Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 13:48)
ojej, gerai kad paklausiau, jauciu is nezinojimo ta skysta dar ir ismetusi buciau  biggrin.gif  doh.gif  4u.gif

Niekada nieko nemeskit mirksiukas.gif pirma cia mergaiciu paklauskit, visada atsiras, kuri patars, ka daryt, jei kas nesigauna 4u.gif
Atsakyti
as dar su vienu durnu klausymu doh.gif jau man geda blush2.gif O nepamaisys grietineles standiklis i girtine plakta ar tikrai nereikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 19:28)
as dar su vienu durnu klausymu  doh.gif  jau man geda  blush2.gif  O nepamaisys grietineles standiklis i girtine plakta ar tikrai nereikia  blush2.gif  4u.gif

Kai kepiau Kirbes meduti, i grietine standiklio nedejau, labai gerai issiplake. Torta sutepinejau formoje. Ir biskvitai gerai imirko ir mates puikiai grietines sluoksniai. Bet jei Jums neramu, galit idet 4u.gif Tik ant viso kiekio manyciau vieno pakucio maza ax.gif
Atsakyti
Merginos ar esat dariusios meduolių ir grietinės tortuką su bananais? Norėčiau paklasut ar jį būtina daryt formoj g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, vakar kazkur buvau radusi cia pas Jus tortuka puostas braskemis o receptas biskvitas su morengu kepras kartu , labai sudomino, taciau siandien isnarsiau visur nerandu doh.gif . Gal kas suprasit apie koki as cia torta kalbu g.gif ir atsiusit nuoroda, ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2011 10 20, 23:33)
Sveikos, mamytes, vakar kazkur buvau radusi cia pas Jus tortuka puostas braskemis o receptas biskvitas su morengu kepras kartu , labai sudomino, taciau siandien isnarsiau visur nerandu  doh.gif . Gal kas suprasit apie koki as cia torta kalbu g.gif  ir atsiusit nuoroda, ACIU smile.gif

prasau http://www.supermama...;#entry48957041
man jis labai skanus,jau du kartus kepiau wub.gif
Atsakyti
Dar vienas paskutinis klausimelis, koks skaniausias sirupas lakstams sulaistyti bigsmile.gif biggrin.gif zinau tik cukrus su vandeniu ir citrina, o gal yra koks mandresnis blush2.gif
Atsakyti
nu ok, sirupa pasidariua, bet ka daryt su grietinele, plaku ta grietine gal 10min, sudejau ir pakeli standiklio ji man nepasidaro tokia standi kaip grietinele plakama, ar ir neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 21, 09:05)
nu ok, sirupa pasidariua, bet ka daryt su grietinele, plaku ta grietine gal 10min, sudejau ir pakeli standiklio ji man nepasidaro tokia standi kaip grietinele plakama, ar ir neturi  doh.gif

taip ir neturi buti...grierinė nebus tokia standi kaip grietinėlė
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 10 21, 10:10)
taip ir neturi buti...grierinė nebus tokia standi kaip grietinėlė

aiskuma tad, aciu, o tai jau galvoju ir pirsta teks palikt nuo knopkes laikimo toje grietineje doh.gif
Atsakyti
Aciu, ir as bandysiu iskepti smile.gif
Atsakyti
gal kuri kepejele galit patarti, kaip sutirstinti karamelini krema? isplakiau sviesta, dejau po sauksta karameles, buvo normaliai, kai pradejau pilt kava eme skystet, kavos ipyliau maziau nei puse stiklines... idejau dabar i saldytuva gal biski sustings, o jei ne ka daryt? pilt lauk doh.gif ar tepti toki gana skysta ir per nakti, per rytoj diena jis sutings?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuliuke: 21 spalio 2011 - 10:28