Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Pastebejau, kad Ryanair prades skrydzius Vilnius- Paryzius.
Anskciau planavome skirsti su Wizzair, bet dabar turime pasirinkima ir negalime apsispresti.
Keisciausiai, kad isskridimo laikas toks pats, o kaina skiriasi, Ryanair brangesnis.
Kadangi nesu skridus nei su viena is siu kompaniju, noriu paklausti ar Ryanair kuo nors pranasesnis uz Wizzair, kadangi bilietai kainuoja brangiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukė @ 2011 12 28, 14:05)
Anskciau planavome skirsti su Wizzair, bet dabar turime pasirinkima ir negalime apsispresti.
Keisciausiai, kad isskridimo laikas toks pats, o  kaina skiriasi, Ryanair brangesnis.
Kadangi nesu skridus nei su viena is siu kompaniju, noriu paklausti ar Ryanair kuo nors pranasesnis uz Wizzair, kadangi bilietai kainuoja brangiau. 4u.gif

Vienodo lygio abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukė @ 2011 12 28, 14:05)
Keisciausiai, kad isskridimo laikas toks pats, o  kaina skiriasi, Ryanair brangesnis.

Abi pigiu skrydziu bendroves, tad tikrai nera kazkuri pranasesne. Mano pasirinkima paprastai lemia laikas arba kaina, o jei ir laikas tas pats, tada, aisku, kaina ax.gif jei kaina buna vienoda ar nezymiai skiriasi, ziuriu kitus aspektus, pvz., jei reikia imti registruoto bagazo, su wizzair uz ta pacia kaina galima pasiimti daugiau bagazo, lagaminas gali sverti iki 32kg. Na, ir, aisku Wizzair lektuvuose bent jau nenervina pastovus siulymai nusipirkti laikrasciu, loterijos bilietu, transporto bilietu ir pan. biggrin.gif Bet jei tokie dalykai neerzina, nereikia daug registruoto bagazo, o laikas ir kaina tokie patys, tada nematau jokio pranasumo ax.gif
Atsakyti
planuojam skristi į Paryžių. Agentūroj pasakė, kad jei neužsiimsim vietų, gali tekti sėdėti po vieną - aš viena su dviem mažamečiais. Čia tiesa?

Noriu imti vežimėlį, bet mažajam 3 metai. Ar už vežimėlį reikia mokėti? Kažkur lyg ir skaičiau, kad iki 2 metų nemokamai, o paskui reikia mokti. Agentūroj paskambino į Kauno orouostą ir ten pasakė, kad nereikia. Kaip man įsitikinti? Nesinori mokėti dar daugiau, kad iš anksto nesusitvarkiau šitų reikalų.
Atsakyti
Imanoma kaip nors isjungti tuos skaiciukus su raidemis, kuriuos meta ieskant skrydziu, vos padarau kelis paspaudimus ir vel turiu is naujo suvesti ju pateiktus neiskaitomus zodzius.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 28, 16:40)
planuojam skristi į Paryžių. Agentūroj pasakė, kad jei neužsiimsim vietų, gali tekti sėdėti po vieną - aš viena su dviem mažamečiais. Čia tiesa?

jeigu anksti atvažiuosit, paskubėsit eidami link lėktuvo(o tas su dviem mažamečiais ir lagaminais sudėtinga) tai tikimybė, kad bus neužimtos trys vietos viena šalia kitos didelė, mes kiek skridom dviese su vyru ir vaikas, tai aš arba vyras prie įlaipinimo vartų stodavomės dar likus kokiai valandai iki laipinimo pradžios, tai visada užimdavom norimas vietas, nes eidavom praktiškai pirmieji po preorrity, bet vieną kartą kakaip užsisvajojom, ir labai užvėlavom, atsistojom į eilę likus tik kelioms minutėms iki įlaipinimo pradžios, tai aš bėgau į lėktuvą smile.gif ir užėmiau paskutines likusias tris kėdes viena šalia kitos, o kiti kas dar po mūsų atėjo, turėjo sėstis kur papuolė, vienas šeimos narys nuo kito per atstumą, mačiau buvo tokių, kad keitėsi vietomis, kad tik būtų šalia vienas kito
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2011 12 28, 17:35)
jeigu anksti atvažiuosit, paskubėsit eidami link lėktuvo(o tas su dviem mažamečiais ir lagaminais sudėtinga) tai tikimybė, kad bus neužimtos trys vietos viena šalia kitos didelė, mes kiek skridom dviese su vyru ir vaikas, tai aš arba vyras prie įlaipinimo vartų stodavomės dar likus kokiai valandai iki laipinimo pradžios, tai visada užimdavom norimas vietas, nes eidavom praktiškai pirmieji po preorrity, bet vieną kartą kakaip užsisvajojom, ir labai užvėlavom, atsistojom į eilę likus tik kelioms minutėms iki įlaipinimo pradžios, tai aš bėgau į lėktuvą smile.gif ir užėmiau paskutines likusias tris kėdes viena šalia kitos, o kiti kas dar po mūsų atėjo, turėjo sėstis kur papuolė, vienas šeimos narys nuo kito per atstumą, mačiau buvo tokių, kad keitėsi vietomis, kad tik būtų šalia vienas kito

