pribrendo matau reikalas įnešti aiškumo į šito torto kremo gaminimą, taigi:
šokoladiniam kremui pagaminti mums reikės grietinėlės, gerai ištirpinto ant garų ir gerai atvėsinto šokolado, riešutų, cukraus, sausos tirpios kavos miltelių, trupučio vanilės...
grietinėlę išplakame su cukrumi, žiupsneliu citrinos rūgštelės iki standumo...
į išplaktą grietinėlę, mikseriui veikiant įplakame tirpintą, atvėsusį šokoladą, man jau buvo pradėjęs stingti nuo kraštų...supilsite šiltą arba karštą, turėsite pliurzę...
į šį plakinį beriame kavą (2-3arbatinius šaukštelius), riešutus, baigiant aš pilu apie šaukštą amareto
kremas paruoštas...
ruošiame sviestinį karamelinį su kava...
sviestą išplakame iki purumo kol pabąla ir pasidaro purus, pamažu įplakame Rududu, ir galiausiai po šaukštą pilame kambario temperatūros kavą iki pusės stiklinės, aš supilu gal 0,25 stiklinės, nes pasidarau stiprią su cukrumi, atvėsinu ir tada naudoju kremui...
Papildyta:kremas paruoštas
torto surinkimas:
biskvitas sulaistomas (kava, kava+amaretas, vyšnių sultys šiuo atveju visus tris sumaišiau į krūvą, buvo labai skanu), užtepamas šokoladiniu kremu
uždengiam antru biskvitu, sulaistom, dedam karamelinį kremą, kadangi biskvitas pagal Asseni yra gana trapokas, tam, kad tepant sviestinį kremą nesutrūkinėtų, užsidedu tortinės lanką
dedame trečią, biskvitą, kartojame šokoladinį kremą, uždengiame paskutiniu biskvitu, sulaistome, išlyginame paviršių, padedame stingti iki puošimo
o kai sustings, turėtumėte gauti štai ką