Fantastiški visų tortai tik neateik kelias dienas ir po to prisižiūri tokių nerealių tortų paradą
Labutis,mergaites.As del PHiladelphia surio .As net recepta tortuko turiu ,kur reikia butent sito surio.CIa Norvegijoj jis labai populiarus, kito nelabai ir maciau.jei tas be priedu,tai liuksiskas.as ji su grietinele plaku ir tikrai jokio surumo nesijaucia,o skonis super .mum su MB pats skaniausias.
@ADRIJ@ ,JUS kaip visada su daug detaliu ir nepriekaistingais tortais
SYPSENELEE,labai svelnus torciukas
ANGEL1203,kooooks fainuolis meskis
SMAILYTTE<labai gera ideja .nusikopinau
Labukas
Klausimas: turiu birius dažus, į pastiliažą dėti juos birius ar reikia dar juos ištirpdyti dar su kažkuo?
Ačiū
Klausimas: turiu birius dažus, į pastiliažą dėti juos birius ar reikia dar juos ištirpdyti dar su kažkuo?
Ačiū
SAULES ZUIKUTI ,o tas pirmas torciukas ar ne jusu jau buvo panasus krikstynom .man jis taaip patiko ,kad gerai isiminiau,esu issisaugojus,tai dar karta atsiverciau.nu man laaaabai grazus. .klausimelis butu : kokia spalva medzio sakas dazot juoda ar ruda,neimatau 2.antro tortuko zemuoges tikroviskos labai,nu imk ir suvalgyk .o mergaite su pelyte kaip is multiku,sypsena kelia
Papildyta:
JURGUZIA ,as su trupuciu vandenuko skiedziu.kad istirptu kruopeles
Papildyta:
QUOTE(Jurguzia @ 2011 09 27, 13:47)
Labukas
Ačiū
Ačiū
butinai ištirpinti...lašiuka karšto vandens ypilkit ir gerai išmaišykit,kad ištirptu....
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 15:11)
SAULES ZUIKUTI ,o tas pirmas torciukas ar ne jusu jau buvo panasus krikstynom .man jis taaip patiko ,kad gerai isiminiau,esu issisaugojus,tai dar karta atsiverciau.nu man laaaabai grazus. .klausimelis butu : kokia spalva medzio sakas dazot juoda ar ruda,neimatau 2.antro tortuko zemuoges tikroviskos labai,nu imk ir suvalgyk .o mergaite su pelyte kaip is multiku,sypsena kelia
taip,krikstynom buvo mano sakas piesiu su juodais dazais.
aciu
Nu fantastiška tema, fantastiška, su kuo ir sveikinu visas, pagaliau taika ir ramybė ir gražūs tortai, super gražūs tortai VISŲ VISŲ VISŲ
na ir temos uždarysmui dar porą šiandieninių mestelsiu
varškės-persikų tortas, vestuvių liudininkams neštis į vestuves...
ir vaikiškas tortukas, snikersas, abu dengti pastilažu, truputis aisingo...
na ir temos uždarysmui dar porą šiandieninių mestelsiu
varškės-persikų tortas, vestuvių liudininkams neštis į vestuves...
ir vaikiškas tortukas, snikersas, abu dengti pastilažu, truputis aisingo...
OLESTA o kaip balandzius daret ?turit formele?nu kaip grazu ir tos sirdutes snapuose.....
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 15:11)
QUOTE(kirbe @ 2011 09 27, 15:15)
butinai ištirpinti...lašiuka karšto vandens ypilkit ir gerai išmaišykit,kad ištirptu....
Ačiū labai jums
O padarius pastiliažą iškart galima su juo dirbti, ar irgi reikia jį palaikyti maišelyje kaip ir MMG masę? Dirbant su ne visu pagamintu pastiliaža, likusi įdėti į maišelį kad nesudžiūtų?
QUOTE(kr1stute @ 2011 09 27, 12:37)
Labutis,mergaites.As del PHiladelphia surio .As net recepta tortuko turiu ,kur reikia butent sito surio.CIa Norvegijoj jis labai populiarus, kito nelabai ir maciau.jei tas be priedu,tai liuksiskas.as ji su grietinele plaku ir tikrai jokio surumo nesijaucia,o skonis super .mum su MB pats skaniausias.
As tai ir turejau omeny- nes pas mus, kaip ir pas jus Norvegijoj, nelabai kitoki rasi
QUOTE(Jurguzia @ 2011 09 27, 15:47)
Labukas
Ačiū
Ačiū
žiūrint kokio tipo dažai. Jeigu tie ukrainietiški, tai taip. SKiesti vandenuku ir gerai išmaišyt.
Bet jeigu jie yra LUSTRE serijos, ar BLOSSOM TINT, tai gal tada geriau ju negadint. Šitie minėtieji yra anglų gamybos, ir skirti tik sausam naudojimui.