Niko, laikykis vistiek anksciau ar veliau pasiseks
Labas, Paiduke, ir kitos mergaitės, kurios ruošiasi IVF
Kai aš buvau VK pas Usonienę, man davė tokį tyrimų sąrašą :
1.Tepinėlis iš makšties - 20 LT
2.Spermos tyrimas pagal "Vaisingumo klinikoje" nustatytą metodiką - 150 lt,
3.Spermos pasėlis - 80 lt,
4.Kraujo grupė, Rh faktorius 20 lt,
5. Hormonų tyrimai :
3 - 5 c.d. : FSH, LH, E2 - 25LT+25LT+30LT iš viso - 80LT,
21 c.d.: Prolaktinas - 20lt,
6. Citomegalijos IgG ir IgM - 50LT,
7. Toksiplazmozės IgG ir IgM - 50 LT.
8. Raudonukės IgG - 50 LT.,
9. Clamidijų nustatymas - 45 lt.,
10 Tyrimai dėl AIDS - antikūnių prieš ŽIV nustatymo testas (abiems sutuoktiniams) - 15 lt + 15 lt iš viso - 30lt.,
11. Tyrimai dėl sifilio (abiems sutuoktiniams), RPR. - 15lt + 15lt iš viso 30lt.,
12. Hepatito B viruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams) 30lt+30lt iš viso 60lt.
13. Hepatito Cviruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams) 30lt +30lt iš viso 60lt. VISO : 755 LT.
Bet visų tyrimų tikrai daryti nereikia jeigu jie buvo daryti anksčiau.
JEIGU SU VYRO SPERMA VISKAS TVARKOJE, TAI SPERMOS TYRIMO MANAU NEREIKIA, TIK SPERMOS PASĖLIO REIKĖS,
KRAUJO GRUPĘ SAVO MANAU ŽINOT VISOS IR VISI, JI DAR BŪNA GIMIMO LIUDIJIME ARBA PASE ĮRAŠYTA
HORMONŲ TYRIMAI MANAU IRGI SVARBU PRIEŠ IVF, AŠ PASIDARYSIU
VISI KITI TYRIMAI BŪTINI - KAIP APSIDRAUDIMAS, PRIŠ IVF PROCEDŪRĄ
TIKIU , KAD NEI VIENA NESERGAM NEI SIFILIU, NEI AIDS, BET IŠSITIRTI BŪTINA.
Sėkmės visoms
Kai aš buvau VK pas Usonienę, man davė tokį tyrimų sąrašą :
1.Tepinėlis iš makšties - 20 LT
2.Spermos tyrimas pagal "Vaisingumo klinikoje" nustatytą metodiką - 150 lt,
3.Spermos pasėlis - 80 lt,
4.Kraujo grupė, Rh faktorius 20 lt,
5. Hormonų tyrimai :
3 - 5 c.d. : FSH, LH, E2 - 25LT+25LT+30LT iš viso - 80LT,
21 c.d.: Prolaktinas - 20lt,
6. Citomegalijos IgG ir IgM - 50LT,
7. Toksiplazmozės IgG ir IgM - 50 LT.
8. Raudonukės IgG - 50 LT.,
9. Clamidijų nustatymas - 45 lt.,
10 Tyrimai dėl AIDS - antikūnių prieš ŽIV nustatymo testas (abiems sutuoktiniams) - 15 lt + 15 lt iš viso - 30lt.,
11. Tyrimai dėl sifilio (abiems sutuoktiniams), RPR. - 15lt + 15lt iš viso 30lt.,
12. Hepatito B viruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams) 30lt+30lt iš viso 60lt.
13. Hepatito Cviruso antigeno nustatymas (abiems sutuoktiniams) 30lt +30lt iš viso 60lt. VISO : 755 LT.
Bet visų tyrimų tikrai daryti nereikia jeigu jie buvo daryti anksčiau.
JEIGU SU VYRO SPERMA VISKAS TVARKOJE, TAI SPERMOS TYRIMO MANAU NEREIKIA, TIK SPERMOS PASĖLIO REIKĖS,
KRAUJO GRUPĘ SAVO MANAU ŽINOT VISOS IR VISI, JI DAR BŪNA GIMIMO LIUDIJIME ARBA PASE ĮRAŠYTA
HORMONŲ TYRIMAI MANAU IRGI SVARBU PRIEŠ IVF, AŠ PASIDARYSIU
VISI KITI TYRIMAI BŪTINI - KAIP APSIDRAUDIMAS, PRIŠ IVF PROCEDŪRĄ
TIKIU , KAD NEI VIENA NESERGAM NEI SIFILIU, NEI AIDS, BET IŠSITIRTI BŪTINA.
