QUOTE(pesimiste @ 2006 05 04, 23:49)
tiesa pasakius sakau.kiekviena penktadieni kai paduoda pinigelius sakau aciu ir tik tada kisu i pinigine.juk ne i kortele perveda,o su zmogum kontaktuoji,ir nesvarbu kad as juos uzdirbau,bet man padekot visiskai nesunku
o nors karta atsisakei pinigu-kai imone dirbo nepelningai arba visiskai nedirbo? (del kazkokiu tai priezasciu-bet ne tavo kaltes)??
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2006 05 02, 23:04)
Praeitą mėnesį sirgau ir 4 dienas turėjau biuletenį. Auklei pasakiau, kad tas dienas neateitų, kad jos neužkrėsti. Pasveikusi už tas nedirbtas diena pasiūliau jai atidirbti susitarus vėliau, kai po darbo kur norėsiu užbėgti kokiai valandėlei. Bet jinai tik akis pastatė, "tada tipo išskaičiuokit už tas dienas".
Permąsčiau, kad jeigu visai nemokėsiu už tas dienas, gali būti nepatenkinta. Na, galvoju, tiek to, kad labai jos nenuskriausti, sumokėsiu už tas dienas pusę sutartos sumos, nors pingais man ir nelyja. Šiandien mokėjau auklei atlyginimą, ir pasakiau, kad už tas keturias dienas moku 50 proc. sutarto atlyginimo. Sako, "gerai" Na aš jos vietoj bent ačiū būčiau pasakiusi. Juk jinai tas dienas tai nedirbo Išeina taip, kad čia jai kaip savaime suprantamas dalykas. Beje apie tokius mokėjimus prieš tariantis dėl darbo mes išvis nekalbėjome. Bet mano supratimu, tai naglumo moteriškei netrūksta.
Permąsčiau, kad jeigu visai nemokėsiu už tas dienas, gali būti nepatenkinta. Na, galvoju, tiek to, kad labai jos nenuskriausti, sumokėsiu už tas dienas pusę sutartos sumos, nors pingais man ir nelyja. Šiandien mokėjau auklei atlyginimą, ir pasakiau, kad už tas keturias dienas moku 50 proc. sutarto atlyginimo. Sako, "gerai" Na aš jos vietoj bent ačiū būčiau pasakiusi. Juk jinai tas dienas tai nedirbo Išeina taip, kad čia jai kaip savaime suprantamas dalykas. Beje apie tokius mokėjimus prieš tariantis dėl darbo mes išvis nekalbėjome. Bet mano supratimu, tai naglumo moteriškei netrūksta.
zvengiu negaliu tai reikejo iskaiciuot...ko dar nori is zmogaus?