Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(radviliux @ 2011 12 24, 22:28)
Sveiki, ar matet, kad Ryanair nuo kovo prades skraidyt i Maljorka? Puiki naujiena smile.gif

jau pries 2 savaites ir matem ir aptarem temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 12 23, 09:31)
pasirodo nereikia chekintis  tongue.gif

o tai tada kaip apmoketi bagaza,jei uz bilietus jau sumoketa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 25 gruodžio 2011 - 02:14
QUOTE(Noya @ 2011 12 25, 02:14)

uz bagaza dar kart sumoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2011 12 25, 04:14)

Taip, dar karta reikia sumokėti, bet jau papildomo aptarnavimo mokesčio neskaičiuoja... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 25 gruodžio 2011 - 10:22
QUOTE(Adade @ 2011 12 25, 09:54)
uz bagaza dar kart sumoki  4u.gif

QUOTE(Tete2006 @ 2011 12 25, 10:22)
Taip, dar karta reikia sumokėti, bet jau papildomo aptarnavimo mokesčio neskaičiuoja... 4u.gif

hmm reiks tada bandyt ziuret, nes nusipirkom bilietus ir pagalvojau kad per mazai svorio mums bus unsure.gif
Atsakyti
sveiki,
norėčiau pasiimti fondiu rinkinį į rankinį bagažą. bet, žinote, ten yra tokios šakutės ir nesu tikra, ar tai jau skaitosi kaip aštrus daiktas. pačios šakutės tik galiukai aštrūs ir jie neilgesni nei 6cm, bet jei matuotų visą metalinę dalį, tai ji būtų ilgesnė nei 6 cm.
gal galite pasakyti, ką manote?
Atsakyti
Sveiki. Gal kam pasitaikė, tokia situacija. Tarp kelionių pasikeičiau pasą. Darant check-in jau neleidžia pakeisti informacijos. Ar užteks jiems parodyti abu pasus ir mane praleis, ar vis dėlto turėsiu problemų dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Inesius @ 2011 12 27, 14:20)
Sveiki. Gal kam pasitaikė, tokia situacija. Tarp kelionių pasikeičiau pasą. Darant check-in jau neleidžia pakeisti informacijos. Ar užteks jiems parodyti abu pasus ir mane praleis, ar vis dėlto turėsiu problemų dėl to?

Sveiki, turėsite problemų. Reikia būtinai keisti pavardę, o tai mokama paslauga.
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 12 27, 17:12)
Sveiki, turėsite problemų. Reikia būtinai keisti pavardę, o tai mokama paslauga.

Aš pavardės nekeičiau, pasikeitė tik paso numeris.
Atsakyti
QUOTE(Inesius @ 2011 12 27, 16:17)
Aš pavardės nekeičiau, pasikeitė tik paso numeris.

Tai jei check-in dar nebuvo darytas, tai jokių problemų, nes paso duomenų niekur nevedėt, tik pavardę ir paštą.
Bet jei check-in jau padarytas, tada nežinau, manau teks pamokėt
Papildyta:
QUOTE(arbataa @ 2011 12 27, 14:32)
sveiki,
norėčiau pasiimti fondiu rinkinį į rankinį bagažą. bet, žinote, ten yra tokios šakutės ir nesu tikra, ar tai jau skaitosi kaip aštrus daiktas. pačios šakutės tik galiukai aštrūs ir jie neilgesni nei 6cm, bet jei matuotų visą metalinę dalį, tai ji būtų ilgesnė nei 6 cm.
gal galite pasakyti, ką manote?

aš čia ne per seniausiai gyriausi, kad skraidau su peiliuku, kurio ašmenys 5 cm.
Tai va, Paryžiuje atėme. verysad.gif
Jiems pasirodo vienodai rodo tie cm, bakstelėjo pirštu į piešinį, kur peilis draudžiamas. Anglų kalbos nemoka (ar apsimeta ax.gif ) Dar kitą pasikvietė muitininką ir .... atėmė.
Nepuoliau dėl to peiliuko per daug aiškintis, smulkmena. O prieš tai Stokholme pasakiau, kad <6 ir praleido.
Atsakyti
Gal kas susidurete su tokia problema, reikia atsaukti vaiko iki 2m (infant), papildoma bagaza, ar tai imanoma padaryti ir ar toks atsaukimas apmokestintas?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2011 12 28, 02:02)
Gal kas susidurete su tokia problema, reikia atsaukti vaiko iki 2m (infant), papildoma bagaza, ar tai imanoma padaryti ir ar toks atsaukimas apmokestintas?

Man atrodo neįmanoma, bet dėl visa ko paskambinkite į Litargus +370 37 750 195,
+370 37 750 196 ir paklauskite... 4u.gif
Atsakyti