Sėkmės visoms
Sveikutes,
po ilgesnes pertraukos vel prisedau paskaityti kaip jums sekasi. Labai dziaugiuosi uz Daiva ir kitas, kurioms pasiseke ir aisku uz tas, kurios dar "kelyje" i sekme
as taip pat ruosiuosi pirmam IVFui, gal netgi si savaitgali darys procedura. Siuo metu leidziuosi diferilina (berods taip jis vadinasi ), pries tai puregon'a (ir vel nesu visiskai tikra ar teisingai atsimenu pavadinima . Gal kas turite patirties su siais vaistais, Jauciuosi labai prastai:nezmoniskai pucia pilva, papykina, jauciuosi visa istinusi, svoris auga... buciau dekinga, jei pasidalintumet savo patirtimi
po ilgesnes pertraukos vel prisedau paskaityti kaip jums sekasi. Labai dziaugiuosi uz Daiva ir kitas, kurioms pasiseke ir aisku uz tas, kurios dar "kelyje" i sekme
as taip pat ruosiuosi pirmam IVFui, gal netgi si savaitgali darys procedura. Siuo metu leidziuosi diferilina (berods taip jis vadinasi ), pries tai puregon'a (ir vel nesu visiskai tikra ar teisingai atsimenu pavadinima . Gal kas turite patirties su siais vaistais, Jauciuosi labai prastai:nezmoniskai pucia pilva, papykina, jauciuosi visa istinusi, svoris auga... buciau dekinga, jei pasidalintumet savo patirtimi
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 03 15, 19:28)
Pasiziuriu svajukes parase 0 as dar 10-a eileje
Kas padedavo jums prilaikyti stoga visame laukimo - nezinios periode
Kas padedavo jums prilaikyti stoga visame laukimo - nezinios periode
MamyteSirdele, nenuvažiuos tas tavo stogas, prilaikysim.
O be to ir aš nuo tavęs nelabai pirmauju
QUOTE(devina @ 2006 03 15, 19:47)
MamyteSirdele, nenuvažiuos tas tavo stogas, prilaikysim.
Aciu Nors jau reiktu pradeti laikyti Kaip tik artejame prie metu, kai leliu konstruojam aktyviai - visi tyrimai ir nenusiseke IUI Sumoj, tai vargstam jau 2 metai, tai kai palyginu su ne kuriu cia esanciu, tai net geda pasidaro del savo nekantrumo Bet, kadangi pirmaji konstravom dar plius 2 metus, tai viso kaip ir 4 gaunasi Nezinau, matyt reikia kuo greiciau pavasario, nes ta uzsitesusi ziema, saltis ir niuri nuotaika veda i nevilti...
Sorry, kad issiliejau, bet kazkas sake, kad cia galima
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 03 15, 22:54)
Aciu Nors jau reiktu pradeti laikyti Kaip tik artejame prie metu, kai leliu konstruojam aktyviai - visi tyrimai ir nenusiseke IUI Sumoj, tai vargstam jau 2 metai, tai kai palyginu su ne kuriu cia esanciu, tai net geda pasidaro del savo nekantrumo Bet, kadangi pirmaji konstravom dar plius 2 metus, tai viso kaip ir 4 gaunasi Nezinau, matyt reikia kuo greiciau pavasario, nes ta uzsitesusi ziema, saltis ir niuri nuotaika veda i nevilti...
MamyteSirdele, tai tikrai nedaug ir pamatysi kaip tau pasiseks
Na o aš jau kviečiuosi leliu 10 metu ir visokiu IUI ne vienas ir ne du, taip kad greitai nosi į dangu ir pradedam gyventi svajonėmis
Beja ar tau taikyta ilgoji shema?
QUOTE(devina @ 2006 03 15, 20:00)
jo, mes ilgaja schema pradedam nuo sekancio ciklo - si jau nespejau i traukini
Merginos laikykite savo stogus pavasaris gamta bunda ir mes turim pabusti.
QUOTE(mirėja @ 2006 03 15, 20:09)
Kaip noreciau sustoti su tavim priespriesais ir suremti stogus Ir dar su taure vyno
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 03 15, 23:14)
Kaip noreciau sustoti su tavim priespriesais ir suremti stogus
Nepatikėsi, lygiai tą patį pagalvojau
QUOTE(mirėja @ 2006 03 15, 20:22)
Nepatikėsi, lygiai tą patį pagalvojau
vadinasi mes toj pacio stadijoj
Papildyta:
Zinot ka mergos pasakysiu
Labai gerai yra ovuliaciniai testai . Ten visada pamatai bent blankia antra juostele O svarbiausia jie vizualiai nesiskiria nuo nestuminiu Ale vistiek ant sirdies gera palieka II pamacius
Vsio, nusivaziavau - einu miegot