Kai kepiau Kirbes meduti, i grietine standiklio nedejau, labai gerai issiplake. Torta sutepinejau formoje. Ir biskvitai gerai imirko ir mates puikiai grietines sluoksniai. Bet jei Jums neramu, galit idet Tik ant viso kiekio manyciau vieno pakucio maza
Sveikos, mamytes, vakar kazkur buvau radusi cia pas Jus tortuka puostas braskemis o receptas biskvitas su morengu kepras kartu , labai sudomino, taciau siandien isnarsiau visur nerandu . Gal kas suprasit apie koki as cia torta kalbu ir atsiusit nuoroda, ACIU
Sveikos, mamytes, vakar kazkur buvau radusi cia pas Jus tortuka puostas braskemis o receptas biskvitas su morengu kepras kartu , labai sudomino, taciau siandien isnarsiau visur nerandu . Gal kas suprasit apie koki as cia torta kalbu ir atsiusit nuoroda, ACIU
nu ok, sirupa pasidariua, bet ka daryt su grietinele, plaku ta grietine gal 10min, sudejau ir pakeli standiklio ji man nepasidaro tokia standi kaip grietinele plakama, ar ir neturi
nu ok, sirupa pasidariua, bet ka daryt su grietinele, plaku ta grietine gal 10min, sudejau ir pakeli standiklio ji man nepasidaro tokia standi kaip grietinele plakama, ar ir neturi
gal kuri kepejele galit patarti, kaip sutirstinti karamelini krema? isplakiau sviesta, dejau po sauksta karameles, buvo normaliai, kai pradejau pilt kava eme skystet, kavos ipyliau maziau nei puse stiklines... idejau dabar i saldytuva gal biski sustings, o jei ne ka daryt? pilt lauk ar tepti toki gana skysta ir per nakti, per rytoj diena jis sutings?