negi ir šito fotosesiją reikės daryti
*išplaki iki purumo kambario temperatūros sviestą su cukrumi, taip???
* tada po vieną, įplaki kiaušinius, taip???
*tada turi iš anksto atsisvėrus, sumaišius ir išsijojus, miltus, kakavą, kepimo miltukus ir sodą, ir susipylus, taip???
* pilam po šaukštą mišinio, šaukštą kefyro ir plakam, bet LABAI LĖTAI, BET KOKIAM BISKVITUI MILTAI MĖGSTA BŪTI ĮMAIŠOMI LĖTAI, jei įplaksit kaip kiaušinius plakat, tai skaitykim gero biskvito nebebus...aišku, gal yra išimčių, pas mane visi biskvitai lėtapėdžiai, tai aš kalbu tik už save
* tešlą daliname pusiau (aš sveriu) ir kepu
turi gautis
pabandykit iš trijų kiaušinių 28 cm skardoj kepti nesu mat bandžius Asseni duotų normų iš 2 kiaušinių, bijau ir komentuoti, kaip ten iškyla, bet su 28-30 cm tai gaunasi tikrai
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 07:57)
negi ir šito fotosesiją reikės daryti
čia šnekat apie turtingo kavos torto biskvitą?? bet jame nėra nei sviesto, nei kefyro... ar čia jau kažką painioju
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 10 28, 08:48)
čia šnekat apie turtingo kavos torto biskvitą?? bet jame nėra nei sviesto, nei kefyro... ar čia jau kažką painioju
daugelis turtingame torte,naudoja Asseni sokoladini biskvita (o,jame yra kefyras)
Papildyta:
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 10 27, 20:59)
Turiu keletą klausimėlių:
pjūvyje matosi plonai tepta grietinėlė, tai čia tepėt iš vienos ar dvigubos normos?
ar reikia sulaistyti biskvitus?
kiek reikia leisti susistovėti tortukui?
ačiū
pjūvyje matosi plonai tepta grietinėlė, tai čia tepėt iš vienos ar dvigubos normos?
ar reikia sulaistyti biskvitus?
kiek reikia leisti susistovėti tortukui?
ačiū
viskas is dvigubos normos ir grietineles tepasi plonai(as turiu toki sauksta plasmasini,na jis nemazas)po gera sauksta paskleisti ant biskvituko jie ploni,sulaistyti nieko nereikia
Žadu savaitgalį kepti "Patį skaniausią tortą", sakykit o ką tepat ant viršaus,morenginio sluoksnio.Erikiuxxx jau kepė ne vieną kartą
[quote=keno,2011 10 28, 09:15]
kokia as neatidi
skirmantuks vakare sutepi-ryte gali valgyti
kokia as neatidi
skirmantuks vakare sutepi-ryte gali valgyti
[quote=Dianaaa1215,2011 10 28, 10:56]Žadu savaitgalį kepti "Patį skaniausią tortą", sakykit o ką tepat ant viršaus,morenginio sluoksnio.Erikiuxxx jau kepė ne vieną kartą
O fotosesijos tortų gaminimo labai gerai pasižiūrėti pradedančiam
O fotosesijos tortų gaminimo labai gerai pasižiūrėti pradedančiam
Sveikos, kepejėlės
Esu viiisiška naujokė tortų gamyboje, todėl turiu klausimuką. Prie "Snikerso" torto recepto yra karamelinio ganašo receptas. Vakar bandžiau jį daryti. Viskas gavosi kaip ir gerai, bet, kiek iš aprašymo bei vaizdo suprantu, atšaldžius ir išplakus karamelę sujungtą su grietinėle, ganašas turėjo gautis toks standus tirštas, na kad būtų įmanoma iš jo kokius tai džibukus ar pan. išspausti? Ar aš klystu, nes man, kiek beplakiau, jis liko toks tirštokas, bet tikrai per skystas, kad iš jo kokias tai formas būtų galima išgauti... Ką ne taip padariau? Atšaldžiau tikrai pakankamai (mano akimis...)
