Dėkoju visoms už sveikinimus Tik dar nesitiki,nei man,nei vyrui
Gal šiandien reikės kokį testą nusipirkti,pasitikrinti Vakar kažkokį pigų išbandžiau,kuris namie voliojosi,tai antrą juostelę vos galėjau įžiūrėti
Man irgi dabar kaip Daivai atrodo,kad visos gali ir taps
Pilvą pamaudžia,dar ir temperatūra laikosi vakarais apie 37,2.Vakar nuo įtampos ir nervų taip įsiskaudėjo galvą,kad nepraėjo iki nakties.
Renata,aš nuo peršalimo geriau homeopatinius oscilocicinum ar kažką panašaus,ten tokie žirneliai,jie tinka ir kūdikiams.
Niu mergytės laikykitės, vidurius gali paleisti nėščioms, juk hormonai pasikeitė. Lygiai taip pat prasidėjus mėn. staigiai vidurius kai kuriom paleidžia.
As nestumo pradzioj ir nuolat paleistai viduriais vaiksciojau. Nezinau ar cia hormonai, ar is laimes
Eina sau... Vira, super Atrodo, kad čia kažkas mygtuką kokį paspaudė ir prasidėjo pas visas
Mergaitės
Nugi šaunuolės
Nugi šaunuolės
QUOTE(svajukė @ 2006 03 15, 10:06)
Chiara, ir mes nugalėsim (čia mano atsakymas į tavo vakarykštį komentarą apie Daivos "beviltiškumą"). nutiks ir mums taip laukiamas stebuklas, pamatysi.
Mes nugalesim bet kokiu atveju
Nepaskaiciavai vaistuku. Kadangi pati labai uzsispirginau su tavo rekomenduotais, tai tau uzsakiau 4 pakuotes. Jei per daug - parduosim, jei per mazai - dar galiu paskambinti ir pasakyti daugiau.