kaip sakoma: ant arklio jojo-arklio ieskojo
http://www.supermama...;#entry41659079
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 13, 14:43)
Kaži tortui,skaniausias pasaulyje,jei plaktą grietinėlę sumaišyti su šv.trintom šaldytom braškėm,grietinėlė nesuskystės?Sugundėt mane su šiuo tortu
nesu dariusi su saldytomis nieko, tai ir nepatarsiu
bet gali su persikais ar su mandarinais daryti
nes pyrage JONIS ideti mandarinai
http://www.sokoladom...ir-pyragaiciai/
o skonis labai labai panasus i si torta SKANIAUSIO .
QUOTE(Divia @ 2011 10 13, 12:26)
Na tortai buvo saviskiu tarpe niamniojami,tai ir neliejau niekuo-niekas nepavandenijo,tik braskes ant likusio gabalelio kitos dienos vakare truputi padziuvo
Skaniausias pasaulyje tortas - lietuviška versija (Divia)
labai skanu ir nesudetinga..
Skaniausias pasaulyje tortas - lietuviška versija (Divia)
labai skanu ir nesudetinga..
Aciu labai traukiu i sarasa, kuriuos reik isbandyt, nu jau vien pavadinimas ipareigoja isbandyt
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 10 13, 19:41)
Aciu labai traukiu i sarasa, kuriuos reik isbandyt, nu jau vien pavadinimas ipareigoja isbandyt
bandyk bandyk, o paskui savo nuomone parasyk
QUOTE(keno @ 2011 10 13, 17:12)
Dekavoju is visos sirdies
prašymas, kas turit moderavimo teises, gal galima tą ekranizaciją perkleti prie Turtingo kavos torto recepto, kad nepasimestų
Na va aš po Nevėžio degustacijos , asmeniškai ir man labai patiko , ir gyrė visi , sorry, kad suabejojau jo skoniu.
Sugalvojau naują receptą ir jį įgyvendinau (maža mergytė Saulutė labai prašė gimtadieniui labai braškinio torto), foto dar neturiu (nepapuoštas ir neragautas)
Saulutės labai braškinis tortas
Biskvitui:
100 g sviesto
75 g pieno
5 kiaušiniai
200 g cukraus
2 pakeliai Optimos braškinio kisieliaus
0,5 šaukštelio sodos
350 g miltų
Mikseriu išsukame minkštą sviestą, cukrų, kiaušinius, sausą kisielių, pieną, sodą ir miltus, kepti, kol iškeps (apie 45 min)
Kremui:
300 g žalių braškių
2 pakeliai Dr.Oetker braškinės želė
500 ml vandens
190 g. maskarponės (Vilkyškių)
500 g grietinėlės 30 proc.
100 g cukraus pudros
vanilinio cukraus
Braškes supjaustyti
Braškinę želę ištirpinti 500 ml verdančios vandens (vandens mažiau nei priklauso, nes stangdinsime su uogomis), į atvėsusią sudėti uogas ir leisti apstingti (kol patirštės)
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, į jau standžią grietinėlę sudėti maskarponės sūrį ir dar paplakti.
Biskvitą padalinti į 4-5 sluoksnius.
Biskvitus laistyti parūgštintu vandenuku, dėti apstingusią braškių želę (jei sustings - dėti gabaliukus), ant višaus grietinėlės ir maskarponės mišinį, taip ir sluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti be želės, t.y. tik baltas. Kaip puošti - nežinau - dar nepuošiau
Sugalvojau naują receptą ir jį įgyvendinau (maža mergytė Saulutė labai prašė gimtadieniui labai braškinio torto), foto dar neturiu (nepapuoštas ir neragautas)
Saulutės labai braškinis tortas
Biskvitui:
100 g sviesto
75 g pieno
5 kiaušiniai
200 g cukraus
2 pakeliai Optimos braškinio kisieliaus
0,5 šaukštelio sodos
350 g miltų
Mikseriu išsukame minkštą sviestą, cukrų, kiaušinius, sausą kisielių, pieną, sodą ir miltus, kepti, kol iškeps (apie 45 min)
Kremui:
300 g žalių braškių
2 pakeliai Dr.Oetker braškinės želė
500 ml vandens
190 g. maskarponės (Vilkyškių)
500 g grietinėlės 30 proc.
100 g cukraus pudros
vanilinio cukraus
Braškes supjaustyti
Braškinę želę ištirpinti 500 ml verdančios vandens (vandens mažiau nei priklauso, nes stangdinsime su uogomis), į atvėsusią sudėti uogas ir leisti apstingti (kol patirštės)
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, į jau standžią grietinėlę sudėti maskarponės sūrį ir dar paplakti.
Biskvitą padalinti į 4-5 sluoksnius.
Biskvitus laistyti parūgštintu vandenuku, dėti apstingusią braškių želę (jei sustings - dėti gabaliukus), ant višaus grietinėlės ir maskarponės mišinį, taip ir sluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti be želės, t.y. tik baltas. Kaip puošti - nežinau - dar nepuošiau
QUOTE(Olesta @ 2011 10 14, 07:50)
prašymas, kas turit moderavimo teises, gal galima tą ekranizaciją perkleti prie Turtingo kavos torto recepto, kad nepasimestų
Ar prie sito norite perkelti ?
http://www.supermama...?...&p=41659079
Toj paprasysiu moderatoriu
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 14, 12:38)
Na va aš po Nevėžio degustacijos , asmeniškai ir man labai patiko , ir gyrė visi , sorry, kad suabejojau jo skoniu.
Ir vel ar baigsit sneketi,o tai MB galvos,kad pasiutlige man
turbut vel teks ji kepti,negaliu nuvilti MB, duris platesnes idejo
QUOTE(Olesta @ 2011 10 14, 07:50)
prašymas, kas turit moderavimo teises, gal galima tą ekranizaciją perkleti prie Turtingo kavos torto recepto, kad nepasimestų
Jau sutvarkyta rasiau i greito reagavimo skyriu
DIDELIS ACIU MODERATOREI Borzika kuri tai sutvarke
QUOTE(keno @ 2011 10 14, 15:31)
Ir vel ar baigsit sneketi,o tai MB galvos,kad pasiutlige man
turbut vel teks ji kepti,negaliu nuvilti MB, duris platesnes idejo
turbut vel teks ji kepti,negaliu nuvilti MB, duris platesnes idejo
jetus, net nuotaika pakelet
vsio kepsiu ir as...gal pavyks bent kiek tada svorio prisiaugint
QUOTE(gabijux @ 2011 10 14, 17:07)
jetus, net nuotaika pakelet
vsio kepsiu ir as...gal pavyks bent kiek tada svorio prisiaugint
vsio kepsiu ir as...gal pavyks bent kiek tada svorio prisiaugint
kepkit,kepkit o,svorio manyciau cia daugelis esanciu,po 10 kilu nepagailetu tiesa sakant,as tik 5 teduociau