Zinokit, man tas tortas Slyvos soklade superinis - siandien dar geresnis skonis. Tad- kepkit
QUOTE(SandraRupke @ 2011 09 16, 16:19)
Norejau paklausti del raudonojo velveto kas kepete, ar ten reikia tiek daug kakavos Ji man visus dazus paslepe, gavosi biskvitas ne raudonas o kazkokios neaiskios rudos spalvos. Nors dazu tikrai nemazai pyliau ir kol buvo neiskepes raudonumas matesi, o iskepus neliko
as kepiau, man nepatiko, to raudonumo ir pas mane neliko antra kart nekepsiu
niekad nekepsiu tortu, kurio spalva nustelbia dazu spalva.. Baisu pagalvoti, kiek chemijos.. brr..
QUOTE(kice @ 2011 09 18, 09:34)
niekad nekepsiu tortu, kurio spalva nustelbia dazu spalva.. Baisu pagalvoti, kiek chemijos.. brr..
Visiskai sutinku. Kas ten per noras kepti torta, i kurio biskvita dar dazai dedasi
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk tai limonadas ot kvaiša pagalvojau o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi
Kaip visada susivėlinu su tortu Kokį rekomenduotumėt tortą, kad šiandien iškepus ir sutepus - rytoj būtų labai skanus valgyt Reikia vyrui į darbą rytoj neštis, o aš tingėjau iš anksto iškept
QUOTE(aaagnex @ 2011 09 18, 13:15)
Kaip visada susivėlinu su tortu Kokį rekomenduotumėt tortą, kad šiandien iškepus ir sutepus - rytoj būtų labai skanus valgyt Reikia vyrui į darbą rytoj neštis, o aš tingėjau iš anksto iškept
ot tingine
as kepciau savo fantazijos vaisiu balti biskvitai su koncerv persikais,ir grietinele,ar grietine-kam kaip patinka.....biskvitus sulieti skysciu nuo vaisiu,pribarstai persiku,ar tai kitokiu vaisiu dedi grietinele ir fsio-jam nereikia brandinti-iskart gali valgyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 18, 12:54)
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk tai limonadas ot kvaiša pagalvojau o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi
As neseniai dariau si torta, tai man kilo tie patys klausimai kaip jums...vienas geras zmogiukas cia patare, kad lapelis atitinka 3g...dejau 3 nubrauktus saukstus...buvo pats tas...mandarinus keiciau konservuotais persikais...o to surio neradau ne vienoj Jonavos parduotuvej, tai emiau ricotta...nezinau kiek tai pakeite originalu skoni, bet gavosi super...gaivus, burnoje tirpstantis tortukas...
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 18, 12:54)
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk tai limonadas ot kvaiša pagalvojau o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi
Sūris philadelphia yra tepamas grietinėlės sūris. va toks va
Tik labai mažai ten jo yra berods tik 125 g. o ir kaina nemaža.
Tai savo vieno X maximoj pradėjau skaitinėt tepamų sūrių etiketes ir radau kito gamintojo tepamą grietinėlės sūrį. Palyginau sudėtis ir philadelphijos ir to kito sūrelio sudėtis buvo visiškai vienoda. Gaila nepamenu pavadinimo Nu bet dabar tų tepamų sūrių pasirinkimas nemažas. Tik reikia žiūrėt, kad be priedų būtų. O galų gale juk ir mascarponė yra sūris ir gietinėlės, o ir ricotos sūris manyčiau tikrai skonio nesugadintų.
QUOTE(Erina @ 2011 09 18, 17:17)
Sūris philadelphia yra tepamas grietinėlės sūris. va toks va
[Tik labai mažai ten jo yra berods tik 125 g. o ir kaina nemaža.
Tai savo vieno X maximoj pradėjau skaitinėt tepamų sūrių etiketes ir radau kito gamintojo tepamą grietinėlės sūrį. Palyginau sudėtis ir philadelphijos ir to kito sūrelio sudėtis buvo visiškai vienoda. Gaila nepamenu pavadinimo Nu bet dabar tų tepamų sūrių pasirinkimas nemažas. Tik reikia žiūrėt, kad be priedų būtų. O galų gale juk ir mascarponė yra sūris ir gietinėlės, o ir ricotos sūris manyčiau tikrai skonio nesugadintų.
[Tik labai mažai ten jo yra berods tik 125 g. o ir kaina nemaža.
Tai savo vieno X maximoj pradėjau skaitinėt tepamų sūrių etiketes ir radau kito gamintojo tepamą grietinėlės sūrį. Palyginau sudėtis ir philadelphijos ir to kito sūrelio sudėtis buvo visiškai vienoda. Gaila nepamenu pavadinimo Nu bet dabar tų tepamų sūrių pasirinkimas nemažas. Tik reikia žiūrėt, kad be priedų būtų. O galų gale juk ir mascarponė yra sūris ir gietinėlės, o ir ricotos sūris manyčiau tikrai skonio nesugadintų.
ačiū, bandysiu ieškoti
QUOTE(Florexile @ 2011 09 14, 15:34)
labukas, norejau paklaust ar RAUDONO VELVETO biskvita reikia kuom nors sulaistyt pries sutepant? ar ne? susipirkau produktus, bandysiu, labai jau idomu kaip ten realiai jis atrodo
Labas,
aš atsakysiu,nes šį tortą kepu labai dažnai
ne visada sulaistau(kaip kada laiko turiu)
Raudonojo velveto biskvitas ir taip drėgnas labai,bent man taip gaunasi,todėl jei ir lieju nebent alkoholiu
O aš ieškau kokio gaivaus ir labai skanaus tortuko vaikų gimtadieniui. neišsirenku kokį pasibandyti,gal ką galite rekomenduoti?
QUOTE(keno @ 2011 09 18, 12:29)
ot tingine
as kepciau savo fantazijos vaisiu balti biskvitai su koncerv persikais,ir grietinele,ar grietine-kam kaip patinka.....biskvitus sulieti skysciu nuo vaisiu,pribarstai persiku,ar tai kitokiu vaisiu dedi grietinele ir fsio-jam nereikia brandinti-iskart gali valgyti
as kepciau savo fantazijos vaisiu balti biskvitai su koncerv persikais,ir grietinele,ar grietine-kam kaip patinka.....biskvitus sulieti skysciu nuo vaisiu,pribarstai persiku,ar tai kitokiu vaisiu dedi grietinele ir fsio-jam nereikia brandinti-iskart gali valgyti
reiks isbandti tavo tortuka, o tai skikersu jau atsivalgem