Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

Fantastiški visų tortai wub.gif tik neateik kelias dienas ir po to prisižiūri tokių nerealių tortų paradą biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis,mergaites.As del PHiladelphia surio .As net recepta tortuko turiu ,kur reikia butent sito surio.CIa Norvegijoj jis labai populiarus, kito nelabai ir maciau.jei tas be priedu,tai liuksiskas.as ji su grietinele plaku ir tikrai jokio surumo nesijaucia,o skonis super .mum su MB pats skaniausias.
@ADRIJ@ ,JUS kaip visada wub.gif su daug detaliu ir nepriekaistingais tortais 4u.gif
SYPSENELEE,labai svelnus torciukas 4u.gif
ANGEL1203,kooooks fainuolis meskis wub.gif
SMAILYTTE<labai gera ideja 4u.gif .nusikopinau 4u.gif
Atsakyti
ikelsiu ir as keleta savo gaminiu smile.gif
snikers tortas 2400gr.pastilazas
user posted image
vysninis karamelinis tortas 2800gr.pastilazas
user posted image user posted image
varskinis su persikais 2600gr.pastilazas
user posted image
varskinis su persikais 1400gr.(16cm) pastilazas
user posted image user posted image
Atsakyti
Labukas

Klausimas: turiu birius dažus, į pastiliažą dėti juos birius ar reikia dar juos ištirpdyti dar su kažkuo?

Ačiū
Atsakyti
SAULES ZUIKUTI ,o tas pirmas torciukas ar ne jusu jau buvo panasus krikstynom blush2.gif .man jis taaip patiko ,kad gerai isiminiau,esu issisaugojus,tai dar karta atsiverciau.nu man laaaabai grazus. wub.gif .klausimelis butu : kokia spalva medzio sakas dazot juoda ar ruda,neimatau blush-anim-cl.gif2.antro tortuko zemuoges tikroviskos labai,nu imk ir suvalgyk thumbup.gif .o mergaite su pelyte kaip is multiku,sypsena kelia wub.gif
Papildyta:
JURGUZIA ,as su trupuciu vandenuko skiedziu.kad istirptu kruopeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2011 09 27, 13:47)
Labukas

Klausimas: turiu birius dažus, į pastiliažą dėti juos birius ar reikia dar juos ištirpdyti dar su kažkuo?

Ačiū

butinai ištirpinti...lašiuka karšto vandens ypilkit ir gerai išmaišykit,kad ištirptu....
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 15:11)
SAULES ZUIKUTI ,o tas pirmas torciukas ar ne jusu jau buvo panasus  krikstynom blush2.gif .man jis taaip patiko ,kad gerai isiminiau,esu issisaugojus,tai dar karta atsiverciau.nu man laaaabai grazus. wub.gif .klausimelis butu : kokia spalva medzio sakas dazot juoda ar ruda,neimatau blush-anim-cl.gif2.antro tortuko zemuoges tikroviskos labai,nu imk ir suvalgyk thumbup.gif .o mergaite su pelyte kaip is multiku,sypsena kelia wub.gif

taip,krikstynom buvo mano ax.gif sakas piesiu su juodais dazais.
aciu smile.gif
Atsakyti
Nu fantastiška tema, fantastiška, su kuo ir sveikinu visas, pagaliau taika ir ramybė ir gražūs tortai, super gražūs tortai VISŲ VISŲ VISŲ thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

na ir temos uždarysmui dar porą šiandieninių mestelsiu ax.gif

varškės-persikų tortas, vestuvių liudininkams neštis į vestuves...
user posted image

ir vaikiškas tortukas, snikersas, abu dengti pastilažu, truputis aisingo...

user posted image
Atsakyti
OLESTA o kaip balandzius daret wub.gif ?turit formele?nu kaip grazu ir tos sirdutes snapuose..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 15:11)
JURGUZIA ,as su trupuciu vandenuko skiedziu.kad istirptu kruopeles 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 09 27, 15:15)
butinai ištirpinti...lašiuka karšto vandens ypilkit ir gerai išmaišykit,kad ištirptu....

Ačiū labai jums wub.gif

O padarius pastiliažą iškart galima su juo dirbti, ar irgi reikia jį palaikyti maišelyje kaip ir MMG masę? Dirbant su ne visu pagamintu pastiliaža, likusi įdėti į maišelį kad nesudžiūtų?
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 12:37)
Labutis,mergaites.As del PHiladelphia surio .As net recepta tortuko  turiu ,kur reikia butent sito surio.CIa Norvegijoj jis labai populiarus, kito nelabai ir maciau.jei tas be priedu,tai liuksiskas.as ji su grietinele plaku ir tikrai jokio surumo nesijaucia,o skonis super .mum su MB pats skaniausias.
@ADRIJ@ ,JUS kaip visada  wub.gif su daug detaliu ir nepriekaistingais tortais 4u.gif
SYPSENELEE,labai svelnus torciukas 4u.gif
ANGEL1203,kooooks fainuolis meskis wub.gif
SMAILYTTE<labai gera ideja  4u.gif .nusikopinau 4u.gif

As tai ir turejau omeny- nes pas mus, kaip ir pas jus Norvegijoj, nelabai kitoki rasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2011 09 27, 15:47)
Labukas

Ačiū

žiūrint kokio tipo dažai. Jeigu tie ukrainietiški, tai taip. SKiesti vandenuku ir gerai išmaišyt.
Bet jeigu jie yra LUSTRE serijos, ar BLOSSOM TINT, tai gal tada geriau ju negadint. Šitie minėtieji yra anglų gamybos, ir skirti tik sausam naudojimui.
Atsakyti