jurra zinoma visi,bet ar visi apsiimtu atsakomybe uz svetima vaika.as jau pasakojau,
kad tevai buvo palike neusuke lango,ir kai vaikas i ji atsireme susvyravo ant palanges.gerai kad pagavau,ir jis is trecio auksto neisbildejo.o galejau gamint jam valgi ir salia nebuti.
ar tevai butu pasake mes kalti,net neuzsukom lango? tikrai nemanau
o i juodaji ir as viena itraukiau,ir tikrai
[/quote]
Uz vaiko statyma ant palanges (kad ir pirmame aukste) arba nesugebejima priziureti taip,kad nelistu prie lango,mano aukle BUTU ATLEISTA ta pacia diena.Be jokiu kalbu.
QUOTE(Marinčik @ 2006 04 07, 10:14)
iR JEIGU JUS NEPATENKINTOS AUKLES DARBŲ ,KODĖL NEATLEIDŽIAT ,O TIK ČIA RAŠOT ,- KAD TO NEDARO IR TO NEDARO.YRA PERSPEJIMAS ,PRAŠYMAS,
JEIGU NE TAI GOOD BYE,KOKIOS PROBLEMOS IR JIEŠKOT KITĄ .
Viena beda,-vaikui sunku priprasti prie naujo zmogaus
Audruze ,aisku,nuostabios tos tavo kalbos.Jei buciau aukle,o tu boluotiruotumeisi i seima,BUTINAI uz tave balsuociau.
Tavo pasisakymu priezastys ,mano supratimu,yra tik dvi :1)arba tu gauni NEREALIAI dideli atlyginima,ir gali sau leisti auklei moketi tiek,kiek toji uzsipraso;2)arba tu dar neturi nei savo vaiku,nei savo buities , ir,atleisk,nesupranti kiek kainuoja visa tai islaikyti,gaunant vidutini atlyginima.
Tai,kad salyje nera tvarkos,tikrai ne mamyciu nuopelnas.Juk mano darbdavys mane dar ne taip isnaudoja.Ir ka?!Einu ir dirbu,nes zinau,kad kitos iseities nera.Ir didzioji dauguma daro ta pati.Taip jau yra ,kad siais laikais zmones musu salyje skirstomi tik i 2 socialines grupes :LABAI turtingi ir skurdziai.
Prasau nepykti,jei mano pasisakymas ka nors izeide.Tai tera mano nuomone,su kuria nebutinai reikia sutikti.
Sistemos "Minus 60" laikausi nuo 2011.07.12
Pirmas etapas: 95 -> 85