra visos mandagios ir to nepasako blush2.gif O as nemandagi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skype @ 2006 05 05, 11:57)
matau tau visai nieko nera veikt smile.gif eitum geriau vaika priziuret-rasai ROMANUS...cia ka tu rasai cia vienas dalykas-pakvesk cia savo buvusi aukle suzinosim dar naujienu....is taves eina vien tik pasiteisinimai-tokia auksine g.gif
Taip-jai imone siuncia drbuotojus i neapmokamus atostogus0jiems niekas nemoka pinigu BET ir NESIULO 50 proc. sumos uz tos dienos.....
ziuriu beprasmiska toliau su tavim kalbet....suvarei ant zmogaus viska ka galima...
manau mazai bedos turejai jai taip kaltini zmogu. Isivaizduok: ateini taip namo- o tavo *NAUJA* aukle sedi telika ziuri, kojos ant stalo, geria BABAUTA, ruko PRIMA, o vaikas tavp virtuveje kepa kepsniukus ir bulvyte fri, o isgirdes kad atejo mama islindo is virtuves su FINGALU sako " *peep*....*peep*.....*peep* mama atejo!"
negu visi lankytojai siuo puslapio turi matyti kaip TU
?jai kazkas raso pries tavo nuomones ir dar naujokas tai dar ne viskas-nors is taves, kaip supratau, galima laukt VISKUO.........
sekemes paieskuose naujos AUKLES 4u.gif
sekmes paieskuose naujos aukles....

Aš tai irgi čia įžvelgiu kabinėjimąsi BŪTENT prie manęs. Nebent tam tu turi rimtų motyvų ir esi mano auklė ar jai artimas žmogus, arba aš asmeniškai TAVE įžeidžiau. Jeigu nori aiškintis asmeniškai , tai gal tada prašom tiesiai į AŽ ir neterškim eterio, nes moderatoriai tuoj tą mūsų diskusiją užlenks. O jeigu turi FAKTŲ, kuriuos nori paviešinti visiems, prašom. Aš irgi nieko prieš. Jaučiuosi kaip ir neturinti ką nuo kitų slėpti cool.gif
Dar. Iš kur tu žinai, kad aš tikrai kitos auklės ieškosiuosi ? Aš dar labai pamąstysiu tuo klausimu.
O dėl tamstos palyginimų, apie "NAUJĄ" auklę, tai net nežinau, iš kur pas tamstytę toks platus žodynas lotuliukas.gif . Aš net ne visus paryškintus žodžius supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 05, 17:23)
Aš tai irgi čia įžvelgiu kabinėjimąsi BŪTENT prie manęs. Nebent tam tu turi rimtų motyvų ir esi mano auklė ar jai artimas žmogus, arba aš asmeniškai TAVE įžeidžiau. Jeigu nori aiškintis asmeniškai , tai gal tada prašom tiesiai į AŽ ir neterškim eterio, nes moderatoriai tuoj tą mūsų diskusiją užlenks. O jeigu turi FAKTŲ, kuriuos nori paviešinti visiems, prašom. Aš irgi nieko prieš. Jaučiuosi kaip ir neturinti ką nuo kitų slėpti cool.gif
Dar. Iš kur tu žinai, kad aš tikrai kitos auklės ieškosiuosi ? Aš dar labai pamąstysiu tuo klausimu.
O dėl tamstos palyginimų, apie "NAUJĄ" auklę, tai net nežinau, iš kur pas tamstytę toks platus žodynas lotuliukas.gif . Aš net ne visus paryškintus žodžius supratau biggrin.gif

Indenė !!!!!!!!!!!! O aš tave suprantu ir palaikau . Socializmu laikais aiškino žmonems , kad darbdavis yra išnauduotojas darbo jegos . ir svoločius kapitalistas nenori mokėti vargšam darbininkui daugiau . O kad darbdavis duoda galymibę uždirbti daugiau doh.gif pamirštama
Aš irgi įžvelgiu negražu žaidimą prieš tavę .
Aš puikiai suprantu , kaip nemalonu išsakyti pastabas dirbančiam pas tavę žmogui . Atrodo ir nieko blogo nepasakiai , o jau matai suraugta snūkį ir pradėdi bijoti kad viskas atsilėps tavo vaikeliui .
Kai kurias aukles netesiogiai šantažuoja mamas , piknaudžiauja tuo kad jos , jei kas nepatiks visvien liks viena du su mažiukų ir tada atkeršis . O mamos bijo .
O skype , jei tu iš tikruju butu mama , tu taip nerašytum . Kiekviena mama , paliekantį vaiką su auklę supras apie ką aš kalbų .
Aš savo vaiko aukliai bijau net nuotaika sugadinti. , dažniausiai stengiuosi pataikauti , kiek įmanoma doh.gif
O ką daryti ?Indenė aš suprantu , kad tu norėjau išsikalbėti , visos mamytes , kurais patiki savo vaikelius auklem yra įkaitės aplinkybių ir tu pačiu auklių
Atsakyti
Nu puikas ringas lotuliukas.gif Gerai, kad virtualus lotuliukas.gif
Siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 05, 19:23)

