Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

4u.gif Labas rytas,kadangi mano skrydis bus pirmas mano gyvenime,tai manau suprasite kokiam as soke esu biggrin.gif apsvieskite mamukai,is Rygos orouosto skrendu i Osla...kaip ten tas Rygos orouostas..busiu be registruoto bagazo..kazkas sake keltis i antra auksta iskart tada... o kas tam antrame aukste.. 4u.gif padekite susigaudyti,nes busiu su vaiku ir nesinori blaskytis ir likt orouoste svest kuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2011 12 17, 09:30)
4u.gif Labas rytas,kadangi mano skrydis bus pirmas mano gyvenime,tai manau suprasite kokiam as soke esu biggrin.gif apsvieskite mamukai,is Rygos orouosto skrendu i Osla...kaip ten tas Rygos orouostas..busiu be registruoto bagazo..kazkas sake keltis i antra auksta iskart tada... o kas tam antrame aukste.. 4u.gif padekite susigaudyti,nes busiu su vaiku ir nesinori blaskytis ir likt orouoste svest kuciu biggrin.gif

Rygos oro uoste niekad nebuvau, bet manau kad visada visada labiausiai padeda akys ir liežuvis 4u.gif (privalumas jei kalbate rusiškai) - kas neaišku, juk visad galima pasiklausti, nesupratai ką sako vienas, klausi kito, kitas dalykas dirba informacija ir skaitykite užrašus - juk ne Kinija 4u.gif nuvažiuokite su laiko atsarga ir viską ramiai surasite - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2011 12 17, 09:30)

Antrame aukste registracija,ir kt. formalumai.Pirmame aukste atvykstantys iseina,o treciame kavines, WC. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 12 17, 13:04)
Antrame aukste registracija,ir kt. formalumai.Pirmame aukste atvykstantys iseina,o treciame kavines, WC. smile.gif

4u.gif vadinasi man pirmame nera kas ir veikt..iskart i antra o ten jau ieskotis savo skrydzio
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2011 12 17, 15:17)
4u.gif vadinasi man pirmame nera kas ir veikt..iskart i antra  o ten jau ieskotis savo skrydzio

ieškokite tablo (švieslenčių) prie kurių vartų (gate no.) jūsų skrydžiui bus leidžiami žmonės. kažkur ten pakeliui bus rankinio bagažo skanavimas, patikra.

o šiaip, tik įėjus į oro uostą ir nežinant kur eit, reikia ieškoti nurodytos krypties DEPARTURES (išvykimas)

o atvykus ARRIVALS (atvykimas)

jei keičiate lėktuvą TRANSFERS

pamenu prieš tūkstantį metų būtų buvę gerai kad kas nors man šiuos žodžius būtų pasakęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 17 gruodžio 2011 - 15:32
QUOTE(lasiukas @ 2011 12 17, 10:30)

Taip, antras aukštas Jums reikalingas... Jei neturite reg. bagažo, tada pasižiūrėkite tablo, kuri sektoriu rodo, bet man rodos patikra RIX oro uoste yra vienoje vietoje (jei įėjus per duris tiesiai iš lauko, tai į kairę pusę), tad einate link patikros, pirmiausiai patikrins asmens dokumentus ir bilietus, po to daiktų skenavimas ir pateksite į išvykimos salę, o ten tablo bus norodytas GATE (numeris) ir vadovaujantis rodyklėmis eikite link to numerio, o iš ten jau į lėktuvą... Patikėkite viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 12 17, 17:51)
Taip, antras aukštas Jums reikalingas... Jei neturite reg. bagažo, tada pasižiūrėkite tablo, kuri sektoriu rodo, bet man rodos patikra RIX oro uoste yra vienoje vietoje (jei įėjus per duris tiesiai iš lauko, tai į kairę pusę), tad einate link patikros, pirmiausiai patikrins asmens dokumentus ir bilietus, po to daiktų skenavimas ir pateksite į išvykimos salę, o ten tablo bus norodytas GATE (numeris) ir vadovaujantis rodyklėmis eikite link to numerio, o iš ten  jau į lėktuvą... Patikėkite viskas bus gerai 4u.gif

Yra patikra ir dešinėje pusėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2011 12 17, 21:05)
Yra patikra ir dešinėje pusėje smile.gif

Nepasitaikė per tą pusę nei karto:)... 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif o bremene iskrendama is ten pat, i kur atskrendama is vilniaus ? smile.gif ten kazkoks atskiras terminalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 12 18, 23:04)
sveiki  4u.gif o bremene iskrendama is ten pat, i kur atskrendama is vilniaus ?  smile.gif ten kazkoks atskiras terminalas g.gif

Taip, ten Ryainair turi atskirą kampą smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 12 18, 21:06)
Taip, ten Ryainair turi atskirą kampą smile.gif ...

4u.gif o sakykit kiek kainuotu papildoma bagaza oro uoste nusipirkt ?
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 12 19, 09:52)
4u.gif o sakykit kiek kainuotu papildoma bagaza oro uoste nusipirkt ?

visos kainos pacioj pirmoj zinutej http://www.ryanair.c...ons-tableoffees
Atsakyti