Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

QUOTE(Olesta @ 2011 10 30, 08:33)
na tikrai ne kartą rašyta, einu dar parašysiu viršutinėje papuošimų temoje, kad vėl nepasimestų, bet bet kuriam ganašui žinokite ir atsiminkite, kad grietinėlė pirma užvirinama iki pirmųjų burbulų, tik tada sudedamas šokoladas ar karamelė 4u.gif

karamelinis ganašas

Aciu labai, dabar jau zinosiu, o kita savaite ir isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 11 01, 17:09)
http://aj-receptai.b...-sluoksniu.html

man tobulai skanus...ka tik baigem valgyti  wub.gif

Aciukas 4u.gif o kuria diena po sutepimo jis skaniausias?
Atsakyti
jau praradau vilti biskvita normalu iskept, niekas nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 02, 15:36)
jau praradau vilti biskvita normalu iskept, niekas nesigauna  schmoll.gif

reikia nenuleisti rankų - yra biskvitų įvairių, gal kuris kitas receptas pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 02, 14:36)
jau praradau vilti biskvita normalu iskept, niekas nesigauna  schmoll.gif

Iš šviesių biskvitų jau turiu geriausia. Rafaelo. Kepu visa iš karto ir gaunasi thumbup.gif Dar reikia koki šokoladini gerai išmokti nes "Juodo miško" dar paveda kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 02, 15:15)
Iš šviesių biskvitų jau turiu geriausia. Rafaelo. Kepu visa iš karto ir gaunasi  thumbup.gif Dar reikia koki šokoladini gerai išmokti nes "Juodo miško" dar paveda kartais  doh.gif

aš kai bijau, kad paves, tai ir tamsų rafaelo kepu biggrin.gif paprasčiausiai dalį miltų pakeičiu kakavos milteliais, kaip buvo Olesta, man rodos, g.gif patarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 11 02, 16:48)
reikia nenuleisti rankų - yra biskvitų įvairių, gal kuris kitas receptas pasiseks...

atrodi viska gerai isplaku, bet nesamoke kokia tai iskiapa
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 02, 15:19)
aš kai bijau, kad paves, tai ir tamsų rafaelo kepu biggrin.gif paprasčiausiai dalį miltų pakeičiu kakavos milteliais, kaip buvo Olesta, man rodos, g.gif  patarus ax.gif

Šiandiena viena tikriausiai perkepsiu ( kazkaip ramybės neduoda ) tai gal taip ir reikia pabandyti g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na nenuleisiu ranku, dar pabandysiu Rafaelo biskvita, ziuriu cia atskirai baltymu plakt nereikia, tik kaip suprantu pradzioje mikseriu galima o paskui kai supilam miltus reikai saukstu. bet kaip is apacios i virsiu maisyt? g.gif
Papildyta:
ziurekit 15 gr kepimi milteliu tai kiek cia bus? blush2.gif saukstelis
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 11 02, 10:50)
Aciukas 4u.gif  o kuria diena po sutepimo jis skaniausias?

tiesa sakant kita diena buvo skanus, bet antra para paciausias smile.gif
Atsakyti
Tortas skaniausias tada, kai jo mažiausiai lieka. Na pirma diena tortu mažai kas valgo, bet ant rytojaus biggrin.gif O jei dar lieka trečiai dienai tai iš viso "Gerkle perkasti kitam gali " lotuliukas.gif Aš manau visus tortus reikia bent para palaikyti, kad tie skoniai "susigyventų".
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 11 02, 16:34)
ziurekit 15 gr kepimi milteliu tai kiek cia bus?  blush2.gif saukstelis

apie 3 arbatiniai sauksteliai. bet jei kepat rafaelo biskvita,tai as ten dedu 2a.s.(apie 10gr) ir to tikrai pakanka
Atsakyti