QUOTE(patrija @ 2006 01 27, 14:52)
Sidabre ir Leta, linkiu, kad jums pavyktų pagauti tą gandrą
Jei ne paslaptis kiek jums viskas kainavo? Su vaistais ir procedūra. Man tik įdomu ar brangsta viskas ar ne?
Kadangi pačiai buvo įdomu tai pati labai tiksliai viska rašiausi.
Problemos su vyro spremą. Tai jau žinojome anksčiau ir pakankamai nemažai pinigų sudėjome tenai. Aš pati irgi jau buvau pasidariusi 1 metu eigoje visokiausių tyrimų ir gimdos nuotrauką. Šito aš neskaičiavau.
Vyro spermograma ar nėra jokių ten uždegimų - 180 Lt
Paruošiamieji rekomenduojami tyrimai:
man - prolaktinas, progesteronas, dėl raudoniukės antikunio, tepinėlis, hepatitas B ir C, AIDS, sifilis ir kraujo grupės nustatymas - 335 Lt
Kai kurių tyrimų tikrai galima nedaryti, pvz. AIDS ir sifilis, bet mes su vyru nusprendėm pasidaryti, nes niekada gyvenime nedarėme ir tikriausiai jau nebesidarysime. Šiaip smalsu buvo ir kažkoks užtikrintumas atsiranda. Kraujo grupės nustatymas taip pat nebūtinas jei žinote. Paprasčiausiai mes jos nežinojome tai ir pasidarėme.
vyrui - hepatitas B ir C, sifilis, AIDS, kraujo grupė - 110 Lt
Kaip matot šie tyrimai tikrai nebūtini. Mes tikrinomės profilaktiškai. Nors šie tyrimai yra Vaisingumo klinikos rekomenduojamų tyrimų sąraše.
Keturios konsultacijos su echoskopu kiekviena - 80+60+60+60 - 260 Lt
Paskirta Dipherelinas 10 kartų po 0,1mg - 350 Lt
Gonal 5 dozės po 150 ir 3 po 112,5 ir - 955 Lt
Ovitrelis viena dozė 250 mg - 85 Lt
5 ciklo dieną dariau LH ir progesterono ar prolaktino tyrima (tiksliai nesupratau) - 55 Lt
procedūra IVF - 4500 Lt - 20% nuolaida (AČIŪ vaisingumo asociacijai) - 3600 Lt
procedūra ISCI - 1500 Lt - 20% nuolaida (AČIŪ Daivai kad įrašė, nes šios nuolaidos nesitikėjome) - 1200 Lt
embrionų šaldymas - 600 Lt
ir pabaigai Crinone vaistai visa dėžutė - 250 Lt
Taigi viso gavosi 7980 Lt
Bet kaina kinta nuo problemos, vaistų ir procedūrų poreikio.