Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-16

Labukas,atejau su klausimu,ogi ziuriu klausimas jau uzduotas,na dar taip nera buve...Aciu uz atsakyma...biggrin.gif Bet vistiek uzduosiu klausima biski kitaip prie to paties o gal galima vietoj kefyto panaudoti jogurta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 30 rugsėjo 2011 - 14:42
ko Jūs to kefyro taip baidotės??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 30, 15:39)
o gal galima vietoj kefyto panaudoti jogurta ?

kibinu teslai tai netgi labiau tiko naturalus jogurtas,nei kefyras.kaip tortuose,nesu bandziusi,negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
As nesibaidau ,tiesiog neturejau o jau reikejo kepti,niekaip neisejo nuvaziuoti nusipirkti,,, Bet gavosi grazu ir skanu... nu tik man soda jauciasi...
Atsakyti
kefyras būtų nugesinęs ją ax.gif
Atsakyti
nu bet as nugesinau su jogurtu isputojo kaip reikaint...nu bet gal ech ...bet skonis super atrodo vistiek
Atsakyti
nugesinot jogurte, ir tada pylėt į tešlą, o recepte rašoma, sausus sodą ir kepimo miltukus dėti į tešlą, tik tada pilasi kefyras palaipsniui... šis asseni biskvitas yra pats skaniausias šokoladinis biskvitas kokį yra man tekę kepti, ir soda tikrai ten nesijaučia 4u.gif šį biskvitą reikia išsikepti iš vakaro ir per naktį palaikyti šaldytuve, ryte lengvai perpjausite į 2 dalis, biskvitas netrupės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 01 spalio 2011 - 06:10
QUOTE(Olesta @ 2011 10 01, 07:10)
šį biskvitą reikia išsikepti iš vakaro ir per naktį palaikyti šaldytuve, ryte lengvai perpjausite į 2 dalis, biskvitas netrupės 4u.gif

bigsmile.gif reiks pabandyt, nes sakiau nekepsiu jo nes trupa negaliu net padėt ant torto supjaustyto. bet skanus jis
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 30, 23:10)
nugesinot jogurte, ir tada pylėt į tešlą, o recepte rašoma, sausus sodą ir kepimo miltukus dėti į tešlą, tik tada pilasi kefyras palaipsniui... šis asseni biskvitas yra pats skaniausias šokoladinis biskvitas kokį yra man tekę kepti, ir soda tikrai ten nesijaučia  4u.gif šį biskvitą reikia išsikepti iš vakaro ir per naktį palaikyti šaldytuve, ryte lengvai perpjausite į 2 dalis, biskvitas netrupės 4u.gif

doh.gif ,nu va ...ok kita karta zinosiu..aciu uz pararima 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms, o aš norėjau paklaust, išsikepiau šokoladinį cukinijų keksą, nu toks neapsakomai skanus, purus, minkštas, cukinijų nesijaučia, ir pagalvojau, o jei aš jį panaudočiau vietoj šokoladinių biskvitų kokiam juodam miškui? vyras sako, kad jis per daug minkštas ir ištiš man tas tortas? ar tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 01 spalio 2011 - 16:47
prašom pasidalinti receptu, iškepsim, pradegustuosim, atsakysim į klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 10 01, 20:58)
prašom pasidalinti receptu, iškepsim, pradegustuosim, atsakysim į klausimą 4u.gif

1421. Šokoladinis cukinijų keksas
2 kiaušiniai
175 gr. miltų
60 gr. sviesto
60 ml. aliejaus
60 ml. pieno
1 a.š. sodos
2 v.š. kakavos
200 gr. cukinijos
100 gr. juodo šokolado
180 gr. cukraus
Dubenyje iki purumo išplakame minkštą sviestą, aliejų ir cukrų. Įmušame kiaušinius, išplakame. Plakdami supilame pieną. Beriame miltus, kakavą ir viską išplakame sumažinę mikserio greitį. Supilame gesintą sodą, greitai išmaišome. Dedame burokine tarka sutarkuotą cukiniją (ranka nuspaudžiame sultis) ir mažais gabaliukais supjaustytą šokoladą. Viską šaukštu išmaišome. Pilame tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepame 190 C orkaitėje apie 40 min. (silikoninėje žiedo formoje keksą kepiau apie 1 val.). Iškeptą visiškai atvėsiname. Skanaus
Atsakyti