mallena, nežinau kada, turbūt penktadienį ar šeštadienį (kitą aišku). Dar priklauso nuo to ką Tu vadini IVF-u: ėmimą ar įsodinimą, ar viską kartu
hormonai mano: FSH - 9,08; E2-839,5. Sakė, kad gerai.
auga 15 potencialių kandidatų į vaikelius
dabar eisiu penktadienį, dozę kol kas paliko 150.
QUOTE(Vilmikė @ 2004 11 04, 09:35)
Aš šiandien susileidau jau trečią Puregono porciją. Jaučiuosi klaikiai......stogas važiuoja žiauriai, o dar tas prakeiktas darbas......Taip norėčiau prigulti.....
Rytoj važiuoju pas Bogdanskienę.
Turiu vieną rūpestėlį, niekaip nesibaigia mmm...jau šiandien 9-ta diena ir vis dar teplioja
aš pradėjau leistis gonalį antrą ciklo dieną ir jau į vakarą labai sumažėjo, o kitą dieną ir visai baigėsi mėnesinės. Kai dariau ilgą protokolą atrodo buvo panašiai. Reikia Tau pasikonsultuoti su Bogdanskiene dėl tų tepliojimų, nors gal ir nieko baisaus, juk gimda turi pilnai išsivalyti.
galiu pasakyti, kad ir aš per ilgąjį jaučiausi klaikiai nepalyginsi kaip dabar. Dabar nei stogas važiuoja, nei karštis nepila ir pan. tik pilvas išsipūtęs.
QUOTE(vira @ 2004 11 05, 07:53)
Gonalio vis dar leidžiu po 150,vakar ir užvakar susileidau Cetrotide.Šiandien pas gydytoją,tai kai grišiu,parašysiu.Bet prigaminau folikukų aibes - esu linkusi į hiperstimuliaciją
Sveikute,
tai Tu jau 9 kartus leidaisi po 150 Gonalio? Tai turbūt vienos pakuotės kaip ir neužteko? ar nebuvo pamažinę gonalio dozės, kada žada baigti stimuliaciją? Kokie hormonų tyrimų rezultatai koks E2? Kiek pas Tave tų folikulų auga, kad sakai labai daug? Gal paaiškino ką daro Cetrotide, kiek kainuoja, kiek injekcijų darys? Matai, man viskas aktualu. Parašyk smulkiau
aš šiandien jau 6 injekciją susileidau po 150 kol kas, eisiu pas Bogdanskienę ir žiūrės ar mažinti dozę ar ne ir turbūt skirs Cetrotide
QUOTE(JustaZ @ 2004 11 05, 09:33)
Viltis,
o kaip tavo savijauta nuo vaistu? Prisimenu, sakei, kad per pirmaji IVF jauteisi prastai, gal dabar geriau?
kol kas visiškai gerai, bet nenoriu prasišnekėti
o čia pasiskaitymui, gal į Lenkiją užsimanysite
IVF in Poland
I just want to let people know about IVF in Poland. We are military and are stationed in Warsaw and did IVF here in Oct. 2002. I became pregnant on the first try with my now, 3 month old, twin girls.
They are amazing here! They really care about the patient and it is extremely cheap. I paid $800 for meds and $918 for the procedure. We retrieved 12 eggs and did IVF on 6 & ICSI the other 6. All 12 fertilized and we transferred 3 on day 2. I still have 9 frozen and we will pay to have them stored here ($100 a year) until we decided to come back and use them or donate them.
It is very cheap to fly to Poland and the clinic here works with people from the States to where you could fly here to have the procedure done.
If you would like any info on it or have any questions, email me at Kellee2576@yahoo.com