jooo...pasiseke anukytei.as irgi noriu tokios mociutes
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 26, 21:59)
Toy story tortai skirti JAI , tuo , kuo dabar gyvena mano širdelė .
Kadangi jos mylimiausi personažai visi netilpo ant vieno torto , teko daryti du
Kadangi jos mylimiausi personažai visi netilpo ant vieno torto , teko daryti du
Nuostabiai pasistenget del savo anukytes smagu jai tokia mociute tureti, zinot as daznai pagalvoju kaip smagu jusu dukrai kad gali sedet ir mokintis visko ko mokat jus aisku jai ji tuo domisi, ir jusu anuke galbut uzaugus periims jusu patirti ir dideli bagaza amunicijos
ta proga kad jau parasiau parodysiu ir as seip jau visai sustabdziau kepima nes mazas puses metu jau mazai leidzia ka nudirbti tai va turejau papuosti jam puses metu tortuka ir labai greitai nes liko torto puosimas paskutinei minutei toks ir rezultatas beja aciu olestai uz varskini gaivumeli nu tikrai superinis tortas mums labai patiko
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 26, 22:13)
kaip jus nusprendziat kokio dydzio pav meskiai ar kitka turi buti,nes as ryskiai juos pamazinau....
jei figureles lipdau is anksto,lipdydama pries nosi pasidedu kepimo formos dugna-taip lengviau man orientuotis figureliu dydije
Papildyta:
QUOTE(Angel1203 @ 2011 09 26, 22:51)
mielas tortukas
su pusmetuku Aretuka
QUOTE(aura. @ 2011 09 26, 19:43)
radau tokia baze bet ji irgi verdama o draugė neverda ir jai gaunasi tai dar kitokia yra?
o tai kokia dauguma naudojat
šia baze ar šlapia baze?
iš ko tokia tvora daroma, noriu išmokt, čia bazė ar kas?
tai gal čia ganašas?
o ŠOKOLADINIS SVIESTINIS KREMAS
kam jis naudojamas puošimui....
o tai kokia dauguma naudojat
šia baze ar šlapia baze?
iš ko tokia tvora daroma, noriu išmokt, čia bazė ar kas?
tai gal čia ganašas?
o ŠOKOLADINIS SVIESTINIS KREMAS
kam jis naudojamas puošimui....
Tai reikejo tos drauges ir paklausti recepto tada
As tik slapia naudoju,kiek pastebejau ir kitos daugiau slapia...
nezinau is ko ta tvora,bet isivaizduoju kad galima is visokio kremo, bet neatrodo kaip ganasas,nezinau....
Sviestinis turbut ir aptepimui torto pries dengima ir papuosimams
As dariau viena karta paprasta sviestini krema (sviestas+kondencofke) ir idejau dazu,superiskai,tiesiog kaip ir turetu buti,kaip per sviesta graziai puosesi,bet ten buvo tik mazos detales,lapeliai.
QUOTE(naitas @ 2011 09 26, 19:43)
aš tai dirbu.. bet kai aš ką nors atsitempiu, tai amžiais kyla karas.. tai nesinešiu kol kas nieko..
maniakiška močiutė.. tiesiog Jomajo močiutė
maniakiška močiutė.. tiesiog Jomajo močiutė
o as ir vis laukiu naito groziu
QUOTE(Angel1203 @ 2011 09 26, 20:51)
ta proga kad jau parasiau parodysiu ir as
Nu labai fainas meskiukas,tik akytes biski uzkliuvo kazkaip kazko truksta
Adrija, tortai nuostabus : Fantastiskai nuostabus :
O sakykit ant keksiuku kas - slapia beze, ar koks sviestinis kremas? Ir ant paciu virsutiniu keksiuku, ten glazura? Ir kaip uzdeta
O sakykit ant keksiuku kas - slapia beze, ar koks sviestinis kremas? Ir ant paciu virsutiniu keksiuku, ten glazura? Ir kaip uzdeta
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 26, 14:45)
Pabandysiu atsakyti .
1 . aš kai apdengiu tortą , tada lipinu figurėles .
2 . išsikepu skardoje ploooną biskvituką ( mažiau 1 cm storio ) , išpjaunu juostą ir ja apdedu formos kraštą , tada tepu tortą ( jogurtinį ) , aptepant sviestiniu kremu ( prieš dengimą mase ) , nebus jokio sąlyčio su kremu , pastilažas nedrėks , sėkmės
Ačiū visoms , teko paplušėti prie figurėlių , bet buvo verta , o močiutės visos nerealios , ateis laikas , sužinosite .
1 . aš kai apdengiu tortą , tada lipinu figurėles .
2 . išsikepu skardoje ploooną biskvituką ( mažiau 1 cm storio ) , išpjaunu juostą ir ja apdedu formos kraštą , tada tepu tortą ( jogurtinį ) , aptepant sviestiniu kremu ( prieš dengimą mase ) , nebus jokio sąlyčio su kremu , pastilažas nedrėks , sėkmės
Ačiū visoms , teko paplušėti prie figurėlių , bet buvo verta , o močiutės visos nerealios , ateis laikas , sužinosite .
Aciu super patarimas apie biskvita aplink,tik klausimas o ji kokiu kremu pritvirtinate prie to jpgurtinio kad laikytusi
QUOTE(Angel1203 @ 2011 09 26, 14:51)
Nuostabiai pasistenget del savo anukytes smagu jai tokia mociute tureti, zinot as daznai pagalvoju kaip smagu jusu dukrai kad gali sedet ir mokintis visko ko mokat jus aisku jai ji tuo domisi, ir jusu anuke galbut uzaugus periims jusu patirti ir dideli bagaza amunicijos
ta proga kad jau parasiau parodysiu ir as seip jau visai sustabdziau kepima nes mazas puses metu jau mazai leidzia ka nudirbti tai va turejau papuosti jam puses metu tortuka ir labai greitai nes liko torto puosimas paskutinei minutei toks ir rezultatas beja aciu olestai uz varskini gaivumeli nu tikrai superinis tortas mums labai patiko
Na labai mielas torciukas ir suniukas ant jo
Saules Zuikuti aciu uz ideja kaip man pradedanciajai tai labai reikal;inga ideja...
nu gal....Matot as susiduriau su tokiu sluoksniu kuriame buvo ne toks kaip kremas o daugiau kaip zele su vaisiais ir varske,tai todel galvoju ar ir prie jo priliptu (atsiprasau uz kvailus klausimus)Ir dar kodel man darant zipukus-taskiukus gaunasi spigliukai,na kazin ka blogai darau ar tiesiog netinkamo standumo Isingas gavosi man nes dariau is savo galvos ir kiekkius ir viska( dejau Kiausinio baltyma plakiau su cukraus pudra dejau citrinos rugsties plakiau ir po to nepilna sauksta isbrinkintos atvesintos zelatinos)
visi begalo grazuuuuuuuuus
o as siandien neradau mascarpones, nusipirkau philadelphios, bet kad ji suroka kū daba monei daryt ?
o as siandien neradau mascarpones, nusipirkau philadelphios, bet kad ji suroka kū daba monei daryt ?
QUOTE(rabelkyte @ 2011 09 26, 23:11)
visi begalo grazuuuuuuuuus
Tepk ant duonytės
sypseneleee , kokia želatina aisinge ??? ...ar aš ne taip ką supratau ? , tu apie aisingą kalbi , ar kokį kitą kremą ?