Vilmut, o šeštadienį nedaro ta klinika Savanorių gale?
Merginos,
gal kuri zinot kelinta ciklo diena veliausiai galima daryti punkcija/isodinima?
QUOTE(darviena @ 2006 03 26, 20:58)
Sveikute, Renata M,
gerai tu cia sakai. As net neskaiciavau, kada turetu buti mano mmm
Man tik sake, kad je darysiu testa anksciau, greiciausiai testas ir taip parodys II, nes naudojant Crinone, organizmas "elgiasi" kaip nescios, todel didele tikimybe, kad pamatysiu II, nors taip gali ir nebuti..o veliau gali tekti skaudziai nusivilti
gerai tu cia sakai. As net neskaiciavau, kada turetu buti mano mmm
Man tik sake, kad je darysiu testa anksciau, greiciausiai testas ir taip parodys II, nes naudojant Crinone, organizmas "elgiasi" kaip nescios, todel didele tikimybe, kad pamatysiu II, nors taip gali ir nebuti..o veliau gali tekti skaudziai nusivilti
crinonas testo neįtakos. II juostelės gali būti dėl Ovitrellio ar Pregnilio, jei nepraeitų 12 d. po jo leidimo. Vėliau jau testo neiškraipytų.
Aš susergu 13 d. po ovuliacijos t.y. punkcijos - visada ir per IVf
Papildyta:
QUOTE(darviena @ 2006 03 26, 21:15)
Merginos,
tada, kai subręsta folikulai skiriama vaistų ovuliacijai ir po 35 val. jie punktuojami. to pagal ciklo dienas nelabai ir paskaičiuosi
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2006 03 26, 21:00)
Renatėle, bet Tu pagalvok- 10 diena išeina šeštadienis, Kaune HCG niekas nedaro šeštadieniais, 11 diena taip pat atkrenta... 12.....praėjusį kartą man tą dieną vakare atėjo mmm- nenoriu darytis HCG ryte o vakare sulaukti mmm , bandysiu išlaukti...o jau tiek išlaukus galima ir 13 dieną dar palaukti
O jei rimtai bus matyt kaip čia bus gal ir 9 dieną pasidarysiu kai supyksiu
O jei rimtai bus matyt kaip čia bus gal ir 9 dieną pasidarysiu kai supyksiu
taigi aš neraginu skubėt testuotis. tik noriu pasakyti, kad jei sulauksi 14 d. po įsodinimo be tepliojimų, tai jau beveik ir testų nebereiks
tu dabar nesinervuok, jei tau tai pavyksta ir gyvenimas pats viską sudėlios į vietas
Aciu Renata, uz isaiskinima. Tai jei teisingai supratau, sekanciu menesiniu reiktu laukt ~14 dienu nuo punkcijos? P.S. as sunerimau, nes jei skaiciuot iprastu ritmu, jos turetu buti jau kita antradieni, o tai yra tik 6 dienos po isodinimo
QUOTE(darviena @ 2006 03 26, 21:28)
Aciu Renata, uz isaiskinima. Tai jei teisingai supratau, sekanciu menesiniu reiktu laukt ~14 dienu nuo punkcijos? P.S. as sunerimau, nes jei skaiciuot iprastu ritmu, jos turetu buti jau kita antradieni, o tai yra tik 6 dienos po isodinimo
normaliai mmm, jei nepastotum, ateitų tiek dienų po ovuliacijos-punkcijos kaip visada. Pas mane pvz. 13 d. nors būna, kad crinonas kelias dieneles užtempia ir kraujas nepasirodo, bet pvz. teplioja.
Žodžiu, apie mmm dabar ne laikas galvoti. gal sėkmingai pastosi ir mmm 9 mėn. teks pamiršti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 26, 20:42)
mane tai nervina pasakymai, kad nedaryti testo kol nepraeis 14 d. po įsodinimo. Tai reiškia testą reikia daryti, kai jau baiginėjasi mmm jei 14 d. po įsodinimo sulauki, tai jau 90 proc. , kad esi nėščia.
Nu, tai as jau tris kartus buvau 90% nescia
Nors tai paguodzia. Siaip jau mano taisykle - mm ateina 14-a diena.
QUOTE(Chiara @ 2006 03 26, 21:34)
Siaip jau mano taisykle - mm ateina 14-a diena.
po įsodinimo ar punkcijos?
QUOTE(Renata M @ 2006 03 26, 22:33)
normaliai mmm, jei nepastotum, ateitų tiek dienų po ovuliacijos-punkcijos kaip visada. Pas mane pvz. 13 d. nors būna, kad crinonas kelias dieneles užtempia ir kraujas nepasirodo, bet pvz. teplioja.
Žodžiu, apie mmm dabar ne laikas galvoti. gal sėkmingai pastosi ir mmm 9 mėn. teks pamiršti
Labai noreciau, kad taip ir butu ir to paties linkiu visoms, beskaiciuojancioms dieneles iki testo
Vilmut, nepergyvenk dėl skausmų Man tai kažkaip atrodo, kad tai geras ženklas. Man irgi visą laiką skaudėjo, kartais net pabusdavau naktimis nuo skausmo Ir dar erotiniai sapnai labai sapnavosi Ir dabar tebesisapnuoja Sako tai irgi geras ženklas, nes tipo kažkas vyksta gimdoje, tai nuo to kažkaip jautriai organizmas reaguoja ir sapnuojasi Na nežinau kiek tame tiesos, bet rusiškuose forumuose irgi pastebėjau, kad kas sapnuoja erotinius sapnus ar net orgazmas per miegus būna, tam pasiseka
Sveikos,
gal kuri nors naudojote slopinimui "Supricure"?
gal kuri nors naudojote slopinimui "Supricure"?
QUOTE(Daiva @ 2006 03 26, 22:38)
Vilmut, nepergyvenk dėl skausmų Man tai kažkaip atrodo, kad tai geras ženklas. Man irgi visą laiką skaudėjo, kartais net pabusdavau naktimis nuo skausmo Ir dar erotiniai sapnai labai sapnavosi Ir dabar tebesisapnuoja Sako tai irgi geras ženklas, nes tipo kažkas vyksta gimdoje, tai nuo to kažkaip jautriai organizmas reaguoja ir sapnuojasi Na nežinau kiek tame tiesos, bet rusiškuose forumuose irgi pastebėjau, kad kas sapnuoja erotinius sapnus ar net orgazmas per miegus būna, tam pasiseka
Noriu erotinių sapnų
Daivut, sveikinu su 6 savaitėlemis