keno, ačiū aš taip ir galvojau, kad miltų kiekyje bėda buvo, dabar kai parašei kiek tu dėjai - tai aiškiau negu auišku pas mane puodelis - 140 g miltų
QUOTE(RiMami @ 2011 10 26, 19:52)
keno, ačiū aš taip ir galvojau, kad miltų kiekyje bėda buvo, dabar kai parašei kiek tu dėjai - tai aiškiau negu auišku pas mane puodelis - 140 g miltų
kad tik padejau
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 18:11)
va,zadetasis pjuvis,tortas vadinasi "MOLOCNAJA DEVOCKA"lietuviskai,kaip suprantu-PIENISKA MERGAITE?
koooks torciukas .. koks pjuvis ... zodziu receptas issaugotas ACIU:)
na o as siandien i darzeli isleidau vaiduokliuka , nuotraukoje matos labai stipriai linijos skiriancios vaiduokliuko "galva" nuo "kuno" , nors realiai taip tikrai nesimato, ir rankyte nuotraukoje pasvirusi, nors tikrai nepasvire .. cia matyt seseliai kokie .. na istikro tortui dar daug ko truksta, nemokejau grandines padaryti labai trukinejo ziedeliai, tai isvis nedejau man dar daug ko mokintis ir mokintis
http://img213.images...65/img07131.jpg
http://img716.images...93/img07123.jpg
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 18:11)
va,zadetasis pjuvis,tortas vadinasi "MOLOCNAJA DEVOCKA"lietuviskai,kaip suprantu-PIENISKA MERGAITE?
o. sulaukiau. prieš kokį mėnesį klausiau, ar kas jį kepė, nes pas rusaites jis populiarus.
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 26, 20:20)
o. sulaukiau. prieš kokį mėnesį klausiau, ar kas jį kepė, nes pas rusaites jis populiarus.
nepatikesite...kokio jis skooooonio
QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 26, 20:17)
na o as siandien i darzeli isleidau vaiduokliuka
koks fainuolis tai visgi zebra kepet?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 26, 21:19)
koks fainuolis tai visgi zebra kepet?
aha, zebriuka, aciu kepiau ne viena biskvita, o is dvieju normu iskepiau atskirus 8 biskvitukus , bijojau kad galiu lygiai nesupjaustyti.. na ir iskepus 8 biskvitus buvo visgi like dar daug teslos, tai keksiuku prikepiau, nusemiau nuo baltos mases kelis saukstus teslos, ir i ta atskirta dali ilasinau kelis lasus raudonu maistiniu dazu.. padariau keksiukus tryju spalvu, iskepe labai graziai atrode
QUOTE(gabijaruta @ 2011 10 26, 22:07)
o sita dengimo mase valgoma ?nes kazkur skaiciau kad ja poto paprasciausei ismeta lauk
ar jus apie mano torta klausiate? taip valgoma mase, na kiti ismeta, nevalgo, kaip pavyzdziui as, nes man asmeniskai ji neskani, per daug saldi bet mano vaikas, taip isisuko, kad teko varyt is virtuves lauk
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 17:11)
KREMAS:
400gr grietineles
0.5st cukraus pudros(as dejau cukru)
ir vualia....skanumelis
KREMAS:
400gr grietineles
0.5st cukraus pudros(as dejau cukru)
ir vualia....skanumelis
Dėkui už receptą, tikrai bus išbandytas
O į kremą nereikia dėti citrinos rūgštelės
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 19:19)
ir dar.o kokia ta svelnioji varske yra?as airijoj ir nzn kokia pirkti ar ta tepama kaip suris?ar desertiniai varskes sureliai?tu tai lietuvinej gauciau.zinau kad skambu kaip blondine
yra ir airijoje tos plombyro skonio desertines varskes tik LT parduotuvese,ne karta pti pirkau,net braskiu skonio buvo...cia as Dubline,kitur nezinau ar turi..
keno, nu ir vel viliones aaaa, grazu ane