QUOTE(maya @ 2005 10 07, 22:22)
Daiva, o gal zinai daugiau ka apie hiperstimuliacija, man daktarai siek tiek pasakojo, bet visgi norisi sava kalba isgirsti. Be to nuo vakar vakaro man ko tai sunku kvepuoti, taip bijau, kad tik nebutu cia ta hiperstimuliacija
Embrionai juk jau isodinti, koks mano pats pats blogiausias variantas jei man taip gavosi
aš ne Daiva, bet gal kiek padėsiu
jei embrionai prisikabins gali būklė pablogėti, t.y. pilvas pradėti pūstis, pilve pradeda rinktis skysčiai, jeigu jų daug prisirenka reikia nusiurbinėti. taigi tavo užduotis nuo dabar,jei jautiesi gerai, bet nepakankamai, jauti sunkumą:pasiimk kokį lapą ir: rašykis kiek išgeri skysčių, kiek pasišlapini, jei ženkliai mažiau, tai negerai, dar matuok savo pilvo apimtį, pvz rytais nepavalgius, pasisverk jei viskas didėja ir gana stipriai, skuosk pas gydytojus, aišku jei ir jautiesi blogai, tai nelauk, nes net neabejoju, kad tavo būklė tokia, kad jau galima guldyti į ligoninę. Man du kartus buvo vidutinio stiprumo hiperstimuliacija, taigi visus šiuos dalykus dariau, svėriausi, stebėjau kiek pasišlapinu
Ir dar: nors ir tenka nusiurbinėti skysčius, bet beveik visada leliukui nieko nenutinka
o jei ir nutinka, tai turbūt ne dėl tos priežasties
Taigi stebėk save, ir jei tik blogai pasijusi skuosk pas gydytojus