Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

Olesta labai aciu uz tokia issamia vaizdine medziaga, aciuks.gif
O koks sio tortuko pavadinimas ? nes kaskaip praleidau blush2.gif





QUOTE(Divia @ 2011 08 13, 17:55)
Mergaitės,išbandžiau (man) naujo torčiuko receptą-skonis nuostabus  wub.gif  wub.gif 
Čia mano skanėstas-
user posted image

Sveikute, 4u.gif
ko padengei virsutini sluoksni sio tortuka ? pries papuosima ?
ar ta morengas pastave ligus isejo, nes man su kuprele, ir po to sutrupejo, nesugalvojau ko galima ji dengti blush2.gif
Bet tortas super skanus thumbup.gif wub.gif , siandien kepsiu vel, bet nezinau ko geriau ji uztepti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 spalio 2011 - 01:15
Aš nemoku, bet gal ta kremo-torto gamybos procesą i viršutinę tema galima perkelti, manau naudinga bus ax.gif
Papildyta:
Ną ten puošimai, bet gal tokiems visokiems paaiškinimams irgi vietą kokią rasti g.gif
Atsakyti
Varskiniam gaivumeliui pirkau, surelius tuos po 100 g, musu ar kaip ten jie vadinas, manau tiks, nes kitokio gero panasaus, tikrai nerasiu, apart grynos varskes smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites! Gal kas zinot vysniu pyrago recepta, ta kur buna Cili kavynese?? Ten eina sokoladinis sluoksnis (kiek zinau Nutella su dziuvesiais), po to varskes sluoksnis su riesutais ir ant virsaus vysniu zele-kisielius toks...
wub.gif
Atsakyti
SOS
Mergytes, ar beze gaminti, baltymas turi buti is saldytuvo, ar kambario temperaturos ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 spalio 2011 - 18:05
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 19:04)
SOS
Mergytes, ar beze gaminti, baltymas turi buti is saldytuvo, ar kambario temperaturos ???

bent jau slapiai bezei as imu is saldytuvo,bet manau nera skirtumo jei jis bus ir kambario temp
Atsakyti
Merginos patarkit kuris tortukas skanus su varskes ir zele pertepimu? gal kas receptuka galit ? ax.gif AČIU wub.gif
Papildyta:

Siandiena kepiau pagal šį receptuka čia buvau radusi, tik padariau bet dar neragavau ,kazkaip nelabai esu patenkinta su pertepimu man kazkoks nei sioks nei toks g.gif
rytoj bus matyt kaip tas vidus unsure.gif
user posted image
dariau pagal ta recepta :
Biskvitas:
5 kiausiniai
5 v.s. cukraus
5 v.s. miltu.

Kremas:
1 pakelis bet kokio skonio zele ( mano atveju grietineles skonio)
200 gr. cukraus
300 ml. vandens
20 gr. zelatinos
50 ml. vandens

Biskvitui: trynius atskirti nuo baltymu. Baltymus isplakti iki standziu putu. Kiausinius issukti su cukrumi iki purios mases, ideti miltus, ir atsargiai baltymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 12 spalio 2011 - 21:34
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 00:13)

ko padengei virsutini sluoksni sio tortuka ? pries papuosima ?
ar ta morengas pastave ligus isejo, nes man su kuprele, ir po to sutrupejo, nesugalvojau ko galima ji dengti blush2.gif
Bet tortas super skanus thumbup.gif  wub.gif , siandien kepsiu vel, bet nezinau ko geriau ji uztepti blush2.gif

Kaip fainai kad patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif -mums ir jis ziauriai skanus.. wub.gif
Na tas morengas ir man iskilo kaz kiek,ir sutrupejo unsure.gif ,o tepiau ant jo ta pati kremuka nestoru sluoksniu ir visa apdejau braskem,dar kita karta papuosiau taip-ir skanu ir spalvinga
user posted image
O tu kaip kepei biskvita?-kartu ar atskirai morengini ir atskirai biskvitini sluoksnius?
Atsakyti
[quote=Divia,2011 10 12, 22:54]

Kepiau kartu kaip recepte nurodyta, tai irgi man jis patrupejo virsus, bet jau puse suniamniojom torta taip ir nepapuose, ir taip antra karta doh.gif Labai labai visiems jis patiko sis tortukas wub.gif thumbup.gif antra karta su abrikosais dariau, skanu super, o papuosti nesugebejau nei pirmo nei antro verysad.gif blush2.gif

tavo nuostabiai, labai labai graziai papuosti , ipac pirmas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif


Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 12, 18:46)
bent jau slapiai bezei as imu is saldytuvo,bet manau nera skirtumo jei jis bus ir kambario temp

Aisku,aciu 4u.gif
bet taip ir nedrisau isbandyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 spalio 2011 - 23:24
QUOTE(Divia @ 2011 10 12, 23:54)
Kaip fainai kad patiko  thumbup.gif  drinks_cheers.gif -mums ir jis ziauriai skanus.. wub.gif
Na tas morengas ir man iskilo  kaz kiek,ir sutrupejo  unsure.gif ,o tepiau ant jo ta pati kremuka nestoru sluoksniu ir visa apdejau braskem,dar kita karta papuosiau taip-ir skanu ir spalvinga
[

norėjau paklausti, o vaisius taip ir paliekat, ar apipilat „Tortengust'u“? Jei niekuo nepilat, ar nepavandenija vaisiai ir ar neapdžiūva?
Atsakyti
Labutės iš pat ryto 4u.gif
Vakar dariau Nevėžio tortą ir po viskam pagalvojau, kad man iškilo klausimų. Visų pirma ar tas kremas tikrai toks riebus turi būti-400 g sviesto ir indelis kondensuoto (sviesto aš dėjau 2 pakelius po 180 g ir tai baisinis riebalas) ? Visų antra - ar tikrai kažkas permirks, nes tešla kapota, tarp jos sviestas, ar nebus išsisluoksniavimas kas sau? Visų trečia - kurią dieną jis skaniausias?
Labai būsiu dėkinga jo gerbėjoms už atsakymus 4u.gif
Dabar pagalvojau, gal aš kokį ne tokį receptą turėjau g.gif , bet atrodo tą patį...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 13, 08:22)
Labutės iš pat ryto  4u.gif
Vakar dariau Nevėžio tortą ir po viskam pagalvojau, kad man iškilo klausimų. Visų pirma ar tas kremas tikrai toks riebus turi būti-400 g sviesto ir indelis kondensuoto (sviesto aš dėjau 2 pakelius po 180 g ir tai baisinis riebalas) ? Visų antra - ar tikrai kažkas permirks, nes tešla kapota, tarp jos sviestas, ar nebus išsisluoksniavimas kas sau? Visų trečia - kurią dieną jis skaniausias?
Labai būsiu dėkinga jo gerbėjoms už atsakymus  4u.gif
Dabar pagalvojau, gal aš kokį ne tokį receptą turėjau  g.gif , bet atrodo tą patį...


Zinoma jis toks ir turi but. Ir jis nepermirks, nes cia tokia recepto esme. Tai riebus trapus tortas. Man regis recepte buvo mineta, kad tai riebius tortus megstantiems tongue.gif man skanu buvo ir antra diena sis tortas.
Atsakyti