Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

ai nu nevažiuokit ant naujokų. baisu žmogui, ima ir tegu paklausia. koks skirtumas, čia iš anksto klausia, ar ten, vietoje klaus. nenorit atsakinėt - praleiskit postą.
čia į absoliučiai bet kurį paklausimą galima būtų pasakyt - ei, taigi turi akis ir pirštus, taipink klausimą naršyklėj ir gausi atsakymą, ko čia klausinėji.

-----------

ar čia tik man vienai, ar iš jums, ryanair prašomi suvesti tekstai kuo toliau, tuo sunkiau įskaitomi?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 19, 20:21)
ai nu nevažiuokit ant naujokų. baisu žmogui, ima ir tegu paklausia. koks skirtumas, čia iš anksto klausia, ar ten, vietoje klaus. nenorit atsakinėt - praleiskit postą.
čia į absoliučiai bet kurį paklausimą galima būtų pasakyt - ei, taigi turi akis ir pirštus, taipink klausimą naršyklėj ir gausi atsakymą, ko čia klausinėji.

-----------

ar čia tik man vienai, ar iš jums, ryanair prašomi suvesti tekstai kuo toliau, tuo sunkiau įskaitomi?

lazda turi 2 galus - gerai, visi sako kad reikia eit į 2aukštą - atvažiuoji, o ten remontas... i kas tada? sm tai nebėr.. aš linkiu viso ko geriausio, bet reikia tik truputi daugiau pasitikėjimo savim 4u.gif
---------

kaip kada, kartais tokie kreivi tie žodžiai būna, kad nesuprasi iš kur tokių randa doh.gif
Atsakyti
partizane, biggrin.gif o ash esu mates, kaip I mane buvo kreivai ziurima, kai sudrausminau vaikus, kurie bande atlenkti skrendancio lektuvo ishejimo duru rankena. nezinau, gal kiti zinojo fizika ir buvo drasus, bet man nesinorejo rizikuot bei leistis avariniu budu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 19, 21:13)
kazin, kam tie forumai bereikalingi yra, jeigu ne keistis informacija  unsure.gif
Tarkim Ryanairo mokescius as galiu nesunkiai rasti ju paciu tinklapyje. Bet pvz. kiek is praktikos uztrunka persedimas normaliom salygom vienam ar kitam oro uoste visai logiskas klausimas  ax.gif

kur tu matai tokio klausimo logishkuma?! logikos delei turetum pateikti savo judejimo greiti per h, nusiteikima,aprangos kieki, rankinio bagazo dydi ir dar n duomenu, bei,svarbiausia, vartus, prie kuriu lektuvas atskrides sustos wink.gif gaves tokia info, jei zinosiu, pasizadu atsakyt biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,mergaiites.
Noriu paklausti ka as ne taip padariau.uzsisakiau biletus,viska ivedziau o man ismete paciame gale tokia fraze BOOKING IS NOT CONFIRMED UNTIL YOU RECEIVE EMAIL ITINERARY.kaip as suprantu ,turiu gauti laiska su patvirtinimu,ar netaip isverciau?
Bet kol kas pinigus ne nueme ,nei laisko negavau.kaz kada skirdau su ryanair bet man viskas ir pirmo karto pavyko nusipirkti.o dabar nesuprantu,bijau kad du kartus pinigus nenuimtu.nes as antra karta bandziau padaryti ta pati,bet galiausiai kompas pakibo.Skrydis gruodzo 30d,tai reikia kaip ir greiciau atsakymo ,o as negaunu laisko.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2011 12 21, 14:47)
laba diena,mergaiites.
Noriu paklausti ka as ne taip padariau.uzsisakiau biletus,viska ivedziau o man ismete paciame gale tokia fraze  BOOKING IS NOT CONFIRMED UNTIL YOU RECEIVE EMAIL ITINERARY.kaip as suprantu ,turiu gauti laiska su patvirtinimu,ar netaip isverciau?
Bet kol kas pinigus ne nueme ,nei laisko negavau.kaz kada skirdau su ryanair bet man viskas ir pirmo karto pavyko nusipirkti.o dabar nesuprantu,bijau kad du kartus pinigus nenuimtu.nes as antra karta bandziau padaryti ta pati,bet galiausiai kompas pakibo.Skrydis gruodzo 30d,tai reikia kaip ir greiciau atsakymo ,o as negaunu laisko.

Pabandykit paskambinti pirmuose temos puslapiuose (pirmoje zinuteje) idetais kontaktiniais Ryanair telefono numeriais Lietuvoje ir pasikalbeti. Tikrai bus ramiau. mirksiukas.gif Atsiprasau sioje 9 temoje kontaktiniai tel.nr. neideti blush2.gif . Jau nezinau kiek kartu esu idejusi i Ryanair temas telefonu numerius, nezinau kodel ju temos pradzioje neideda... g.gif

Taigi KAUNE:
UAB "LITCARGUS"

Aviakompanijos "Ryanair" bilietų kasos oro uoste, bilietų pardavimas, skrydžių taisyklės:
Tel.: +370 37 750 195 ,
+370 37 750 196
+370 37 399 004 ,
Faksas +370 37 758 008
El. paštas tix.kun@litcargus.lt

Vilniaus oro uoste taip pat suteiktu info, paskambinkit ten oro uosto informacijos telefono numeriu tikrai pasakys atstovybes kontaktini tel. ir Vilniuje.

