Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

QUOTE(lilget @ 2011 10 21, 12:38)
mano tortas baigtas, na puosyba slubuoja, bet saviems  tai gal kaip nors smile.gif
Labai aciu visoms uz pagalba  4u.gif

labai gražus

Na o man dėl Gustavo tortuko nieks neatsakė, tai kaip čia daryt?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 21, 18:47)
Kuo "Rafaelo svajonės" torto kreme galiu pakeisti grietinėlės standiklį? Biskvitas jau kepa, o tokio stebuklo pas mumi kaime nėr  doh.gif

o kuris cia kaimas? ne Siauliai?jei Siauliai,tai standiklio yra betkurioje maximoje. ber realiai jis cia nera butinas.o kond.pienas naudojamas siame torte baltas(ne virtas)
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 21, 20:07)
o kuris cia kaimas? ne Siauliai?jei Siauliai,tai standiklio yra betkurioje maximoje. ber realiai jis cia nera butinas.o kond.pienas naudojamas siame torte baltas(ne virtas)

drinks_cheers.gif ir Rimi, ir Maxima, ir Iki. aš perku Thomas Pfilips. 5 pakiukai standiklio - 1.47Lt.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 21, 20:07)
o kuris cia kaimas?

Šiuo momentu aš beveik tikrame kaime, ne šitame mirksiukas.gif

Dėkui už patarimus, jau sulipdžiau tortą, rytoj žiūrėsiu, kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 21, 11:38)
mano tortas baigtas, na puosyba slubuoja, bet saviems  tai gal kaip nors smile.gif
Labai aciu visoms uz pagalba  4u.gif

Labai fainas naminis tortukas, taip ir norisi gabaliuko wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu toki klausimeli, gal pasirodys kvailokas, bet man nelabai aisku...Kaip reikia padaryti tarkim, torciuko virsuje, zele sluoksni? Nes jei pilsiu tik istirpinta zele ant virsaus, tai visas skystis tiesiog susigers....ar reikia palaukti, kol zele stingti kokiam induky prades ir pilti tada? Gal kas duos koki patarima....
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 10 20, 23:28)
Merginos ar esat dariusios meduolių ir grietinės tortuką su bananais? Norėčiau paklasut ar jį būtina daryt formoj  g.gif

as nedariau, dariau tik su sokoladiniu biskvitu, buvo thumbup.gif o jeigu nori daryt, kaip sakoma kose sviestu nesugadinsi, tai manau ir cia tikrai stipriai kazkaip nepakenksi, o del formos tai jinai tikrai nebutina vat pvz. http://www.supermama...?...&p=22518689

O DABAR MANO KLAUSIMELIS???? ax.gif
Reikia jusu pagalbos, suprantu, kad cia skonio reikalas, bet savo 30m. proga noriu padaryt tortuka, bet nezinau koki pasirinkt, kad visus savo draugus nustebint, nes jie zino, kad as gaminu tortus ir man tai patinka, todel tikisi is manes kazko tokio mmm biggrin.gif skanaus, kokie jusu receptoriams skanus tortukai bigsmile.gif is anksto aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
už turtingą kavos tortą dar nieko skanesnio nesu valgiusi, pasirašyčiau nedraugavus tsakant lotuliukas.gif ax.gif baltų tortų dėl manęs gali nebūti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 10 22, 10:18)
už turtingą kavos tortą dar nieko skanesnio nesu valgiusi, pasirašyčiau nedraugavus tsakant lotuliukas.gif  ax.gif  baltų tortų dėl manęs gali nebūti blush2.gif

Aciu Olesta uz nuomone 4u.gif , viena karta dariau tikrai man irgi labai patiko, ir sokoladiniai man patys, patys drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 10 21, 23:16)
Sveikos 4u.gif
Turiu toki klausimeli, gal pasirodys kvailokas, bet man nelabai aisku...Kaip reikia padaryti tarkim, torciuko virsuje, zele sluoksni? Nes jei pilsiu tik istirpinta zele ant virsaus, tai visas skystis tiesiog susigers....ar reikia palaukti, kol zele stingti kokiam induky prades ir pilti tada? Gal kas duos koki patarima....

būtent taip ir padaryk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 22, 08:43)
būtent taip ir padaryk.  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, atėjau patarimo 4u.gif
Noriu kepti Rafaelo torta. Tik vis nesumąstau, kaip gražiau papuošti. O puošėja iš manęs schmoll.gif bet tikiuosiu kaip nors yess.gif....
Kiek paskaičiau, daug kas yra kepęs šį tortą, kaip puošiate?
Labai patiko mintis iš tortų puošimo temos, papuošti šonus kaip krepšelį, vat taip:
user posted image
Pagal ten esantį receptą (150 г саxарной пудры,200 г горького шоколада (с большим содержанием какао),180 г маршмеллоу (не имеет значения какого цвета),1 ст. ложка маргарина или сливочного масла,3 ст.ложки сливок,1 ст.ложка ликера, бренди или апельсинового сока (не обязательно)), reikia dėti juodą šokoladą, bet kaip rafaelo tortui norėčiau baltos masės, tai jei baltą įdėsiu, turbūt niekas nepasikeis.....Tiesa, сливок- tai grietinėlė, ar grietinė, su rusų nekas man.. blush2.gif

Kepsiu progai, taip noriu savos gamybos, bet kad ir gražiai atrodytų, pasidalinkit mintimis kaip kas puošėt būtent šį torčiuką. Iš anksto notworthy.gif
Atsakyti