Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

Zinokit, man tas tortas Slyvos soklade superinis - siandien dar geresnis skonis. Tad- kepkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 09 16, 16:19)

Norejau paklausti del raudonojo velveto kas kepete, ar ten reikia tiek daug kakavos  g.gif  Ji man visus dazus paslepe, gavosi biskvitas ne raudonas o kazkokios neaiskios rudos spalvos. Nors dazu tikrai nemazai pyliau ir kol buvo neiskepes raudonumas matesi, o iskepus neliko  blink.gif

as kepiau, man nepatiko, to raudonumo ir pas mane neliko unsure.gif antra kart nekepsiu schmoll.gif
Atsakyti
niekad nekepsiu tortu, kurio spalva nustelbia dazu spalva.. Baisu pagalvoti, kiek chemijos.. brr..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 09 18, 09:34)
niekad nekepsiu tortu, kurio spalva nustelbia dazu spalva.. Baisu pagalvoti, kiek chemijos.. brr..


Visiskai sutinku. Kas ten per noras kepti torta, i kurio biskvita dar dazai dedasi blink.gif
Atsakyti
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade smile.gif bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk tai limonadas doh.gif ot kvaiša pagalvojau biggrin.gif o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi blush2.gif
Atsakyti
Kaip visada susivėlinu su tortu doh.gif Kokį rekomenduotumėt tortą, kad šiandien iškepus ir sutepus - rytoj būtų labai skanus valgyt g.gif Reikia vyrui į darbą rytoj neštis, o aš tingėjau iš anksto iškept blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 rugsėjo 2011 - 12:15
QUOTE(aaagnex @ 2011 09 18, 13:15)
Kaip visada susivėlinu su tortu doh.gif Kokį rekomenduotumėt tortą, kad šiandien iškepus ir sutepus - rytoj būtų labai skanus valgyt g.gif Reikia vyrui į darbą rytoj neštis, o aš tingėjau iš anksto iškept blush2.gif

ot tingine lotuliukas.gif
as kepciau savo fantazijos vaisiu g.gif balti biskvitai su koncerv persikais,ir grietinele,ar grietine-kam kaip patinka.....biskvitus sulieti skysciu nuo vaisiu,pribarstai persiku,ar tai kitokiu vaisiu dedi grietinele ir fsio-jam nereikia brandinti-iskart gali valgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 18, 12:54)
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade smile.gif bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk  tai limonadas  doh.gif  ot kvaiša pagalvojau biggrin.gif o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi  blush2.gif

As neseniai dariau si torta, tai man kilo tie patys klausimai kaip jums...vienas geras zmogiukas cia patare, kad lapelis atitinka 3g...dejau 3 nubrauktus saukstus...buvo pats tas...mandarinus keiciau konservuotais persikais...o to surio neradau ne vienoj Jonavos parduotuvej, tai emiau ricotta...nezinau kiek tai pakeite originalu skoni, bet gavosi super...gaivus, burnoje tirpstantis tortukas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 18, 12:54)
labukas, niu Rugiagele sugundėt ir mane išsikept slyvos šokolade smile.gif bet atėjau paklaust dėl kito torčiuko, dėl mandarinų - fantos, pirmais nesupratau kas ta fanta, paskui pamačiau recepte juk  tai limonadas  doh.gif  ot kvaiša pagalvojau biggrin.gif o tie 9lapeliai želatinos? tai kiek čia tų gramų? negi tie po 30g ar kiek ten būna net 9? ir ar to pfiladelfijos sūrio būna visose parduotuvėse, gėda pripažint, bet nesu apie jį girdėjusi  blush2.gif


Sūris philadelphia yra tepamas grietinėlės sūris. va toks va
user posted image
Tik labai mažai ten jo yra berods tik 125 g. o ir kaina nemaža.
Tai savo vieno X maximoj pradėjau skaitinėt tepamų sūrių etiketes ir radau kito gamintojo tepamą grietinėlės sūrį. Palyginau sudėtis ir philadelphijos ir to kito sūrelio sudėtis buvo visiškai vienoda. Gaila nepamenu pavadinimo doh.gif Nu bet dabar tų tepamų sūrių pasirinkimas nemažas. Tik reikia žiūrėt, kad be priedų būtų. O galų gale juk ir mascarponė yra sūris ir gietinėlės, o ir ricotos sūris manyčiau tikrai skonio nesugadintų.
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 09 18, 17:17)
Sūris philadelphia yra tepamas grietinėlės sūris. va toks va
[Tik labai mažai ten jo yra berods tik 125 g. o ir kaina nemaža.
Tai savo vieno X maximoj pradėjau skaitinėt tepamų sūrių etiketes ir radau kito gamintojo tepamą grietinėlės sūrį. Palyginau sudėtis ir philadelphijos ir to kito sūrelio sudėtis buvo visiškai vienoda. Gaila nepamenu pavadinimo doh.gif Nu bet dabar tų tepamų sūrių pasirinkimas nemažas. Tik reikia žiūrėt, kad be priedų būtų. O galų gale juk ir mascarponė yra sūris ir gietinėlės, o ir ricotos sūris manyčiau tikrai skonio nesugadintų.



ačiū, bandysiu ieškoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 09 14, 15:34)
labukas, norejau paklaust ar RAUDONO VELVETO biskvita reikia kuom nors sulaistyt pries sutepant? ar ne? susipirkau produktus, bandysiu, labai jau idomu kaip ten realiai jis atrodo  ax.gif

Labas,
aš atsakysiu,nes šį tortą kepu labai dažnai smile.gif
ne visada sulaistau(kaip kada laiko turiu)
Raudonojo velveto biskvitas ir taip drėgnas labai,bent man taip gaunasi,todėl jei ir lieju nebent alkoholiu smile.gif


O aš ieškau kokio gaivaus ir labai skanaus tortuko vaikų gimtadieniui. neišsirenku kokį pasibandyti,gal ką galite rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 09 18, 12:29)
ot tingine lotuliukas.gif
as kepciau savo fantazijos vaisiu g.gif balti biskvitai su koncerv persikais,ir grietinele,ar grietine-kam kaip patinka.....biskvitus sulieti skysciu nuo vaisiu,pribarstai persiku,ar tai kitokiu vaisiu dedi grietinele ir fsio-jam nereikia brandinti-iskart gali valgyti 4u.gif

reiks isbandti tavo tortuka, o tai skikersu jau atsivalgem biggrin.gif
Atsakyti