Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Man lėtinė anovuliacija, bent jau taip sakė. Tai tikriausiai nepamatyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 15 kovo 2006 - 22:39
Daivute ir Vira - didziausi sveikinimai jums 4u.gif Jusu naujienos sildo man sirdi jau antra diena, nerealus jausmas yra tas diziaugsmas uz kita zmogu ir jo laime wub.gif mirksiukas.gif I jusu skyreli vis retkarciais uzklystu ir zaviuosi jusu dvasios stiprybe smile.gif Nors paciai neteko susidurti su didesnem problemom pastojant.

Daiva, dar norejau parasyti, kad butent ta menesi, kai pastojau, labai maude pilva, pykau ant saves, nes zinojau, kad sis maudimas - IDENTISKAS maudimui pries mmm, net tablete nuskausminancia salia lovos pasidejau, sakiau nakti reiks isgerti, jei labai skaudes. O ryte atsikeliau - skausmo nera, mmm taip pat. 4 dienas is eiles man vyras vis sako, gal tu nescia (leliukas labai planuotas ir lauktas)? O mane tai tik sunervindavo, nes man tas maudimas buvo pats ryskiausias zenklas, kad vel nepastojau mirksiukas.gif Kol viena diena nusprendziau pasidaryti testa ir... rankos kojos sudrebejo is laimes ir is soko, net ama praradau, vyrui nesugebejau pasakyti, kas cia vyksta blush2.gif


QUOTE(Renata M @ 2006 03 15, 14:11)
o man šiandien gydytoja išrašė homeopatinių Influcid ir euphorbmin, tai iškart receptą ištrenkiau į šiukšlyną. nusprendžiau vaistų negerti tik arbatas, medų, aspirinas ir taip skirtas, visokius čiulpinukus čiulpiu mirksiukas.gif juk dexamedu slopinu imuninę sistemą, tai negi kitais vaistais stiprinsiu g.gif tiesa, nusipirkau magnio diasporalio. jau dozę įkaliau biggrin.gif


Renatele, atsiprasau, jei ikisiu savo trigrasi ne i vieta, bet man atrodo, kad aspirinas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nestukei ar planuojanciai. Vienintelis leidziamas vaistas nuo stipraus persalimo - paracetamolis. Taip kazkada man U. sake, kai planavau vaikeli ir stipriai persalau. O tas Euphorbium tai labai gerai sloga stabdo, imuniteto neveikia.

Beje dar norejau parasyti, kad nesenai skaiciau knyga anglu kalba, ja parase aktore Brooke Shields, "Down come the rain" ji pastojo po 7 IVF. Knyga yra autobiografine, na ji labiau akcentuoja pogimdyvine depresija, bet labai idomi ir pirma dalis, kur ji apraso savo issgyvenimus iki pastojimo. Jos mergytei dabar turbut kokie 3-4 metukai, o va pries pusemtuka girdejau, kad ji jau antrojo laukiasi. Jie kam bus idomu - galeciau knyga paskolinti, parasykit i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleH: 15 kovo 2006 - 22:44
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 03 15, 22:32)
vadinasi mes toj pacio stadijoj  biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:
Zinot ka mergos pasakysiu  biggrin.gif
Labai gerai yra ovuliaciniai testai . Ten visada pamatai bent blankia antra juostele  blush2.gif  O svarbiausia jie vizualiai nesiskiria nuo nestuminiu  blush2.gif  Ale vistiek ant sirdies gera palieka II pamacius  blush2.gif
Vsio, nusivaziavau - einu miegot  doh.gif



prajuokinai as irgi darydavausi ir pamacius vis galvodavau taip ir nestumo testas atrodytu doh.gif , taip, kad ir as i nusivaziavusiu sarasa rasausi ax.gif
Atsakyti
Na gal kiek ne į temą įsikišiu, sveikinu pirmiausia visas besilaukiančias wub.gif
Taigi, pastebėjau klausimą dėl vitamino C - nesenai pirkau vitaminą C, ir yra netgi tekstas
Ypatingi perspėjimai. Nėštumo ir žindymo laikotarpis.. Taigi, cituoju:
Jei nėščia moteris vartoja daug askorbo rūgšties, naujagimiui dėl atoveiksmio efekto gali atsirasti skorbuto simptomų.
Kūdikio žindymo laikotarpiu didelių šios rūgšties dozių vartoti nereikėtų, nes ji patenka į motinos pieną.
Nėštumo ir žindymo laikotarpiu moteris per dieną su maistu turi suvartoti atitinkamai 70mg ir 95mg vitamino C.

