HELP!!
Pradejau pakuoti lagaminus (rytoj skrydis) ir ziuriu, kad vos telpu, o dar duty-free norejau koki buteli nupirkti, idomu ar praleistu mane i lektuva su duty-free maisiuku rankose, nes pirkiniai netilps i lagaminus. Skrysiu su Ryanair ir tik su rankiniu bagazu, dviese su sunum, 2 lagaminai po 10kg, ir jei dar tureciau atskirai maisiuka pirkiniu, ar neprisikibtu? Juk duty-free parduotuve jau po patikros Bet zinau, kad ten kur tikrina bilietus irgi grieztai ziuri i bagaziniu skaiciu, dydi. Ar duty free pirkiniai priskiriami prie bagazo?
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 14, 15:53)
HELP!!
Pradejau pakuoti lagaminus (rytoj skrydis) ir ziuriu, kad vos telpu, o dar duty-free norejau koki buteli nupirkti, idomu ar praleistu mane i lektuva su duty-free maisiuku rankose, nes pirkiniai netilps i lagaminus. Skrysiu su Ryanair ir tik su rankiniu bagazu, dviese su sunum, 2 lagaminai po 10kg, ir jei dar tureciau atskirai maisiuka pirkiniu, ar neprisikibtu? Juk duty-free parduotuve jau po patikros Bet zinau, kad ten kur tikrina bilietus irgi grieztai ziuri i bagaziniu skaiciu, dydi. Ar duty free pirkiniai priskiriami prie bagazo?
Kiek žinau, tai ką perki duty free, reikia irgi į rankinį bagažą susidėti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 12 14, 16:09)
Kiek žinau, tai ką perki duty free, reikia irgi į rankinį bagažą susidėti
Kelis kartus pirkau ir visada dedavau i lagamina, nes turejau vietos. Na taip, tikriausiai taip ir yra, viska reikia supakuoti
QUOTE(Forgete @ 2011 12 13, 21:31)
būtų faina sužinot visus jų planus iškart - kur neskris, kur skris... o čia po kruopą pranešinėja.. nervina
QUOTE(racke @ 2011 12 12, 14:57)
Nervina mane tas Ryanair Jau Bremena ateme, tai dabar dar ir Paryziu atims Dabar dar tik truktu, kad Briuselio marsruta i Vilniu perkeltu
O man tik džiaugsmas kad Brėmeną perkėlė, jau spėjau pasinaudot Na, Paryžiaus aišku nereikia, bet Alikantę arba Palmą tikrai galėtų perkelt
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 13, 20:36)
nu cia tai sumaisti inese i atostogu planus
hehe ir man...
QUOTE(lunatikas @ 2011 12 13, 23:50)
labas, turiu klausima noriu skrist su vaiku iki 2 metu, bet man pigiau, jei ji nurodau kaip suaugusi. ar tai turi reiksmes lipant i lektuva? gal kas jau taip daret?
jei bandysit, parašykit, kuo baigėsi, labai įdomu
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 14, 15:53)
HELP!!
teoriškai negalite. Oro uoste nuolatos skamba įrašas "vienas krepšys vienam keleiviui". Nes net prieš pat sodintant į lėktuvą tikrina krepšius išeinančiųjų iš oro uosto lėktuvo link. Jei praleis - jums pasiseks. Bet nemažai žmonių su duty free maišeliais rankose tikrai praiena, bet tai jau sėkmės dalykas.
Na,duty free pirkiniai turi tilpt i rankini,plius atitikti leistina svori.
Del bilieto iki 2m vaikui kaip suaugusiam,tai sunku ka ir pasakyt,tik nereiktu pamirsht,jog jam kaip ir nepriklausys nemokamas vezimas,bet galima bus rankini imt. Aishku, idomu kaip palydovai pasielgs,nes oranzinis dirzas nepriklauso,reik sedet atskirose vietose.su ju 'sugebejimais',tai dar neleistu skrist. Na bet duok zinot, jei ka pavyks prasukt (nors dziaugsmais cia mazai kas dalinas,tik 'bedavoja')
Del bilieto iki 2m vaikui kaip suaugusiam,tai sunku ka ir pasakyt,tik nereiktu pamirsht,jog jam kaip ir nepriklausys nemokamas vezimas,bet galima bus rankini imt. Aishku, idomu kaip palydovai pasielgs,nes oranzinis dirzas nepriklauso,reik sedet atskirose vietose.su ju 'sugebejimais',tai dar neleistu skrist. Na bet duok zinot, jei ka pavyks prasukt (nors dziaugsmais cia mazai kas dalinas,tik 'bedavoja')
Atradau Azuon programavimo klaidą, gal verta jiems parašyti...
Gal kokią nuolaidą pritaikys
(Rodo skrydžius kurių tą dieną realiai nėra. Netgi einant iš Azuon į Wizzair puslapį pirkti bilietų parodo, kad neskrenda tomis dienomis)
Iš Donkaster į Vilnių 2012-03-01
aš vos maršruto nesusistačiau ir bilietų kito skrydžio nenupirkau, gerai kad pasitikrinau. Man Donkaster buvo tarpinis
Gal kokią nuolaidą pritaikys
(Rodo skrydžius kurių tą dieną realiai nėra. Netgi einant iš Azuon į Wizzair puslapį pirkti bilietų parodo, kad neskrenda tomis dienomis)
Iš Donkaster į Vilnių 2012-03-01
aš vos maršruto nesusistačiau ir bilietų kito skrydžio nenupirkau, gerai kad pasitikrinau. Man Donkaster buvo tarpinis
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 15, 11:49)
O man tik džiaugsmas kad Brėmeną perkėlė, jau spėjau pasinaudot Na, Paryžiaus aišku nereikia, bet Alikantę arba Palmą tikrai galėtų perkelt
hehe ir man...
teoriškai negalite. Oro uoste nuolatos skamba įrašas "vienas krepšys vienam keleiviui". Nes net prieš pat sodintant į lėktuvą tikrina krepšius išeinančiųjų iš oro uosto lėktuvo link. Jei praleis - jums pasiseks. Bet nemažai žmonių su duty free maišeliais rankose tikrai praiena, bet tai jau sėkmės dalykas.
hehe ir man...
Antrinu - negalima, viskas viskas turi tilpti: )
Bet žinot, skirtingi oro uostai, skirtingi žmonės, jų nuotaikos ir visa kita. Vilniuj visada labai tikrina.
Gak kam teko skristi ir galit palyginti ...
Kaina ta pati. Atskrendam apie 24 val. išskrendam apie 9 val ryte
Kur geriau praleist naktį Dubline ar Milane ?
QUOTE(Garmina @ 2011 12 16, 14:26)
Teko naktį praleisti Milano Bergamo oro uoste, tai vienas tragiškiausių man jis Europoje Buvo liūtis, tai per stogą vanduo bėgo, kibirai ant žemės stovėjo, oro uosto darbuotojai kėlė miegančius ant žemės, o vietos visiems sėdėt ten neužteko Tokiam reikalui rinkčiausi Dubliną
QUOTE(Garmina @ 2011 12 16, 14:26)
Panašiai tiek laiko teko praleisti Bergamo oro uoste. Nebuvo labai blogai, bet teko sėdėti ant grindų, nes vietų nebuvo. Ryte visus sukėlė nuo grindų ir įleido į kitą salę, nors ten tų vietų irgi ne kas. Vos atsisėdus lėktyve, nulūžau
Dar moterų tualetas klaikus