Labukas
norejau mamyciu zinoviu paklaust ar galiu puost torta tuo paciu kremu kuriuo pertepsiu torta? darysiu Rafaelo svajone aciu labai
QUOTE(linamalatji @ 2011 10 28, 12:39)
Labukas
norejau mamyciu zinoviu paklaust ar galiu puost torta tuo paciu kremu kuriuo pertepsiu torta? darysiu Rafaelo svajone aciu labai
Kazkada pati klausiau.
Galit, bet gali nelygiai gautis, nes kokosas yra.
galit galit puošti, kremas tvirtas, gerai gausis
ačiū už pastabas kavos tortui, maniškis vyras irgi jį labai vertina, nors tortų iš mano kepamų asortimento pagyrų yra sulaukęs tik juodasis miškas ir šitas, na dar rikota su persikais, viskas, daugiau jo skoniui niekas neįtinka, bet šitam esu sulaukusi daug pagyrų, tiesą sakant jis man skaniausias iš visų
va ir išlindo Jūsų klaida, jokiu būdu miltų visų negalima, Asseni aiškiai parašius eiliškumą, nusižengėt eiliškumui, negavot rezultato o biskvitas pats skaniausias, kokį yra tekę kepti
ačiū už pastabas kavos tortui, maniškis vyras irgi jį labai vertina, nors tortų iš mano kepamų asortimento pagyrų yra sulaukęs tik juodasis miškas ir šitas, na dar rikota su persikais, viskas, daugiau jo skoniui niekas neįtinka, bet šitam esu sulaukusi daug pagyrų, tiesą sakant jis man skaniausias iš visų
va ir išlindo Jūsų klaida, jokiu būdu miltų visų negalima, Asseni aiškiai parašius eiliškumą, nusižengėt eiliškumui, negavot rezultato o biskvitas pats skaniausias, kokį yra tekę kepti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 28, 08:56)
Žadu savaitgalį kepti "Patį skaniausią tortą", sakykit o ką tepat ant viršaus,morenginio sluoksnio.Erikiuxxx jau kepė ne vieną kartą
Aš ne Erikiuxxx, bet irgi kepiau- aptepiau plonai plikytu sviestiniu kremu ir puošiau šlapia beze
[quote=šarūnė,2011 10 28, 15:51]
Aš ne Erikiuxxx, bet irgi kepiau- aptepiau plonai plikytu sviestiniu kremu ir puošiau šlapia beze
viskas tvarkoj,tik nedaplakei beze,nelaiko formos kita karta plak tol,kol beveik visa beze apkibs visas sluoteles
viskas tvarkoj,tik nedaplakei beze,nelaiko formos kita karta plak tol,kol beveik visa beze apkibs visas sluoteles
[quote=keno,2011 10 28, 15:34]
[/quote]
Žinau, be to, greičiausiai sirupą per trumpai viriau, pirmą kartą dariau.
Ačiū už pastabas
[/quote]
Ačiū už pastabas
QUOTE(šarūnė @ 2011 10 28, 17:07)
Ačiū už pastabas
Ačiū už pastabas
kaip pirma kart daranciai,patarciau slapia beze daryti ne,taip sudetinga....o,su tuo sirupo virimu.....ilgai as vargdavau-zodziu nevertas pastangu-slapia beze turbut visom pavyksta,ir svarbiausia NEREIKIA NIEKO VIRTI
QUOTE(margaritka25 @ 2011 10 27, 23:04)
Kada matei,tas formas,siandien?reiks savaitgali vaziuot i Lidla paziuret.
Tai cia ketvirtadienio offeriai, tai va, vakar ju uzveze, bet ziuriu ne visas formas suveze , man verkiant reikia dideles meskiuko silikonines formos, is laimes vos neapsislapinau kai pamaciau lidl zurnale kad atveza, bet butent ju taip ir negavau, arba isvis nebuvo, arba labai staigiai ispirko ... Zodziu siandien pirkau is ebay, idomu kada ateis, is ... Honkongo...
RIMI tortu kremams nuolaida, ar bandet kas tuos pirktinius?
QUOTE(Palme22 @ 2011 10 28, 19:43)
RIMI tortu kremams nuolaida, ar bandet kas tuos pirktinius?
Esu bandziusi viena vieninteli karta, kai kepiau pirma torta. Daugiau nebandau fui.... grynu - gryniausia sintetika.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 28, 08:56)
Žadu savaitgalį kepti "Patį skaniausią tortą", sakykit o ką tepat ant viršaus,morenginio sluoksnio.Erikiuxxx jau kepė ne vieną kartą
Jau kepiau trecia karta si tortuka, ir ne paskutini ...nes super skanus man, labai patinka, bet puosti jo nemoku , nes tie morengai isseina man sleivi kreivi, ne vienodai iskepa,
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 28, 09:03)
saviskio neturiu foto, nes nepuosiau
As cia atradau si receptuka su nuotraukomis
( bet man su obuoliais neisejo ir neskaniai pasirode ) dariau si karta su mandarinais ir migdolu riesutais
http://www.forum.u-s...mp;#entry248079
Papildyta:
O cia Divia isverte ji i lietuviu kalba
http://www.supermama...;#entry48957041
Merigos,o ar labai skiriasi šl.beze nuo paprastos beze skoniu Niekada nedariau paprastos, bet šl. tai man skani