Iš anksto ačiū už patarimus
Esu viiisiška naujokė tortų gamyboje, todėl turiu klausimuką. Prie "Snikerso" torto recepto yra karamelinio ganašo receptas. Vakar bandžiau jį daryti. Viskas gavosi kaip ir gerai, bet, kiek iš aprašymo bei vaizdo suprantu, atšaldžius ir išplakus karamelę sujungtą su grietinėle, ganašas turėjo gautis toks standus tirštas, na kad būtų įmanoma iš jo kokius tai džibukus ar pan. išspausti? Ar aš klystu, nes man, kiek beplakiau, jis liko toks tirštokas, bet tikrai per skystas, kad iš jo kokias tai formas būtų galima išgauti... Ką ne taip padariau? Atšaldžiau tikrai pakankamai (mano akimis...)
Iš anksto ačiū už patarimus
QUOTE(keno @ 2011 10 28, 09:15)
daugelis turtingame torte,naudoja Asseni sokoladini biskvita (o,jame yra kefyras)
oi dėkui dėkui
jei galit mestelkit Asseni šokoladinio biskvito receptuką
turtingas kavos tortas su Asseni biskvitu, aš kepu iš normų skliaustuose
QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 08:57)
negi ir šito fotosesiją reikės daryti
*išplaki iki purumo kambario temperatūros sviestą su cukrumi, taip???
* tada po vieną, įplaki kiaušinius, taip???
*tada turi iš anksto atsisvėrus, sumaišius ir išsijojus, miltus, kakavą, kepimo miltukus ir sodą, ir susipylus, taip???
* pilam po šaukštą mišinio, šaukštą kefyro ir plakam, bet LABAI LĖTAI, BET KOKIAM BISKVITUI MILTAI MĖGSTA BŪTI ĮMAIŠOMI LĖTAI, jei įplaksit kaip kiaušinius plakat, tai skaitykim gero biskvito nebebus...aišku, gal yra išimčių, pas mane visi biskvitai lėtapėdžiai, tai aš kalbu tik už save
* tešlą daliname pusiau (aš sveriu) ir kepu
turi gautis
pabandykit iš trijų kiaušinių 28 cm skardoj kepti nesu mat bandžius Asseni duotų normų iš 2 kiaušinių, bijau ir komentuoti, kaip ten iškyla, bet su 28-30 cm tai gaunasi tikrai
*išplaki iki purumo kambario temperatūros sviestą su cukrumi, taip???
* tada po vieną, įplaki kiaušinius, taip???
*tada turi iš anksto atsisvėrus, sumaišius ir išsijojus, miltus, kakavą, kepimo miltukus ir sodą, ir susipylus, taip???
* pilam po šaukštą mišinio, šaukštą kefyro ir plakam, bet LABAI LĖTAI, BET KOKIAM BISKVITUI MILTAI MĖGSTA BŪTI ĮMAIŠOMI LĖTAI, jei įplaksit kaip kiaušinius plakat, tai skaitykim gero biskvito nebebus...aišku, gal yra išimčių, pas mane visi biskvitai lėtapėdžiai, tai aš kalbu tik už save
* tešlą daliname pusiau (aš sveriu) ir kepu
turi gautis
pabandykit iš trijų kiaušinių 28 cm skardoj kepti nesu mat bandžius Asseni duotų normų iš 2 kiaušinių, bijau ir komentuoti, kaip ten iškyla, bet su 28-30 cm tai gaunasi tikrai
Olesta aciu labai uz jusu kantrybe
na jauciu mano klaida ir bus tame, kad viska per greitai padarau ir gerai neisplaku, o miltus sudedu visus is karto kartais buna per pus padalinu, dabar bandysiu daryt kaip jus paraset, darau copy sau i atmintine, dar karta aciu
Olesta, labai aciu uz Turtingo kavos torto receptuka. Gal ir perplakiau grietinele, bet nesvarbu, tortas laaabai skanus Vakar velai vakare ji apipjaustinejau, tai vyras greit surijo visus gabalelius. Siaip jis pas mane torto nevalgo, nebent tai butu napaleonas , tai vadinas tortas tikrai vertas grieko
QUOTE(vivir @ 2011 10 28, 11:57)
Olesta, labai aciu uz Turtingo kavos torto receptuka. Gal ir perplakiau grietinele, bet nesvarbu, tortas laaabai skanus Vakar velai vakare ji apipjaustinejau, tai vyras greit surijo visus gabalelius. Siaip jis pas mane torto nevalgo, nebent tai butu napaleonas , tai vadinas tortas tikrai vertas grieko
siandien ir as kepsiu si torta atejo jo eile nes visos labai giriat . ziuresim kaip gausis man