Tikiuosi, nors kam nors padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 16 kovo 2006 - 02:53
Sveikos mergaites. Noriu pasveikinti Vira prisijungus prie nestukiu, smagu kai musu daugeja. O visoms kitoms istvermes laukiant savo stebuklo ir jis ivyks, butinai.
O as cia skaitau, skaitau ir neapsisprendziu ka man pirkti ir gerti. Matau, kad dauguma geria folio rugsti, ar jos buna pirkti vienos, ta prasme be priedu jokiu?
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 03 16, 08:41)
O as cia skaitau, skaitau ir neapsisprendziu ka man pirkti ir gerti. Matau, kad dauguma geria folio rugsti, ar jos buna pirkti vienos, ta prasme be priedu jokiu?


Aš pirkau vieną, be jokių priedų. Tik va dozė pas mane po 300, o Miglužė sako, kad reikėtų daugiau, tai reikės padidinti.
Pradėk kuo greičiau gerti folio rūgštį, tuo labiau kad tokį vaikų būrį nešioji.

Niko, labai gaila, bet tu tik nepasiduok - nors matau, kad ir neketini- šaunuolė console.gif

EgleH, labai dėkui už nuraminimus - jau geriau jaučiuosi, tikiuosi viskas bus gerai mirksiukas.gif Dėl aspirino - matai mums jis paskirtas specialiai gerti po IVF dėl implantacijos. O dėl paracetamolio, tai aš irgi nustebau, kai Miglužė pasakė, kad jo negalima gerti, nes esu skaičiusi, kad tai vienintelis vaistas nuo peršalimo, kurį gali vartoti nėštukės g.gif
Atsakyti
Niko labai gaila verysad.gif
Tikrai įsivaizduoju kaip dabar jautiesi. Pačiai taip buvo verysad.gif
Laikykis mirksiukas.gif Mes su tavimi mirksiukas.gif

O kaip pas tave su planai toliau. Ar turi šaldytų? Gal bandysi?


Atsakyti
doh.gif paracetamolio negalima gerti, kol temperatūra nepasiekia 38 ar labai jau prie jos artėja. Be to, jis peršalimo negydo, o jei negydo, nereikia jo gerti. Aš prieš tas arbatas, kur milžiniškos jo dozės ir kiti simptomus slopinantys vaistai, kurie negydo, o tik gali pasunkinti gyjimą. Nors savijauta, tikiu, kad pagerėja.
O peršalimo atveju vienkartinės vit. C dozės tikrai nieko nepagadins, gal net padės greičiau pasveikti, dėl imuniteto stiprinimo.
Atsakyti
Niko, gaila labai, kad taip nutiko. bet šaunuolė esi, kad neprarandi vilties. laikykis, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima - nors nezinau, ar sitoje temoje ji verta uzduoti, bet matau Migluze "aktyvi", tai labai tikiuosi jos demesio.
Jeigu vyro labai didelis kraujo kresumas, ar tai gali tureti itakos jo spermai ir embrionu kokybei?
Atsakyti
Jei krešumas didelis, tai visų pirma pavojinga vyro gyvybei lotuliukas.gif
O dėl įtakos spermai, tai tiksliai nežinau. Gal mikrocirkuliacijai ir kenkia teoriškai, galiu tik spėlioti.
Jei jau gaunami embrionai iš tokios spermos, krešumas įtakos neturi turėti jų kokybei.
Atsakyti
o aspirinas tam nepadetu ( gi skystina krauja g.gif) ?
Atsakyti