na, bet negi iki tiek, kad 3-metį ir 6-metį atskirai nuo mamos?!
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 28, 18:37)

per paskutinį mėnesį skridau keturis kartus su ryanair, viena su wizzair, tai visur buvo kova už vietas, žiauru iš tikrųjų, kažkada buvau skridusi tik su air baltic, tai ten priskyrė vietas dar oro uoste, jokios grūsties, taip buvo patogu, atsižvelgdavo į skrendančiuosiu,o poto dar skridau su airbaltic, tai vietas pirkausi, tada irgi ramuma, berods viena vieta penki eurai kainavo
bet va teko matyti kaip moteris atėjusi su dviem vakais, vienas didesnis, kitas dar leliukas, priėjo prie įlaipinimo vartų ir paprašė juos palydėti, tai ji į lėktuvą atėjo viena iš paskutinių, o iki to stiuardesės jai atlaisvino vietas, bet tai buvo tik vienas atvėjis ir tai moteris pasiprašė pagalbos, daugiau tokių atvėjų nemačiau, visko gali būti, kad jei nepaprašysit, tai nieks ir nepastebės, kad Jūs su dviem vaikais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 12 28, 17:37)

na tai pirkite gi priority
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 12 27, 13:32)
sveiki,
norėčiau pasiimti fondiu rinkinį į rankinį bagažą. bet, žinote, ten yra tokios šakutės ir nesu tikra, ar tai jau skaitosi kaip aštrus daiktas. pačios šakutės tik galiukai aštrūs ir jie neilgesni nei 6cm, bet jei matuotų visą metalinę dalį, tai ji būtų ilgesnė nei 6 cm.
gal galite pasakyti, ką manote?

manau nepraleis. tą fondiu šakutę kiaurai susmeigt žmogui galima gi.

QUOTE(Isila @ 2011 12 28, 15:40)

na stovėkit pirma prie įlaipinimo vartų. arba pirkit priority papildomai. tai reiškia, kas jus už papildomą mokesį įleis pirmą.

QUOTE(Zirafa09 @ 2011 12 28, 17:17)
Imanoma kaip nors isjungti tuos skaiciukus su raidemis, kuriuos meta ieskant skrydziu, vos padarau kelis paspaudimus ir vel turiu is naujo suvesti ju pateiktus neiskaitomus zodzius.

ne, neįmanoma
Atsakyti
QUOTE(Inesius @ 2011 12 27, 14:20)
Sveiki. Gal kam pasitaikė, tokia situacija. Tarp kelionių pasikeičiau pasą. Darant check-in jau neleidžia pakeisti informacijos. Ar užteks jiems parodyti abu pasus ir mane praleis, ar vis dėlto turėsiu problemų dėl to?

nebus problemu. del visa ko turek ta negaliojanti pasa, bet rodyk tik paprashyta. iniciatyvos nerodyk, niekam jos nereikia. shiaip reikes tik galiojancio dokumento visur.

del paryziaus, lyg dar oro uostas skirias wizzair atveju. nepamenu dabar
Atsakyti
mes irgi skridom su airbaltic'u aną sykį, bet jie gi su persėdimais, o čia tiesioginis. Nesinori skristi į Rygą, tada dar orouoste persėdimo laukt doh.gif

teks būt naglai ir piktai : gun_bandana.gif devil.gif

o kaip dėl vežimėlio trimečiui?
Papildyta:
o kiek tas priority kainuoja?

jau radau 5E, taigi 15E į vieną pusę, viso 30E... Ar galima "dasipirkti", nes bilietus jau turiu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 28 gruodžio 2011 - 19:06