Na as turtinga kavos torta kepiau 2 kartus ir pagal skirtingus biskvitus vienas buvo labai labai skanus bet trupejo ,o kitas forma islaike liuks bet kita syki buciau zymiai daugiau kakavos dejusi ir pats skonis nu ne toks geras.... kaip pirmojo... o kremai saldus skanus ,biskvitus sulaiscius su balzamu kaip as dariau tai buvo mmmm
O as Turtingam kavos torte dedu tik viena sluoksni sviestinio ir du grietineles,nes du sviestiniai man buvo per sotu, o daba pats tas...
QUOTE(dangiuk @ 2011 09 27, 18:26)
Neprotingai noriu paklaust: turiu americolor geltonus ir raudonus dažus, man reikia oranžinės, tai dažus sumaišyt atskirai ir pilt į bezė arba pilt į bezė raudonus, tada galetonus ir maišyt kreme?
Aš pilu tiesiai i beze, gal tiksliau lašinu Lašiuka raudonos, lašiuką geltonos ir žiūriu
QUOTE(Džigė @ 2011 09 27, 22:17)
Aiskutis, as taip pat pastebus kad mano skoniui dauguma tortu SM per saldus, aciu kad parasei savo nuomone dabar darysiu ji drasiau , ir pamazinsiu ciut cukraus
o kaip ten su tuo kepimu ar butu normaliai jei kepciau pagal recepta bet 26 formoje, ta prasme nepadidinta hmm, nzn net ar aiskiai paaiskinau. Kiek jam reik susistoveti kad butu pats tas ar tiktu ryt sutept valgyt sestadieni ? ir kokius riesutus ir kiek geriausia deti?
o kaip ten su tuo kepimu ar butu normaliai jei kepciau pagal recepta bet 26 formoje, ta prasme nepadidinta hmm, nzn net ar aiskiai paaiskinau. Kiek jam reik susistoveti kad butu pats tas ar tiktu ryt sutept valgyt sestadieni ? ir kokius riesutus ir kiek geriausia deti?
as nemazinau normos ir kepiau 26 formoje, lygtai viskas normaliai buvo, aukstas isejo, kremai skanus tai man ju nebuvo per daug, bet jeigu neklystu tai rududu kremo pas mane maziau isejo negu gretineles ir sokolado, nes gretinele kai isplakta pasidaro puresne ir jos daugiau, proporcijos nelygios buvo. Ir pritariu sypseneleee'i butinai reikia kom nors sulaistyt ir pati Olesta raso, cituoju: ...sulaistymui puikiai tiktų alkoholis, tačiau valgė ir vaikai, tai nepyliau, bet tikrai būtų nepamaišęs šlakelis kavos ar karamelinio likerio, o gal ir amareto... mano skonio receptoriams šis tortas tobulas, padarytas jis penktadienį, tai šiandien buvo nuostabaus skonio ax.gif
gali drasiai ryt sutept ir valgyt sestadieni riesutus tai gal irgi migdolus deciau, bet kai pati dariau tai dejau graikiskus, bet man pvz migdolai gal skaniau butu, bet cia rasau man butent o kiek det, tai zinok kiek kam patinka is akies dek.
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 28, 07:50)
Aš pilu tiesiai i beze, gal tiksliau lašinu Lašiuka raudonos, lašiuką geltonos ir žiūriu
del turtingo kavos torto... riesutus dekit tokius,kokius labiausiai megstate.as dedu graikiskus,nes jie man patys paciausi o riesutu dedu 1,5pokiuko,t.y.apie 150gr
MERGINOS, KOKIO GALINGUMO MIKSERIAIS SUPLAKATE BEZA?
Apie turtingą kavos kalbėjot - aš įsigudrinau jį kitaip pertepinėt, gal kam patiks idėja. Kepu Asseni šokoladinį biskvitą iš didesnės normos (kur skliaustuose proporcijos nurodytos) 24 cm formoje, kepu per 2 kartus (čia reik pasistengt labai lygiai tešlą padalint dviem biskvitam, kad vienodi būtų), tada kiekvieną biskvitą perpjaunu į 3 plonus lakštus (visada kepu iš vakaro, tuomet ant rytojaus labai gerai pjaustosi ir nieks netrupa) na ir kaitaliodama kremus pertepinėju jau daug kartų dariau - kremų visada dar ir likdavo trupučiuką, taip pertepinėjant galima kremų vos vos ir mažiau darytis Sulaistau su kava+ kokio brendžiuko ar amareto šliūkšternu Kam įdomu galit čia pažiūrėt kaip atrodo Ačiū Olestai už labai skanų torto receptą
rivera, mano mikseris Philips 350 W galingumo, man pakanka ir bezui ir viskam suplakt bet merginos jei atmintis neapgauna lyg tai buvo rašiusios seniau, kad naudoja berods 500 ir dar smarkesnio norėtųs
rivera, mano mikseris Philips 350 W galingumo, man pakanka ir bezui ir viskam suplakt bet merginos jei atmintis neapgauna lyg tai buvo rašiusios seniau, kad naudoja berods 500 ir dar smarkesnio norėtųs
gal galite duoti nuorodą, pagal kokį receptą kepat trapios tešlos tortą? Ačiū
Aisku uztenka ir 350 W bezui isplakt mano su 300 W puikiai issiplaka...
QUOTE(simisimi84 @ 2011 09 28, 19:56)
gal galite duoti nuorodą, pagal kokį receptą kepat trapios tešlos tortą? Ačiū
jei manęs klausiat, tai aš kepu pagal Asseni šitą
Gal kas rekomenduos morengini, niekad nedarius, kazi ar pavyks, reik kitam savaitgaliui aciukas