Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(vejas111 @ 2011 10 06, 08:15)
Klausimas tai buvo "Ar galima vežti tortą"    lotuliukas.gif    Bet visi kažkodėl apie šakočius...  4u.gif

Pamąstykim logiškai. Tortas juk su kremu: jogurtiniu ar pan., tai tada negalima, nes jei pelėsinį sūrį atima, tai atims ir kreminį tortą. O apie šakočius visi kalba todėl, kas būtent šakočius galima prasivežti dėl jo kietos konsistencijos. Tokio kietumo torto neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Prie 'kietumo' nieks nesikabins, o va forma ir dydis- didelis klaustukas wink.gif cia apie shakocius, jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip nesuprantama, kam tuos tortus vežti g.gif Juk ir ten yra, galų gale, jei jau norima kažkokio specialaus tai ir vietinėj konditerijos kepykloj galima pasiprašyti, kad iškeptų smile.gif na šakotis, šimtalapis dar suprantu.. bet tortą. Čia kažkaip man į tą pačią temą, kai prieš kelis metus skaičiau, jog viena moteris klausė ar galima kiaušinius rankiniam bagaže vežtis, nes jos vyras ne savų nevalgo biggrin.gif įdomu, kaip jiems baigėsi, taip ir nepasipasokojo šitoj temoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2011 10 06, 08:15)
Klausimas tai buvo "Ar galima vežti tortą"    lotuliukas.gif    Bet visi kažkodėl apie šakočius...  4u.gif

Du kartus nesemes,ir sekmingai rankose isineseme maza tortuka su maskarpones suriu.(Jei butu nepraleide,jauciu ten pat vietoj buciau susveitusi biggrin.gif )
Gruodzio menesi skrisim vel,tai planuoju vel nestis su savimi...bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 07, 11:10)
Jei pati keptumėte, tada gal nekiltų toks klausimas  mirksiukas.gif , o šiaip matau, kad labai jau išsiplėtė ta tortų tema  doh.gif  tai gal baigiam, kol moderatoriai kur kitur nenukreipė  4u.gif , kai sužinosiu konkrečiai ar leidžiama, parašysiu  mirksiukas.gif , kol kas tik iš anksto domėjausi

Klausimas kilo ne dėl to, kad aš kepu ar nekepu, o todėl, kad stengiuosi laikytis taisyklių mirksiukas.gif Aišku, jei tikrai tortus leidžiama gabentis, ir jei jis tilps į Jūsų 1 vienetą rankinio bagažo - viskas ok, džiaugsiuosi už Jus ir Jūsų artimuosius, kad gaus skanaus torto paragaut. Tiesiog nesuprantu, kai kiti stengiasi apeiti taisykles (vežasi, nors neleidžiama, ar bando prasinešti rankose) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 07 spalio 2011 - 11:11
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 07, 12:10)
Klausimas kilo ne dėl to, kad aš kepu ar nekepu, o todėl, kad stengiuosi laikytis taisyklių mirksiukas.gif  Aišku, jei tikrai tortus leidžiama gabentis, ir jei jis tilps į Jūsų 1 vienetą rankinio bagažo - viskas ok, džiaugsiuosi už Jus ir Jūsų artimuosius, kad gaus skanaus torto paragaut. Tiesiog nesuprantu, kai kiti stengiasi apeiti taisykles (vežasi, nors neleidžiama, ar bando prasinešti rankose) smile.gif

Šiaip man klausimas iškilo dėl to, ar Raynair praleidžia tortus, nes tortų temoje skaičiau, kad ne viena jau skrido su tortu, sakė peršvietė ir praleido mirksiukas.gif greičiausiai tai buvo ne Raynair g.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti:
1. o registruotam bagaže ar yra kokie apribojimai skysčiams, ar ten galima jau kiek nori dėt?
2. Kiek galima veštis cigarečių reg. bagaže? Važiuoju lankyt artimųjų, o jie daug rūkantys, tad prašė cigarečių atvežt...
3. ir dar klausimas.. skrendu iš kauno į dublina, ir su reg. bagažu pirma kartą skrendu (visad skrisdavau tik su rankiniu). Kaune kur priduot tą bagažą žinau, o kur dubline reikia jį pasiimt?

Tikiuos ne per daug klausimu... 4u.gif ačiū labai už atsakymus....
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 10 07, 20:50)
Aš norėjau paklausti:
3. ir dar klausimas.. skrendu iš kauno į dublina, ir su reg. bagažu pirma kartą skrendu (visad skrisdavau tik su rankiniu). Kaune kur priduot tą bagažą žinau, o kur dubline reikia jį pasiimt?

kadangi del skysciu ir cigareciu nesidomejus paskutiniu metu, tai atsakysiu tik i trecia:)

turesit eit ten kur rodykleles rodys bagazas ir ten bus tokie (pritrukau zodziu kaip pavadint doh.gif biggrin.gif ), kuriais vaziuos bagazas, prie ju buna parasyta is kurio reiso.
kartais reikia palaukti, jei greit susisuksit paciam oro uoste ir pro migracine, jei ne jau atejus rasit vazinejanti ratu:)
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 10 07, 22:54)
kadangi del skysciu ir cigareciu nesidomejus paskutiniu metu, tai atsakysiu tik i trecia:)

turesit eit ten kur rodykleles rodys bagazas ir ten bus tokie (pritrukau zodziu kaip pavadint doh.gif  biggrin.gif ), kuriais vaziuos bagazas, prie ju buna parasyta is kurio reiso.
kartais reikia palaukti, jei greit susisuksit paciam oro uoste ir pro migracine, jei ne jau atejus rasit vazinejanti ratu:)

verciant tai butu - dirzas - belt
Atsakyti
1. Skysciu kiek nori, tik kad tilptum i ishsipirktus kg
Atsakyti
Pasakykit ar aš skaičiuot nemoku ar čia kažkas užslėpta

Mon 17 Oct 2011
11:00 VNO Vilnius Ryanair
12:35 BGY Milan Bergamo 2h 35

Fri 21 Oct 2011
07:00 BGY Milan Bergamo Ryanair
10:35 VNO Vilnius 2h 35

Kodėl man vienas skrydis gaunasi 1,5 h, o kitas net 3,5 h? Taip pat yra ir ant įlaipinimo talonų ir Ryanair tinklalapyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 10 09, 21:26)
Pasakykit ar aš skaičiuot nemoku ar čia kažkas užslėpta

Mon 17 Oct 2011
11:00 VNO Vilnius Ryanair
12:35 BGY Milan Bergamo 2h 35

Fri 21 Oct 2011
07:00 BGY Milan Bergamo Ryanair
10:35 VNO Vilnius 2h 35

Kodėl man vienas skrydis gaunasi 1,5 h, o kitas net 3,5 h? Taip pat yra ir ant įlaipinimo talonų ir Ryanair tinklalapyje  g.gif

Čia Jums taip rodo dėl laiko juostų skirtumo-1 val., skrydžiai abu 2,5 val. Jūs Milane būsite mūsų laiku 13,35 val., o iš ten išskrisite 8.00 val. mūsų laiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 spalio 2011 - 20:31