Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Partizanė @ 2011 12 29, 14:45)
romoj tikrai į skirtingus oro uostus skraidina ir nuo fumincino arčiau nei nuo ciampino.

Isila, nepirk priority, bet į lėktuvą lipk tikrai ne prie paskutinių, stenkis prie pirmesnių būt. nes jei lėktuvas visiškai pilnas, tai teks kelti du žmones, kad persėstų. kai kurie skirstis irgi nelabai norės  ax.gif

Na mano manymu, fumicino toliau nei ciampino - ciampino apie 12km, o fumicino apie 25km. Romos temoje apie tai jau buvo šnekėta
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 12 29, 15:02)
Na mano manymu, fumicino toliau nei ciampino - ciampino apie 12km, o fumicino apie 25km. Romos temoje apie tai jau buvo šnekėta

matyt supainiojau pavadinimus biggrin.gif abiejuose esu buvusi, bet va neatskyriau vistiek pavadinimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 12 29, 16:02)

http://www.terravisi...CFcdG3god8T6Ing
Man atrodo, kad klystat.
Atsakyti
Na pažiūrėjau atstumus google maps, tai fumicino 2 kartus toliau nei ciampino - suklydau tik dėl kilometrų - atitinkamai 42 ir 24

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 29, 14:45)
romoj tikrai į skirtingus oro uostus skraidina ir nuo fumincino arčiau nei nuo ciampino.

Isila, nepirk priority, bet į lėktuvą lipk tikrai ne prie paskutinių, stenkis prie pirmesnių būt. nes jei lėktuvas visiškai pilnas, tai teks kelti du žmones, kad persėstų. kai kurie skirstis irgi nelabai norės  ax.gif

stovėsiu it cerberis prie įėjimo hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
gal kas gali pasakyt - dabar mokesciai uz bilietu pirkima privalomi (man nuskaito virs 150 lt doh.gif ) ar mokant tam tikra kortele ju imanoma isvengti g.gif , jei imanoma ir kas nors turi tokia kortele - gal sutiktu pagelbet nelaimeje (pinigelius is anksto pervesciau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 29, 20:44)
Sveiki visi,
gal kas gali pasakyt - dabar mokesciai uz bilietu pirkima privalomi (man nuskaito virs 150 lt doh.gif ) ar mokant tam tikra kortele ju imanoma isvengti g.gif , jei imanoma ir kas nors turi tokia kortele - gal sutiktu pagelbet nelaimeje (pinigelius is anksto pervesciau) blush2.gif

Mokesčių galima išvengti perkant su Master Card Prepaid kortele, jei skrydis prasideda ne iš Anglijos aerouostų. Ten reikia jau kažkokių angliškų kortų.
Lyg ir Italijai žada panaikint, bet tiksliai nežinau
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 29, 19:32)
stovėsiu it cerberis prie įėjimo hihihi.gif

prie iejimo i oro uosta? wink.gif nesikuklink, uzeik i vidu biggrin.gif
Atsakyti
Kas skridot į Rodą vasarą - 201 Lt į vieną pusę normalu, ar dar palaukt geresnių kainų? g.gif Stebiu jau gal antras mėnuo, kaina stabili. Prieš tai buvo brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 29, 21:44)
Sveiki visi,

Ar kartais nepakliūni ant "geresnio" kurso spąstų ?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 12 30, 09:50)
Ar kartais nepakliūni ant "geresnio" kurso spąstų ?

ta prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 30, 12:22)

Sita
Atsakyti