QUOTE(Palme22 @ 2011 11 02, 16:19)
atrodi viska gerai isplaku, bet nesamoke kokia tai iskiapa
O tai kaip ta nesamonė atrodo
. O tą nesamonę galima valgyt?
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 02, 16:34)
na nenuleisiu ranku, dar pabandysiu Rafaelo biskvita, ziuriu cia atskirai baltymu plakt nereikia, tik kaip suprantu pradzioje mikseriu galima o paskui kai supilam miltus reikai saukstu. bet kaip is apacios i virsiu maisyt?
Papildyta:ziurekit 15 gr kepimi milteliu tai kiek cia bus?
saukstelis
aš tai viską plaku mikseriu, nors turbūt miltų plakt mikseriu skaitosi, kad negalima, bet tai kad man puikiausiai gaunasi. Šitą biskvitą kepu daugeliui tortų, jis toks lengvas ir purus. ir be to labai nesudėtingas. Suplaku kiaušus su cukrum, pilu aliejų ir tada miltus.
Kepimo miltelių dedu 2 šaukštelius su tokiu vidutiniu kaupu.
Kepdama nedarinėju orkaitės. kai kepimas baigtas orkaitę po kelių minučių čiut čiut praveriu, tada po kelių minučių dar biškuti praveriu, kad nebūtų didelio temperatūrų skirtumo.