Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mergaites help! ar zinote kuri nors, ar kaune esantys krikscioniskieji gimdymo namai yra privatus ar ne, ar ten mokamos operacijos?
Atsakyti
patarkit ka daryt blink.gif
siandien jauciu, kad pasigavau sloga. Gal dar temperaturos neturiu, bet jau kabinasi kazkokia zaraza. Kadangi siandien 6 diena po isodinimo, tai itariu, kad vaisuku nepatartina vartot, ane? g.gif
Atsakyti
Gal geriau kokius homeopatinius nebent (osceococilum - ar kazkas panasaus, skaiciau kazkur, bet reiktu pasiklausti pas vaistininka) neverta rizikuot, manyciau.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 03 28, 17:25)
patarkit ka daryt blink.gif
siandien jauciu, kad pasigavau sloga. Gal dar temperaturos neturiu, bet jau kabinasi kazkokia zaraza. Kadangi siandien 6 diena po isodinimo, tai itariu, kad vaisuku nepatartina vartot, ane? g.gif

tai jeigu tik sloga - nebaisu, auksta temperatura butu nelabai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2006 03 28, 16:13)
mergaites help! ar zinote kuri nors, ar kaune esantys krikscioniskieji gimdymo namai yra privatus ar ne, ar ten mokamos operacijos?

ten nera privatus, su siuntimu tipo nemokamai, bet kai man cista operavo, kysi daviau, nes taip is anksto mano ginekologe buvo ispejusi

o man is viso prastai... nuejom pas Zilaitiene, pasidarem spermograma, tokia prasta, kad tik IVF, sako pasidaryk hormonu tyrimus, vyras pasidare, sako ziauriai blogi - gal auglys pas tave galvoj, siaubas blink.gif bet ji taip ramiu veidu, ziuriu vyro veidas tik istyso... tai kol nepasidarys tyrimu negalesim darytis IVF verysad.gif Tikiuosi tyrimai bus geri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitė: 28 kovo 2006 - 17:55
QUOTE(Nakviša @ 2006 03 28, 13:18)
Bijau pirkti testą, bijau važiuoti į Geromedą, bijau registruotis penktadieniui pas U... bijau visko ir paniškai bijau. Žinau, žinau, reikia nusiraminti ir negalvoti. Ale lengva pasakyti, sunku padaryti. Todėl atkakliai bijosiu iki penktadienio ir vaidinsiu biski  nestuke.gif

Nakviša, laikyk stogą, tau tiek nedaug liko 4u.gif Manau, šiam skyrely tuoj galėsim įvest naują terminą - testofobija doh.gif

Sudomino tavo dešrelių receptas thumbup.gif Kada nors, kai pamatysiu II, reiks išbandyt biggrin.gif

Keite, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 28, 18:16)

Keite, viskas bus gerai  4u.gif

tai kad jau mane ima paranoja verysad.gif , kai tik susiruosiau pastot, cista isaugo, isoperavo, paskui vyras tyrtis pradejo, kuo labiau, tuo baisiau verysad.gif Ir vis labiau nusitolina mano pastojimas, o taip norisi greiciau, net kai kokia drauge pasako, kad pastojo, sirdele taip suima - baltas pavydas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 28, 19:16)
Manau, šiam skyrely tuoj galėsim įvest naują terminą - testofobija  doh.gif 

ne tik šiam skyrelį g.gif aš irgi bijau testą darytis, nors po IUI blush2.gif įtariu, kad baimė mane nugalėjo, ir blogos mintys doh.gif antra diena ryju kaip išprotėjusi, ir šian išnyko pilvo tinimas, maudenimas pilve ir krūtinėje... g.gif vyras paklausė, kada testą darysiu - tai vos nepasakiau, kad niekada schmoll.gif
dabar nerealiai gėda pačiai prieš save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2006 03 28, 23:49)
ne tik šiam skyrelį g.gif aš irgi bijau testą darytis, nors po IUI blush2.gif

Šiam skyrely - turėjau omeny Nesulaukiančioms gandro mirksiukas.gif
Atsakyti
tai neprieštarauju gi mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginoss 4u.gif
Kaip laikotes?
Man jau visai nekas temperatura kyla, jau 37.7
Labai liudna, labai pergyvenu del savo kruopyciu, kurioms siandien 7ta diena kaip pilve. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 03 29, 15:33)
Sveikos merginoss 4u.gif
Kaip laikotes?
Man jau visai nekas temperatura kyla, jau 37.7
Labai liudna, labai pergyvenu del savo kruopyciu, kurioms siandien 7ta diena kaip pilve. verysad.gif

O tau yra paskirtas aspirinas?
Gal visgi mušk kuo nors temperatūrą g.gif Nežinau galima ar negalima, bet aš gerčiau paracetamolį. Man U. sakė, kad nebijočiau jokios temperatūros, bet labai tave suprantu, kad neramu....
Atsakyti