QUOTE(goddess @ 2011 09 25, 20:33)
tai taip jei su tasele as suprantu, kad nepraeisiu, bet sakau, jeigu isimciau fotoaparata is deklo ir pasikabinciau ji ant kaklo(vien tik aparata), juk kai eini per apsauga nereikia kist wisko i lagamina, reikia ir kompa isimti ir pan, o ten prie wartu jau kur liepia kist i remus, tai gal uzsimetus striuke su fotiku ant kaklo kabanciu nepritraukciau daug demesio
na bet gal cia tik saves guodimas, na lauksiu gal patyrusiu kazka panasaus ar maciusiu nuomoniu
bet aciu Vilmutee ir jum
Nepykit, bet turbūt čia nikas kaltas, kad man kartais tokius komentarus skaitant pikta darosi. Na jei parašyta, kad rankinis bagažas yra vienas vienetas tai ir vadinasi, kad yra vienas vienetas ir VISKA turite sutalpinti į vieną vienetą. Na negi taip sunku suprasti
Juo labiau, kad turbūt lėksit viena pirmųjų prie vartų, o paskui kiti žmonės turės žiūrėti ir nervuotis, kaip jūs ten stovite, piktinatės ir stengiatės viską sukišti į lagaminą. Turbūt kiekvieną kartą skrendant atsirandą tokių, kurie sako "oj, nežinojau, kad turi būti vienam vienete", stovi prie vartų, piktinasi, rėkauja ir kitaip laiką tampo.
Turbūt esu per daug sąžininga, bet mano rankinis bagažas visada atitinka išmatavimus su visais ratukais ir panašiai ir nieko papildomai nesinešu, ko negalima. Na tik kartą atėmė želė saldainius, nes nepagalvojau, kad tai galėtų būti traktuojama kaip skystis