QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 27, 08:54)
reikia rugsteles deti,nebus taip saldu. mano seses vaikai sake,kad galetu buti saldesne
as naudojau jau paruosta mase, tai nieko ir nebedejau papildomai, tik dazu kur reikejo
QUOTE(RiMami @ 2011 10 27, 14:04)
OGO netgi taip
bet taip sudirbt recepto, kad jis blogas irgi negalima
ne visiems viskas gi patinka ir skanu, aš netgi ten prie recepto parašiau, kad mb nevalgė to torto
o kitiems kas ragavo ir man jis netgi laaaabai skanus ir labai patiko, žodžiu, skonio reikalas dėl ko nesiginčijama
šiaip tai galėtumėt įdėti nuotraukytę pjūvio - gal jums kažkas nesigavo, gal nedakaitinot tešlos ir tie lakštukai neįgavo
karamelinio skonio - nu kaip gi jis beskonis gali būt
Šiaip nenusisekusių receptų aš net nededu į forumą, o šis tortas tikrai pavykęs ir girdėjus jo atžvilgiu labai daug gerų atsiliepimų
Žodžiu skonio reikalas
MB kuris laaabai isrankus visokiems saldumynams ir ypatingai tortams, buna kad net tenka man juos vienai valgyti jei ka iskepu.. taj pamenu kai pirma syki padariau si ambasadoriaus torta, tai taip buvo isgirtas, kad teko uz poros dienu vel daryti
.. vargo boze moj tikrai labai daug, nes man tesla gaunasi labai tirsta, sunkiai tepasi, bet ir nekociojama.. bet TIKRAI VERTA..
AIRIUKES, KURIOS GYVENA AIRIJOJE, i Lidl atveze visokiu formu tortams ir pyragams, uz laaabai zema kaina
ir silikoniniu ir normaliu