Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

Sveikutės, niekur nerandu PASIGĖRUSIOS ŠARLOTĖS receptuko, gal kuri turit?
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry22739120
čia.
Atsakyti
Labai didelis dėkui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta_naktis: 19 spalio 2011 - 20:26
QUOTE(irmuliuke @ 2011 10 19, 20:05)
labas vakarelis, rytoj bandysiu kept turtingam kavos tortui biskvitus, ar sutepti torta reiketu rytoj ar pakaks ir penktadieni? sestadieni vakare turetume ragaut  4u.gif

as sutepciau ryt vakare,o poryt puosciau.sestadieni valgyti bus pats tas
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 18, 14:34)
Merginos, gal koki gaivu torta su ananasais ( kad ir konservuotais) zinote? Tas Ananasinis, kur receptuose yra tai kaip ir su pirktiniu kremo pusfabrikačiu, nenoriu aš tokiu  schmoll.gif  Gal ka painprovizave buvote?

YRA GAIVUS VARŠKĖS SU PERSIKAIS. GALIMA JUK IR SU ANANASAIS
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 10 20, 06:03)

o cia kuris receptukas butu ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 20, 07:43)
o cia kuris receptukas butu ?

Gal SITAS?
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 10 20, 06:03)

Ačiū. Jau padarytas bręsta šaldytuve smile.gif Tik dariau apelsinu - mandarinu skonio, t.y. rafaelo biskvita pertepiau, pirma sluoksni su grietinele ir pribarščiau smulkintu mandarinu ir apelsinu( be skūrelės ) sulaisčiau šv.spaustom apelsinu sultimis su cukrumi o antra pertepiau apelsimu sufle (grietinėlė, apelsinu sultys ir žele). Nežinau kas gausis, bet gal gaivu g.gif Nemegstu aš tokių tortu, bet ka padarysi, jubiliate tokio norėjo smile.gif
Atsakyti
nuplykiau vandeniu aguonas ir su blenderiu pratryniau, gal neblogai bus , aciu dar karta visoms, biskvitas jau kepa bigsmile.gif

Beja Kirbes meducio biskvita kepiau is puses normos, nezinau ar cia tame beda, bet pradejo leist degesio kvapa, o vidus dar buvo neiskepes, tai dar dakepiau, teks biski apipjaustyt, bet tikiuosi tortas iseis skanus wub.gif

Beja, visada kazkaip pertepynedavau plakta giretinele, tai ja plakdavau iki standumo, o grietine ir taip standi, iki kiek ja plakt dabar mastau g.gif atsiprasau jei kazkam durni mano klausymai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 12:58)
Beja, visada kazkaip pertepynedavau plakta giretinele, tai ja plakdavau iki standumo, o grietine ir taip standi, iki kiek ja plakt dabar mastau  g.gif atsiprasau jei kazkam durni mano klausymai  blush2.gif  doh.gif

Kai pradesite plakti, grietine taps skysta, o tada jau plaksit iki standumo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 10 20, 13:26)
Kai pradesite plakti, grietine taps skysta, o tada jau plaksit iki standumo... 4u.gif

ojej, gerai kad paklausiau, jauciu is nezinojimo ta skysta dar ir ismetusi buciau biggrin.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 10 20, 08:53)

Aciukas, taip ir pagalvojau apie si torciuka smile.gif
Atsakyti