QUOTE(Ievius @ 2006 04 29, 07:48)
Tai mokėk už valandas
Jei dažniausiai dirba nuo 12 iki 18 , tai ir po3,5 lt mokant išeis tik 21 litas
Na, o jei ilgiau, tai daugiau teks pamokėt... pažiūrėkim nuo 8,30 iki 18,00 - 33,25 lito... vis tiek pigiau
Kadangi ji pati taip pageidauja, tai taip ir mokėkit
Nu man jau 35 litai už šešias valandas - ryškiai per daug atrodo (čia gi beveik po 6 litus už valandą
)...
Tu teisi ir man taip atrodo . Bet aš kažkaip įvedžiau madą neskaičiuoti valandų . Mamytės mokynkites iš mano klaidų !!!
Kažkaip nežianau kaip ir pradėti tą pokalbį antradienį .Auklė labai idomiai skaičioja . PVZ. ji man pasake kad gauna pas mane tik 2,5 lt už valandą . O aš jau kada ji įšėjo namo , pradėjau skaičiuoti kaip buvo prajeitą sąvaitę
PVZ.
pirmadienį nuo 12 iki 18,00 val
antr. nuo 8,30 iki 17,00 val.
trieč. ne buvo
kietv. nuo 12 iki 18,30 val.
penkt. nuo 10 iki 17,00 val.
sumokėjau 100 lt. už šią savaitę ir paskaičiavau kad ji buvo 27 val. tai į valandą gaunasi 3,70 lt.
Ji man pasakė kad jai gaunasi 2,5 lt už valandą , nes kai ji pas mus atėjo mes sutarėme kad aš jai mokėsiu 25 lt ir ji bus nuo 8 iki 18,00 val. keturius kartus į sąvaitę, pradžioja ir buvo taip bet per paskutinius metus ilgiau tai ne vieno karto jai nereikejo likti , o trumpiau gana dažnai .Bet aš ne karto ne buvau jai sumokėjus mažiau už trumpesnę dieną .Tai dabar aš mastau , gal ji ir 3,5 lt turi omeni kad jeigu ji ir bus trumpiau aš irgi turėčiau jai mokėti ?