QUOTE(svajukė @ 2006 03 21, 17:28)
o aš pagavau save svajojančią apie tai, kaip pastoju natūraliai.
jetau jetau, jei graudu nebūtų, tai juokčiausi iš tokios savo svajonės.
nu yra ir tokia galimybė, juk turi reprodukcijai reikalingus organus
ir vyrą gi turi
gal iš aš kada natūraliai pastosiu
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2006 03 21, 18:25)
Gydytoja sakė, kad reikia 1 metų tarpo, tai jau tikrai bus 42-u
negaliu patikėti, kad gydytoja rekomendavo ilsėtis metus
anksčiau sakydavo, kad rekomenduoja 3-4 ciklus praleisti
metus ilsėtis jau prabanga, kai tie metai taip bėga
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2006 03 21, 15:19)
Nu kad ne, čia ne tas jausmas. Jau ANĄ skausmą tai aš žinau labai gerai ir jis būna vieną dieną, labai skausmingai, labai staigei ir labai sienom pasilaipioti norisi. O čia kelios dienos jau iš eilės ...
Jis ten ką? Dantimis bando įsikabinti ar nagais tikrina tinkamą plotą?
na Britta pasakojo, kad tikrai naktį prabudo nuo implantacijos skausmo ir tvinksėjimo. Gal kada pati forume pasakos ką jautė.
man nuo crinono skausmas ne aštrus, o pastovus, maudžia kaip prieš mmm tik stipriau ir prasideda 5-6 d. po įsodinimo
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 03 21, 15:23)
na kažkaip tarp eilučių perskaičiau ir liūdna pasidarė
, kad tu manai, kad aš nežinau to jausmo
Taip aš IVF, kelių ir klystkelių nepraėjau, bet laukimo savaičių ir ne viena ir ne dvi ir ne tris ...patyriau, jau daug metų tas laukimas, o dabar kai kiaušintakių visai neturiu, tai išvis psichologinis šokas, taigi aš tavo laukimą ir nepavykusius IVF labai suprantu ir labai,labai pergyvenu dėl to, kartu su tavim
, jeigu tau atrodo kažkiek kitaip, tai tu ....sorry, bet klysti
aš nenoriu nuvertinti tavo skausmo, manau tai supranti. juk ir aš daug IUI turėjau ir operacijų, bet po IVF kitoks jausmas. čia supranti, kad tau įdėjo į gimdą gyvybę ir belieka padaryti viską kas nuo tavęs priklauso, kad ji čia ir liktų, o tu to nesugebi padaryti. man B. po vieno IVf taip ir pasakė: įdedu puikius embrionus ir jei nepastosi tai pati ir būsi KALTA. Įsivaizduoji kokia nevaisinga pasijauti, kai 4 kartus ,,pražudai" tą gyvybę. Aišku, kad nuo manęs niekas nepriklauso, bet pasąmonė tokias kančias sukelia...
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2006 03 21, 15:40)
Žinai Renata, planas pas mane toks kažkoks trumpas. Jei antras IVF nepasiseks, tai tada jau net nežinau ką ir veiksime.
nu dabar įvykdyk šitą planą, o po jo, žiūrėk, gal ir nebereiks daugiau galvos sukti