Sveikos
Gal zinote ar imanoma nusipirkti bilietus Ryanair likus maziau nei 7 d. iki skrydzio? Is UK i Lietuva. Sistemoje neleidzia, bet gal kuri bandete skambinti i Ryanair ir klausti?
Aš su tokiu netradiciniu klausimu, gal žinote, ar Raynair'as leidžia vežtis tortą? į bagažą tai nesukišiu
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 04, 14:25)
Aš su tokiu netradiciniu klausimu, gal žinote, ar Raynair'as leidžia vežtis tortą? į bagažą tai nesukišiu
As kazkada panasiai masciau apie sakoti taip norejau nusivezti, bet i registruojama lagamina juk nekisiu, o i rankini bagaza tai neatitiktu matmenu per ploti i deze neikisciau o ir tada net maziausio rankinuko su savim negaleciau tureti, nes juk rankinio bagazo tik 1vnt. gali buti, tai nerizikavau, gaila butu paskui oro uoste palikti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 04, 15:36)
As kazkada panasiai masciau apie sakoti taip norejau nusivezti, bet i registruojama lagamina juk nekisiu, o i rankini bagaza tai neatitiktu matmenu per ploti i deze neikisciau o ir tada net maziausio rankinuko su savim negaleciau tureti, nes juk rankinio bagazo tik 1vnt. gali buti, tai nerizikavau, gaila butu paskui oro uoste palikti
prie mano akiu vyriskis turejo prasegtam lagamine sakoti, tai oro uosto darbuotoja iseme ji, ikiso lagamina i remus, tada atidave atgal sakoti. na kazkaip zmogiskai pasielge.
QUOTE(Forgete @ 2011 10 04, 13:39)
prie mano akiu vyriskis turejo prasegtam lagamine sakoti, tai oro uosto darbuotoja iseme ji, ikiso lagamina i remus, tada atidave atgal sakoti. na kazkaip zmogiskai pasielge.
as ir maciau, kai moteriske turejo sakoti, deja, jai nepasitaike tokie zmogiski is supratingi darbuotojai.... teko jei ta sakoti kist i remus... aisku is plocio buvo didokas, eme luzinet spygliukai.. bet darbuotojai tepasake tiek, kad jei ides i tuos remus, gali veztis... tai ka tu galvoji kiso ta sakoti, nuluzinejo ten viskas ir po to prasinese.... nu stovint ir stebint atrode, kaip koks pasityciojimas ir principu reikalas....
tikrai buvo gaila ziuret, nemanau, kad ten ka butu pakeite jei butu leide nedet i tuos remus....
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 04, 15:31)
Šiaip ne apie šakotį klausiau , o jei rimtai tai laukiu rimtesnių atsakymų, gal kam teko susidurti su tuo
o ko nepasiskambinus i informacija ir nepasiklausus
QUOTE(vile999 @ 2011 10 04, 17:05)
gal kas zinot, kada ryanair patvirtina pavasario/vasaros reisus ir paleidzia bilietukus i prekyba?
kai kuriems marsrutams jau leidzia pirkti. Tiksliau-leidzia paziureti. Bet jei rodo, tai ir parduoda ko gero. Pvz, Milana kitam rugsejui ziurejau. Tik reikia ne per pagrindini puslapi, bet NEW SEARCH. O pvz., Romos dar nerodo. Nezinau, nuo ko priklauso.
O del sakocio ir zmoniskumo - na, toms darbuotojoms irgi taikomi tam tikri nurodymai ir reikalavimai turbut. Juk kai pabando kokia batu pardaveja nepasiulyti pvz., batu tepalo, ar banko darbuotoja - kokios korteles ar "gero indelio" - is karto is darbo islekia. Tai gal ir orouosto darbuotojams pareigybes galioja. Nes savo noru kad lieptu kisti i rema sakoti - ka as zinau.... Nebent jis vizualiai labai didelis turetu atrodyti.
Esu mates nekarta besivezant parduotuvinius shakocius tokiose spec dezutese. Aishku, jei ten toks 'vestuvinis', tada sudetingiau. O shiaip tai galima ir sulauzyta valgyt.man net skaniau, nei kast ish viso
QUOTE(chelsey @ 2011 10 03, 15:35)
merginos, kas skrido i Kauna, gal zinot valiutos keityklos darbo laika oro uoste? Mano skrydis velus, o as litu visiskai neturiu.
o kodėl iš bankomato neišsigryninus ?
Aš vežiausi į Airiją šakotį. Įleido mane su juo ir netgi lietuvė stiuardesė leido nekišt jo į bagažo skyrių. Bet manau, čia išimtis greičiau nei taisyklė. O šiaip, tai nemanau, kad dėl kažkokių priežasčių galėtų jo neleist į lėktuvą.
P.S.Su tuo šakočiu nesiskyriau dvi paras (keliavom taip) tai buvo laaaabai gaila jį atiduot. Jis beveik šeimos nariu buvo tapęs
P.S.Su tuo šakočiu nesiskyriau dvi paras (keliavom taip) tai buvo laaaabai gaila jį atiduot. Jis beveik šeimos nariu buvo tapęs
QUOTE(whitey @ 2011 10 04, 20:40)
Esu mates nekarta besivezant parduotuvinius shakocius tokiose spec dezutese. Aishku, jei ten toks 'vestuvinis', tada sudetingiau. O shiaip tai galima ir sulauzyta valgyt.man net skaniau, nei kast ish viso
jei nebutu bijoje sulauzyti sakoti,butu deje i lagamina...juk sulauzyta skaniau valgyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 04, 17:30)
O geras jauciu tada reiks kada bandyt ir surizikuot, nu gal tikrai zmogiskai del visokiu sakociu ziuri
O as nerizikuociau. Niekada nezinai ant kokiu uzsisoksi. Baisiai nenoreciau sakoti jim palikt.