speliuok toliau kas as-sekmes speliuones thumbup.gif
o siaip negalima uzstoti zmogu? nors ir visai svetima?
------------------
sekmadieni Mamyciu svente-visiems geros svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skype @ 2006 05 05, 21:36)
speliuok toliau kas as-sekmes speliuones thumbup.gif
o siaip negalima uzstoti zmogu? nors ir visai svetima?
------------------

Jeigu tu norėjai užstoti svetimą žmogų, tai žinok kad savo postais jam tik antireklamą padarei cool.gif Nes dabar vistiek dauguma čia rašiusių galvoja, kad būtent tu ir esi mano auklė tongue.gif Taip kad norėdama padaryti kitam kažką gera kitąkart pagalvok, ar tikrai gera darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 gegužės 2006 - 23:09
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 05, 09:18)
Kažkaip labai įtartinai atrodo "naujokėlių" išpuoliai. Ir būtent vienoje šioje temoje prieš vieną asmenį mastau.gif

Sutinku. Atrodo, specialiai susikūrę tam, kadpastovėtų už vargšes aukles. Tegu pasismagina nors taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Beje, tos kurios sekėte temos eigą, ar iš mano žinučių jums pakanka informacijos išsiaiškinti žmogaus asmenybę? Man tai tikra nepakaktų, nebent žinotum tiksliai , kad jinai žiūri būtent to forumo vartotojo vaiką būtent gimusį konkrečia data, na ir vaiko vardas. Jums neatrodo tai keista? Bent man tai tikrai.

Žinoma. Tiesiog grynai mano kaimynė. Pažinau ją iš pirmo sakinio apie kepurę biggrin.gif . Bajeris. Ko tu nervuojies? Aš irgi manau, kad čia prisijungė auklių liaudies gynėjos. Nekreipk dėmesio. Ar jau radai naują auklę, ar vis dar esi mano likimo draugė? Manoji antradienį pranešė, kad nebespėja su mokslais (mokosi vakariniame, bet prisiekė, kad dėl mokslų nebus jokių problemų - ir tikėk žmogum kad nori), o trečiadienį pareiškė, kad penktadienį ateis paskutinį kartą, o kadangi šiandien pasiginčijom, tai apsimovė savo kurpaites ir išlėkė ryte, o man į darbą reikėjo. Nu vienžo, ant tokio slidaus ledo paliko, kad net karšta pasidarė. Iki antradienio PRIVALAU susirasti naują tongue.gif

Papildyta:
[quote=skype,2006 05 05, 14:39]
cia kaip kam fantzija veikia mirksiukas.gif

manau mazai bedos turejai jai taip kaltini zmogu. Isivaizduok: ateini taip namo- o tavo *NAUJA* aukle sedi telika ziuri, kojos ant stalo, geria BABAUTA, ruko PRIMA, o vaikas tavp virtuveje kepa kepsniukus ir bulvyte fri, o isgirdes kad atejo mama islindo is virtuves su FINGALU sako " *peep*....*peep*.....*peep* mama atejo!"
negu visi lankytojai siuo puslapio turi matyti kaip TU?jai kazkas raso pries tavo nuomones ir dar naujokas tai dar ne viskas-nors is taves, kaip supratau, galima laukt VISKUO.........

O tau, skype, su fantazija irgi žiū visai neblogai. Galėtum siaubiakus rašyt lotuliukas.gif. Mažiau žiūrėk kriminalinių laidų, o gal... toks gyvenimas... blink.gif Smagu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 06 gegužės 2006 - 01:24
Šiaip, jeigu ką, tai tema apie auklių darbo užmokestį ax.gif O dabar gavosi kelių mamų ginčų ir rietynių tema. Negražu.... blush2.gif
Atsakyti
Na ir užvirė temelė. Kas dėl Ingėno situacijos, tai palaikau mamą, ne auklę. Ypač jei nesitarta dėl neplanuotų auklės atostogų, tai pusė algos labai jau gerai išėjo pačiai auklei. Įdomu, kuriam darbe taip dosniai skaičiuoja ir apmoka, pvz, viršvalandžius, kaip tai moka sąžiningos mamos savo auklėms? Todėl nesitarus, pusė algos, manau, buvo tikrai teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunelle: 06 gegužės 2006 - 14:32
QUOTE(tiramisu @ 2006 04 30, 05:47)

