QUOTE(gerda0221 @ 2006 05 05, 13:56)
O jums, Ingene, bus irgi pamoka, kaip reikia viska aptarti pries ka nors idarbinant. Ir reikia moketi issakyti savo nuomone zmogui, kuris yra gal ir jautrus. Man atrodo, kad jusu eks aukle tiesiog uzpyko del to, kad savo minciu neissakete jai tiesiai. O kartais ponas atsitiktinumas vat sitaip pajuokauja - ji viska suzinojo. Tiesiog tikrai nemaloni situacija ir tiek. Linkeciau visiems tokiu maziau
Tavo poste tai tiesa, sutinku, kad negerai išėjo, ir ne viskas laiku buvo aptarta ir išsiaiškinta. Kaip sakoma, iš klaidų mokomės.
Beje darbe paprašiau atostogų, kol nuspręsiu ką toliau daryti, tai buvo didžiulis nepasitenkinimas Taip kad ne visi darbdaviai ir ne visos mamos yra tokios supratingos, kaip auklėms norėtųsi.
Papildyta:
QUOTE(skype @ 2006 05 05, 13:39)
o is kuir tu zinai kad ingėnas visa tiesa pasake?
as tai niekada ne darau kazkokiu tai isvadu neisklauses abieju pusiu
Papildyta:
ciau jau galima traktuot kaip izeidima
ar vel tik noras mintimis pasidalintis?
O iš kur žinai, kad Ingėnas ne visą tiesą pasakė Jeigu žinai kažką daugiau, tai prašom, rėžk, aš tiesos nebijau Jeigu auklė nori, aš nieko prieš, kad jinai čia išsakytų savo versiją.
O dėl "paaugusio" vaikučio, tai aš irgi esu "paaugusi" Pagal metus Jeigu lietuvių kalbą moki, tai kur tu čia įžeidimą įžvelgi