Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

QUOTE(airius @ 2011 09 21, 23:35)
Sveiki, bet ten receptuko nematau g.gif

http://skanusgyvenim...tos-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 21, 14:21)
Suintrigavai  bigsmile.gif 
Mergaites, tada dar klausimas  ax.gif Kai reikia juodo šokolado naudojate tikriausiai Karūnos  g.gif  Na bent jau aš, o koki naudojate balta šokoladą? Praeita karta bandžiau daryti balto šokolado tvorelę iš balto Princo, tai siaubas, nesupratau kokia mase gavosi "išlydžius" . Jis man tiesiog i guzus kažkokius sušoko, paskui pradėjo byrėti ir galų gale...... viska suėdė mano šuo  biggrin.gif Tai va ir galvoju, gal taip pat tik Karūnos naudoti?

Sveiki,
as taip esu kepusi si tortuka thumbup.gif mums labai patiko wub.gif
Juoda sokolada visada naudoju Karunos, o balta - Princa. Tvoreles nesu dariusi, bet siam tortui jis puikiai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 21, 13:21)
Suintrigavai  bigsmile.gif 
Mergaites, tada dar klausimas  ax.gif Kai reikia juodo šokolado naudojate tikriausiai Karūnos  g.gif  Na bent jau aš, o koki naudojate balta šokoladą? Praeita karta bandžiau daryti balto šokolado tvorelę iš balto Princo, tai siaubas, nesupratau kokia mase gavosi "išlydžius" . Jis man tiesiog i guzus kažkokius sušoko, paskui pradėjo byrėti ir galų gale...... viska suėdė mano šuo  biggrin.gif Tai va ir galvoju, gal taip pat tik Karūnos naudoti?



Baltas sokoladas sukoko greiciausiai del to, kad perkaitinot. Jis laba kaprizingas, reikia labai atidziai sildyti.
Atsakyti
QUOTE(BP84 @ 2011 09 21, 21:50)

aciuks.gif I kaip as pati sio recepto neradau,ziurejau gi ta psl g.gif Na svarbu,kad su jusu pagalba turiu.Einu kepti smile.gif Tikiuosi sveciams patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 10:42)
Baltas sokoladas sukoko greiciausiai del to, kad perkaitinot. Jis laba kaprizingas, reikia labai atidziai sildyti.

Ačiū, bent jau žinosiu, kad mano klaida unsure.gif
Mergaites, o gal kokių nors pastebėjimu turite darant šį (Šokoladinę simfoniją) tortą g.gif Dar nelabai studijavau receptą, bet man kažkodėl jis sudėtingas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 09 21, 22:35)

Sveiki, bet ten receptuko nematau g.gif

va cia http://skanusgyvenim...tos-tortas.html
Atsakyti
sveikos. labai uzsimaniau pameginti padaryti tortuka, bet va net nzn kur rasti maistiniu dazu?
Atsakyti
Maistiniu dazu rasite:
http://sal2.puslapiai.lt
http://www_cake-deco_lt
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 22, 12:14)
Ačiū, bent jau žinosiu, kad mano klaida  unsure.gif 
Mergaites, o gal kokių nors pastebėjimu turite darant šį (Šokoladinę simfoniją) tortą  g.gif Dar nelabai studijavau receptą, bet man kažkodėl jis sudėtingas atrodo  g.gif

Nebent man, jis tikrai nebuvo sudetingai padaromas, o as tortus tikrai nedaznai kepu, tik per sventes mirksiukas.gif
Viska dariau pagal recepta ir viskas puikiai gavosi (biskvita dariau taip kaip RiMami, neskobiau jokio ten vidaus). Visi sluoksniai ir biskvitai tarpusavy gerai sukibo. Bet patarciau labai ilgai nelaukti tarp pirmo ir antro sluoksniu supylimo, nes jie greitokai stingsta, o ir antra biskvita ilgai nelaukus uzdejau. Nes veliau gali tarpusavy sluoksniai ir biskvitas nesulipti.
Tiesa, jei tai pades, kaip ir RiMami, dariau is 1,5 normos; 24 cm formoje.
Sekmes! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 22 rugsėjo 2011 - 18:11
Merginos, ar kuri esat naudojusi vietoj kepimo popieriaus folija ikloti i torto forma ,nes isseiti negaliu dabar o noriu issikepti piskvitus,pagelbekit ar nesigaus man sss
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 22, 20:31)
Merginos, ar kuri esat naudojusi vietoj kepimo popieriaus folija ikloti i torto forma ,nes isseiti negaliu dabar o noriu issikepti piskvitus,pagelbekit ar nesigaus man sss

As anksciau isvis nedejau nieko, tik sviestu tepiau ir trupiniais ar manu kruopom pabarstydavau dugna ir super buvo thumbup.gif
Atsakyti
Dar klausimas dėl šokoladinės simfonijos 4u.gif
Ar šilumoje stovint tortas labai linkęs leistis ir minkštėti? Kadangi dedasi želatina, pastovėjęs jis netampa koše? Laistyti jo nereikia išvis kiek supratau g.gif
Atsakyti