QUOTE(miskouoga @ 2011 10 10, 17:47)
Delonoj kakava 49 litai uz kg, o bazese po 17 tokia pati. Nieko neperku is delonos
Na kai as nenusigaunu iki baziu, nes esu mazam miestely, tai nuo keliu pokeliu per metus pirkdama, tikrai nenubiednesiu

tiesa, dar perku is www.assorti.lt
Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 10 10, 17:56)
Negi nieks nedaret kokio jogurtinio tortuko? bent koki atsiliepima mestelkit
Rafaello biskvita iskepu 26 cm formoj, ir pjaunu i 3 dalis.
Kremas:
200 g varskes (gali buti desertine),
200 g grietineles,
500 g jogurto Smilga arba bet kokio kito.
pokelis Dr Oetkher zelatinos (arba kokie geri 3 saukstai kitokios).
Varske sumaisyti su jogurtu, pamazu imaisyti istirpinta kokiuose 75-100 ml vandenuko zelatina, ir kad butu siek tiek pravesusi, tada i krema imaisyti plakta grietinele. Galima deti norimu vaisiu. Tarkim jogurtas jei persikinis, tai galima deti persikus konservuotus, o sirupu nuo ju sulaistyti biskvita. Galima kepti sokoladini biskvita, ir deti vysnini jogurta, vysniu, o sunka nuo vysniu sulieti biskvitus

tai va, mano receptelis butu toks.