QUOTE(Agotukas @ 2006 05 05, 08:18)
Kažkaip labai įtartinai atrodo "naujokėlių" išpuoliai. Ir būtent vienoje šioje temoje prieš vieną asmenį
Čia tik mano nuomonė, galbūt aš klystu, bet gali būti kad tai buvo šališki asmenys Šiaip ar taip naujokai, ir žinučių neprdaugiausiai, ir beveik visos šitoje temoje . Sorry jeigu aš klystu. Bet juk jai pačiai pasak jos žodžių kažkas perkaitęs perdavė , kas apie ją parašyta. Po to ji tipo pati skaitė. Bet aš dar tuo ir abejoju, ar čia nebus sugedęs telefonas. Nes vakar ryte dar buvo geros nuotaikos, tai manau, kad dar nežinojo. O vakare jau iš kažkur sužinojo ir net kažkur "perskaitė (sakė - aš pati skaičiau). O tai paaiškinkit, kur jinai vakar galėjo skaityti, jei dienos metu sėdi pas mane ir prižiūri mano vaiką Galgi nesitempė mano dukros pas kažką skaityti, kur čia apie ją rašo.
Beje, tos kurios sekėte temos eigą, ar iš mano žinučių jums pakanka informacijos išsiaiškinti žmogaus asmenybę? Man tai tikra nepakaktų, nebent žinotum tiksliai , kad jinai žiūri būtent to forumo vartotojo vaiką būtent gimusį konkrečia data, na ir vaiko vardas. Jums neatrodo tai keista? Bent man tai tikrai.
Nes kai kurie komentarai tikrai buvo kaip žmonių, turinčių kažkokių ryšių su ja. Ir net tas klausimas man " ar aš jaučiuosi teisi visais kitais atžvilgiais". Šiaip tai čia tema apie auklių darbo užmokestį, ir aš aiškinausi man aktualius klausimus apie mano auklės užmokestį. Jeigu aš norėčiau padiskutuoti kitais klausimais, tam yra kitos temos. Ir jei kažkas jai artimas ar ji pati šitą temą skaito, tai tegul dar peržvelgia ir kitas temas, gal ką nors dar ras įdomaus.
Man auklė kitų nusiskundimų išeidama beje ir neminėjo, ir nesakė, kad tai ką aš parašiau, yra netiesa. Tai reiškia, kad vis tik tai yra deja tiesa. Nors ir nemaloni abiems pusėms, bet deja skaudi tiesa. Jeigu nebūčiau buvusi šoko būsenoje, kai jinai man viską susakė, tai aš irgi jai būčiau galėjusi daug man jos elgesyje nelabai patikusių dalykų paminėti. Bet tegul sau toliau galvoja , kad yra ideali.
Galėčiau ir daugiau ką pasakyti, bet dabar jau būsiu atsargesnė, ir žinosiu, kad niekada niekuo aklai pasitikėti negalima.
Ir dar , dar tariantis dėl darbo jinai man labai jau negražiai apšnekinėjo savo buvusią šeimininkę, ir apie vieną vaikutį nepergeriausiai išsireiškė "negeras vaikas", ar 'blogas vaikas', kažkas panašaus. Nežinau, bet pagal nerašytas etikos taisykles apie buvusi darbdavį būsimam blogai nešneka, ir apie vaikus žiūrėtus tuo labiau. Jeigu kas iš jos aplinkos skaito, tai irgi daugiškas pamokymas ieškant darbo kitą kartą. O kad apie mane privarys visam kvartalui, tai čia jau faktas, bet tiek jau to, tegul tauškia kiek nori.