Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(dovile01 @ 2011 09 25, 21:58)
jei aš užsakiau 2 check-in bag'us po 15 kg ar galima užregistruot vieną 30 kg lagaminą?  g.gif
Please, padėkite retai keliauninkei...  smile.gif

negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2011 09 25, 20:33)
tai taip jei su tasele as suprantu, kad nepraeisiu, bet sakau, jeigu isimciau fotoaparata is deklo ir pasikabinciau ji ant kaklo(vien tik aparata), juk kai eini per apsauga nereikia kist wisko i lagamina, reikia ir kompa isimti ir pan, o ten prie wartu jau kur liepia kist i remus, tai gal uzsimetus striuke su fotiku ant kaklo kabanciu nepritraukciau daug demesio biggrin.gif na bet gal cia tik saves guodimas, na lauksiu gal patyrusiu kazka panasaus ar maciusiu nuomoniu wink.gif bet aciu Vilmutee ir jum wink.gif

Galima visaip save guosti ir tikėtis prasmukti, bet rizikuojant reikia būti pasiruošus sumokėti baudą. Jei kontrolė pastebės, aišku, lieps sukišti viską į vieną bagažo vienetą. Jei nepavyks to fotoparato sutalpinti į rankinį bagažą, tada - £40/€40 bauda.
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2011 09 25, 20:33)
tai taip jei su tasele as suprantu, kad nepraeisiu, bet sakau, jeigu isimciau fotoaparata is deklo ir pasikabinciau ji ant kaklo(vien tik aparata), juk kai eini per apsauga nereikia kist wisko i lagamina, reikia ir kompa isimti ir pan, o ten prie wartu jau kur liepia kist i remus, tai gal uzsimetus striuke su fotiku ant kaklo kabanciu nepritraukciau daug demesio biggrin.gif na bet gal cia tik saves guodimas, na lauksiu gal patyrusiu kazka panasaus ar maciusiu nuomoniu wink.gif bet aciu Vilmutee ir jum wink.gif

Nepykit, bet turbūt čia nikas kaltas, kad man kartais tokius komentarus skaitant pikta darosi. Na jei parašyta, kad rankinis bagažas yra vienas vienetas tai ir vadinasi, kad yra vienas vienetas ir VISKA turite sutalpinti į vieną vienetą. Na negi taip sunku suprasti doh.gif Juo labiau, kad turbūt lėksit viena pirmųjų prie vartų, o paskui kiti žmonės turės žiūrėti ir nervuotis, kaip jūs ten stovite, piktinatės ir stengiatės viską sukišti į lagaminą. Turbūt kiekvieną kartą skrendant atsirandą tokių, kurie sako "oj, nežinojau, kad turi būti vienam vienete", stovi prie vartų, piktinasi, rėkauja ir kitaip laiką tampo.
Turbūt esu per daug sąžininga, bet mano rankinis bagažas visada atitinka išmatavimus su visais ratukais ir panašiai ir nieko papildomai nesinešu, ko negalima. Na tik kartą atėmė želė saldainius, nes nepagalvojau, kad tai galėtų būti traktuojama kaip skystis doh.gif
Atsakyti
gal kas zinot, mazdauk kada bus galima isigyti bilietus balandzio, geguzes menesiams?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 09 24, 13:06)
Ir dar .. perkant kita valiuta (jūsų atveju litais ir svarais) Ryanairas siulo naudotis ju konvertavimu, o kursas jų tai labai nevykęs.  Yra galimybė nurodyti kad konvertuotų ne jie, bet jūsų bankas iš kurio mokėsit. Irgi susitaupo vienas kitas euriukas, ypač jei suma didesnė.

O kur tai padaryti? blush2.gif
Atsakyti
Jei korteles valiuta neatitinka valiutos, uz kuria perkama, tada, suvedus korteles info, kaip tik auksciau tu suvestu duomenu atsiranda perskaiciavimas i korteles valiuta bei More Information. Tada paspaudus ta More Information, atsiranda langelis, kuriam reikia NUIMTI varnele. Kitaip gausit Ryanair kursa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 26 rugsėjo 2011 - 13:36
Laba diena,

Gal jau buvo rašyta, bet pasikartosiu su klausimu:

ar įmanoma Milano (bergamo) oro uoste spėti į kitą lėktuvą jei tarp skrydžių dvi valandos, žinoma su sąlyga, kad reisai vyksta pagal grafiką. (Pvz.: vienas turi nusileisti 11 val., o kitas pakilti 13 val.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himeko: 27 rugsėjo 2011 - 08:10
QUOTE(Himeko @ 2011 09 27, 08:07)
Laba diena,

Gal jau buvo rašyta, bet pasikartosiu su klausimu:

ar įmanoma Milano (bergamo) oro uoste spėti į kitą lėktuvą jei tarp skrydžių dvi valandos, žinoma su sąlyga, kad reisai vyksta pagal grafiką. (Pvz.: vienas turi nusileisti 11 val., o kitas pakilti 13 val.)

Lengvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2011 09 26, 14:21)
net nesinešiu to fotiko, tik paklausia, gal kam teko be dėklo jį neštis ant kaklo.

žinau istoriją kaip šalmo neleido neštis, slidininko. tipo jau antras daiktas.
dėjosi jį ant galvos, sakė, čia kepurė, tada praleido biggrin.gif

AŠ TURIU KLAUSIMĄ! Kaip čia paklausus teisingiau... Na Ryanai skrydžių paieškos sistemoje neduoda skrydžių jungtinių, su persėdimu. Kaip jūs susirandate? Nejau tik rankiniu būdu ilgai tikrinant?

Na tarkim noriu į Portą, tarkim. Tada žiūriu, į kur skrenda iš jo, ir žiūriu, ar į ten skrenda iš Lietuvos? Bet tai skrydžiai ten gali skirtis pusę savaitės, tai taip rankytėm ir tiktinat? ar yra kas gudriau? NU aš čia tik apie Ryanair kalbu. Viską apie greitai.lt ir pan aš žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 27 rugsėjo 2011 - 11:21
QUOTE(Partizanė @ 2011 09 27, 12:17)
Na tarkim noriu į Portą, tarkim. Tada žiūriu, į kur skrenda iš jo, ir žiūriu, ar į ten skrenda iš Lietuvos? Bet tai skrydžiai ten gali skirtis pusę savaitės, tai taip rankytėm ir tiktinat? ar yra kas gudriau? NU aš čia tik apie Ryanair kalbu. Viską apie greitai.lt ir pan aš žinau.

as kartais Skyscanner naudoju. Kad ir dabar pabandziau, spalio 11 Kaunas - Porto. Visai nebloga pasiullyma rado smile.gif Galvoju, Azuon gali neblogai padeti, tik niekaip neprisiruosiu pasibandyti. O siaip tai taip, rankom pasidelioji ir matai, kaip patogiau.
Atsakyti
Kauno oro uoste registruotą bagažą reikia priduoti atskirai. O kaip Vilniuje - esu skridus čarteriniu reisu, tai viskas vienoje eilėje, iškart. O kaip skrendant su Ryainair iš Vilniaus?
Atsakyti
Iš Vilniaus ir aš greitu metu pirmąkart su ryanair skrisiu, tai nemanau, kad kas bus sudėtingiau, nei kitur. juk oro uostas tikrai nedidelis. Jei neklystu, ten bagažo pridavimas vienoje eilėje, o vėliau eini ten pro pačiam gale esantį įėjimą ax.gif Jei kažkas žino tiksliau, tai tikiuosi pasidalins.
Atsakyti