Skubus klausimas !
kepu ricoto su vyšniomis torčiuką (nebežinau iš receptą traukiau, radau išsaugotą...) bet niekur negavau ricoto varškės...
Ar philadelfijos surio panašus skonis į ricotą? ar geriau mascarpone?
Man tai nepanašus, philadelfija šiek tiek sūri, bet dedant į kremą nesijaučia. Panašūs būtų Turek, Beladet (kažkaip panašiai rašosi), dar kelių firmų yra varškės kremukai, jų riebumas nuo 15 ir riebesni, aišku be priedų. Blogiausiu atveju, galima dėti pertrintą varškę, plombyro skonio ir panašios
Merginos pagelbekite, gal zinote kokio sokoladinio torto recepta
? Kad ir kremas butu sokoladinis ir biskvitai.. Busiu labai dekinga
Maciau cipciuko buvo vienas sokoladinis tortas, pre tortu receptu temos, bet jo nebeatidaro
...


Maciau cipciuko buvo vienas sokoladinis tortas, pre tortu receptu temos, bet jo nebeatidaro

Jei reikia labai sokoladinio, tai kepciau rafaello biskvitus idejus vietoj poros saukstu miltu, pora saukstu kakavos. Pertepima daryciau tokia norma: 200 g grietineles, 100 g sokolado. Arba ant 300 g grietineles 100 g sokolado. Uzvirinam grietinele, sudedam sokolada, ismaisom, atvesinam, ir dedam nakciai i saldytuva. Ryte isplakam, pertepam torta. Suliet galima kokiu sirupeliu is vandens, citrinos sulciu, cukraus, arba kokiu kavos likeriu, ar kuo patinka

QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 07, 13:53)
Merginos pagelbekite, gal zinote kokio sokoladinio torto recepta
? Kad ir kremas butu sokoladinis ir biskvitai.. Busiu labai dekinga
Maciau cipciuko buvo vienas sokoladinis tortas, pre tortu receptu temos, bet jo nebeatidaro
...


Maciau cipciuko buvo vienas sokoladinis tortas, pre tortu receptu temos, bet jo nebeatidaro

mano skoniui,turtingas kavos tortas-jau ganetinai sokoladinis

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 07, 14:54)
Jei reikia labai sokoladinio, tai kepciau rafaello biskvitus idejus vietoj poros saukstu miltu, pora saukstu kakavos. Pertepima daryciau tokia norma: 200 g grietineles, 100 g sokolado. Arba ant 300 g grietineles 100 g sokolado. Uzvirinam grietinele, sudedam sokolada, ismaisom, atvesinam, ir dedam nakciai i saldytuva. Ryte isplakam, pertepam torta. Suliet galima kokiu sirupeliu is vandens, citrinos sulciu, cukraus, arba kokiu kavos likeriu, ar kuo patinka 

Labai aciu, super ideja , visuomet patiko rafaelo biskvito minkstumas ir purumas

Pertepima palieku ta pati, grietineles ir sokolado, kaip ir pasiulet

Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 10 07, 15:04)
Kavos tortas, bet ar vaikams patiktu?

QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 07, 15:06)
Labai aciu, super ideja , visuomet patiko rafaelo biskvito minkstumas ir purumas
, reikia daryt meskucio forma, greiciausiai pirksiu silikonine forma, kur ir kepsiu biskvitus... O kitu atveju, jei nenusipirkciau meskucio formos, reiketu keist biskvita i kociojama,kad galeciau ispjaut reikiama forma.. Galvoju, kas gautus jei padaryciau sokoladini meduti, pagal cipciuka,vietoje dalies miltu ideciau ta dali kakavos.. Idomu ar yra kas bandes... Ir koks skonis...
Pertepima palieku ta pati, grietineles ir sokolado, kaip ir pasiulet
Papildyta:
Kavos tortas, bet ar vaikams patiktu?

Pertepima palieku ta pati, grietineles ir sokolado, kaip ir pasiulet

Papildyta:
Kavos tortas, bet ar vaikams patiktu?

na,nezinau...kavos galima ir nepilti


Labai lengva isformuot ir be formos biskvitini formini torta... ant popieriaus pasibraizykit, kaip patogiau iskepti biskvita, ir tieisog ispjaustyt biskvita, o paskui sutepti.
Kavos torta as darau su dviem karameliniais sluoksniais, ir vienas tokio kaip parasiau sokoladinio ganaso, plius siek tiek riesutu. Sulaistau nestipria kava. Vaikams patinka. Nesijaucia stiprus skonis.
Kavos torta as darau su dviem karameliniais sluoksniais, ir vienas tokio kaip parasiau sokoladinio ganaso, plius siek tiek riesutu. Sulaistau nestipria kava. Vaikams patinka. Nesijaucia stiprus skonis.
QUOTE(keno @ 2011 10 07, 15:11)
na,nezinau...kavos galima ir nepilti
sulieti ne su kava biskvitus....ir 1 kremukas yra is grietineles ir sokolado,o antrasis sviestinis,kavos galite ir nepilti bus sviestukas su rududu-man jis labai patinka....idomu,kokio griliazo pridejus i si sviestinuka,koks skonis butu? 


QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 07, 15:14)
Labai lengva isformuot ir be formos biskvitini formini torta... ant popieriaus pasibraizykit, kaip patogiau iskepti biskvita, ir tieisog ispjaustyt biskvita, o paskui sutepti.
Kavos torta as darau su dviem karameliniais sluoksniais, ir vienas tokio kaip parasiau sokoladinio ganaso, plius siek tiek riesutu. Sulaistau nestipria kava. Vaikams patinka. Nesijaucia stiprus skonis.
Kavos torta as darau su dviem karameliniais sluoksniais, ir vienas tokio kaip parasiau sokoladinio ganaso, plius siek tiek riesutu. Sulaistau nestipria kava. Vaikams patinka. Nesijaucia stiprus skonis.
Bet torto reikia didelio, mano didziausia forma 24cm... Dar mintis sove kepti biskvitus staciakampeje didelej formoje, kur vistas ir kalakutus kepu, kiekviena sluoksni atskirai, ir tada jau puikiai issipjaustys forma

Aciu paneles uz pasiulymus, visgi pasiliksiu su Rugiageles pasiulytu variantu, rafaelo sokoladiniu biskvitu, ir sokolado-gietineles pertepimu.. Visgi prasymas - viso sokoladinio torto:) .. Butu 2 pertepimai, kad nebutu per aukstas tortas.. Nesu dar darius meskucio, tikiuosi viskas gausis gerai:)
Del puosimo pergyvenu, ar tas toks stipriai sokoladinis skonis derinsis su bezes skoniu, zadu beze puosti

[quote=Cool Mama,2011 10 07, 12:53]
Merginos pagelbekite, gal zinote kokio sokoladinio torto recepta
? Kad ir kremas butu sokoladinis ir biskvitai.. Busiu labai dekinga
Miseles "Triufelis" labai, labai sokoladinis
http://www.supermama...?...&p=21318561
Merginos pagelbekite, gal zinote kokio sokoladinio torto recepta


Miseles "Triufelis" labai, labai sokoladinis

http://www.supermama...?...&p=21318561
Manes, siandie uzsiprase, tikro Kavos torto, kaz ka reiksia tas tikras??? net ir nezinau pagal kuri recepta daryt

QUOTE(Jugita29 @ 2011 10 07, 22:26)
Manes, siandie uzsiprase, tikro Kavos torto, kaz ka reiksia tas tikras??? net ir nezinau pagal kuri recepta daryt 

o gal ne TIKRO,o TURTINGO KAVOS TORTO? gal pavadinimus sumaise