Labai keistai jaučiuosiu , kaip ir teisi esu o kaip ir nejauku smulkintis . Turėčiau tu pinigu daugiau tai mokėčiau jai p/l tvarką kaip anksčiau ir naujais įkainiais .Nes per du metus pripratome , vel naujo žmogaus ieškuoti nesinori . Bet mano ir vyro atliginimas jau 5 metai nesikėičia . Šiemet pinigu nei atostogom išėjo atidėti, nei kažkam dar . Ne vargstame mes bet ir gyvename no algos iki algos .Jei tik koks šiek tiek rimtesnis pirkinis tai lizingas.

Vienu zodziu - jei ir tau nejauku, ir aukle kazkuo nepatenkinta (atlyginimu, tik neaisku kokio nori), tai iseina, kad abi puses esat nepatenkintos ir laikas jums skirtis g.gif Nu gal ziauriai pasakiau, bet tokia man isvada persasi smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 02, 19:04)
Mes tarėmės dirbti nuo 9 iki 18 val. už 700 Lt. Vėliau patys ryte laikinai paprašėm ateiti 9.30-9.40, nes mums taip patogiau. Na ir dirbti iki 18 val. už tą patį sutartą atlyginimą. Tačiau nuo pat pirmųjų dienų pastebėjau, kad kai tik aš grįžtu, jinai jau laukia prie durų pasiruošusi bėgti, net pakalbėti nėra kada. Žiemą tai net su kepure manęs laukdavo biggrin.gif O grįžtu aš kartais 17.20, kartais prieš 18 val, per tris mėnesius vieną vienintelį kartą esu pavėlavusi 5 min. Ir nepriklausomai nuo to, kada aš pareinu, visad bėga lekia iš karto namo. Arba buvo ne vieną kartą : ateinu 17.50-17.55 , jinai visa nepatenkinta, į batus ir lekia. Tipo, skubu, su kuo nors susitariau susitikti, į bažnyčią, ant kapų ar dar kažkokie reikalai, kurių jinai nuolat turi. Susidaro toks vaizdas, kad aš pervėlai grįžtu g.gif  Tai vat ir nežinau, ar čia dauguma auklių taip elgiasi, ar čia tik maniškė?

O cia tai viskas aisku - auklei jau seniai nepatiko tas jusu paprasymas, o matyt ir alga netenkina (turbut velgi mitinguodavo su kitom auklem kieme ir pradejo noreti kazi ko). Tai va, ji visa ta laika vire vire, kunkuliavo kunkuliavo ir pagaliau viskas sprogo, kai pasitaike tinkamas momentas (tipo suzinojo kas ka raso). Nu zinok ir VALIO - dziaukis tik, nes ir is kitu postu supratau, kad nestabilios psichikos zmogus. As tai jau seniai buciau pradejusi aiskintis kas jai nepatinka ir ko gero buciau seniai ieskojusi kitos 4u.gif
Atsakyti
[quote=SiDo,2006 05 06, 17:27]
Vienu zodziu - jei ir tau nejauku, ir aukle kazkuo nepatenkinta (atlyginimu, tik neaisku kokio nori), tai iseina, kad abi puses esat nepatenkintos ir laikas jums skirtis g.gif Nu gal ziauriai pasakiau, bet tokia man isvada persasi smile.gif

[QUOTE]
Aš jau visiškai neprieš, jei ji pasižvalgytu geresniu pasiulymu . Jei suras , aš tikrai pasidžiaugsiu už ją . Aš visai nuoširdžiai sakau .Man atrodo , kad labai gerai apmokama darbą jai bus surasti nelengva . Bet gal pasiseks . Visko būna. smile.gif
Aš tikiu , kad auklem moka po 1000 lt . ir daugiau , kad jos ateina 10 val. ir išeina 16,00 val. , kada negali tai neateina ir jai už tai sumokama pilnai , darbdaviai neplanuotos įšeigines apmoka dvigubu tarifu , į lauką su vaiku neverčia vaikščiuoti , indus plauna ir kambarius tvarką pasamdytą valytoja ir dar dar daug visokių privalumų . Bet aš nekada nepatikėsiu , kad tokias superines vietas yra laisvos ir jų labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiramisu: 06 gegužės 2006 - 18:33