Juk nera taip sunku ir i oro uosto informacija pasiskambinti bei ten Ryanair tel.nr. pasiteirauti... mirksiukas.gif ...tikrai nuosirdziai issakau savo nuomone.

Jei pinigai nenuskaiciuoti visai ir negavot jokio patvirtinimo i email (ar apskritai jokio jums bilietu rezervacijos numerio neismete sistema), tai jusu uzsakymo kaip ir nera, nera ir bilietu. Tikrai patariu pasiskambinti i kasas, iskart sistemoje pabandys patikrinti. mirksiukas.gif

Bendrai...
Cia temoje rase atsiliepimus kad zmones tikrai jau 'nebepajudina pirstu patys' kad ka nors suzinotu, as taip pat su tuo sutinku. mirksiukas.gif
Juk tarkim paskambinti tiesiogiai daznai buna greiciau nei kad forume atrasys ar zinos ka atrasyti. Taip forumas yra labai naudingas, pati daug informacijos cia randu, taip pat stengiuosi kuo galedama ir kitiems info suteikti, taciau elementaria informacija kiekvienas tikrai galim susirasti, tik pagalvoti reikia kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 21 gruodžio 2011 - 17:49
Kas zinot, pasakykit prasau, ar galima jau padarius online check-ina, dar prisideti bagaza ir is naujo ta chekina atsispausdint.
Atsakyti
turetu leist
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 12 21, 18:33)
Pabandykit paskambinti pirmuose temos puslapiuose (pirmoje zinuteje) idetais kontaktiniais Ryanair telefono numeriais Lietuvoje ir pasikalbeti. Tikrai bus ramiau.  mirksiukas.gif  Atsiprasau sioje 9 temoje kontaktiniai tel.nr. neideti  blush2.gif . Jau nezinau kiek kartu esu idejusi i Ryanair temas telefonu numerius, nezinau kodel ju temos pradzioje neideda... g.gif

Taigi KAUNE:
UAB "LITCARGUS"

Aviakompanijos "Ryanair" bilietų kasos oro uoste, bilietų pardavimas, skrydžių taisyklės:
Tel.:             +370 37 750 195      ,
                    +370 37 750 196  
                    +370 37 399 004        ,
Faksas          +370 37 758 008     
El. paštas tix.kun@litcargus.lt

Vilniaus oro uoste taip pat suteiktu info, paskambinkit ten oro uosto informacijos telefono numeriu tikrai pasakys atstovybes kontaktini tel. ir Vilniuje.

Juk nera taip sunku ir i oro uosto informacija pasiskambinti bei ten Ryanair tel.nr. pasiteirauti... mirksiukas.gif ...tikrai nuosirdziai issakau savo nuomone.

Jei pinigai nenuskaiciuoti visai ir negavot jokio patvirtinimo i email (ar apskritai jokio jums bilietu rezervacijos numerio neismete sistema), tai jusu uzsakymo kaip ir nera, nera ir bilietu. Tikrai patariu pasiskambinti i kasas, iskart sistemoje pabandys patikrinti. mirksiukas.gif
Bendrai...
Cia temoje rase atsiliepimus kad zmones tikrai jau 'nebepajudina pirstu patys' kad ka nors suzinotu, as taip pat su tuo sutinku.  mirksiukas.gif
Juk tarkim paskambinti tiesiogiai daznai buna greiciau nei kad forume atrasys ar zinos ka atrasyti. Taip forumas yra labai naudingas, pati daug informacijos cia randu, taip pat stengiuosi kuo galedama ir kitiems info suteikti, taciau elementaria informacija kiekvienas tikrai galim susirasti, tik pagalvoti reikia kaip...

Gal as akla,bet telefonu Lietuvoje atstovybiu as taip ir neradau.Aciu,tik dabar darbiniame kompe man atidare jusu nuoroda su telefonais.
Manau ,kad sita tema tam ir skirta ,kad zmones vienas kitam galetu patarti o neaptarineti kas ka ne taip daro nors ir 100 kart ta pati klausineja,juk ne visi turi laiko skaityti visa tema nuo pradzios. smile.gif smile.gif
kas lieca mano klaidos as taip ir nesupratau kodel man nedave bileto.Kai ivedziau vyro korteles duomenys,tai viskas pavyko is pirmo karto.Nors korteles pas mus vienuodos kreditines is tuo pacio banko,bet idomiai gaunasi.bet tiek to.Aciu dar karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 22 gruodžio 2011 - 09:06
QUOTE(klomba @ 2011 12 21, 23:37)
Kas zinot, pasakykit prasau, ar galima jau padarius online check-ina, dar prisideti bagaza ir is naujo ta chekina atsispausdint.

Neseniai kažkas pirko papildomą bagažą po check in, viskas buvo gerai, bilietus perspausdint leido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2011 12 22, 00:37)

Taip, galima... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 12 22, 17:38)
Taip, galima... 4u.gif

o chekinantis ties kuriuo zingsniu ji prideti, na nerandu niekur doh.gif

QUOTE(Adade @ 2011 12 23, 09:11)
o  chekinantis ties kuriuo zingsniu ji prideti, na nerandu niekur  doh.gif

pasirodo nereikia chekintis tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, ar matet, kad Ryanair nuo kovo prades skraidyt i Maljorka? Puiki naujiena smile.gif
Atsakyti