Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(ingusiaa @ 2011 12 12, 10:32)
o su tavo kortele dar gaunasi pigiau isigyt bilietus?  ax.gif

jeigu skrydis ne is UK, tai taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 12 12, 10:52)

Nauja - i Paryziu ? Labai keistas tas naujumas, kai anksciau ten pat is Kauno skraidino ax.gif Tegul visus astuonis marsrutus is Vilniaus Ryanairas perkelia i Karmelava, o is Karmelavos visus i Vilniu. tada gales garsiai trimituoti, kad va 20 nauju skrydziu is Lietuvos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 12, 13:04)
Nauja - i Paryziu ? Labai keistas tas naujumas, kai anksciau ten pat is Kauno skraidino  ax.gif Tegul visus astuonis marsrutus is Vilniaus Ryanairas perkelia i Karmelava, o is Karmelavos visus i Vilniu. tada gales garsiai trimituoti, kad va 20 nauju skrydziu is Lietuvos  cool.gif

“Ryanair” nauja kryptis į Karlsrūhę/Baden Badeną
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 12, 11:06)
“Ryanair” nauja kryptis į Karlsrūhę/Baden Badeną

kad jau puse metu lygtai kaip skraido i Baden Badena ax.gif "nuo 2011 m. kovo mėn. pabaigos paskelbianti atidaranti dar Karlsrūhės/Baden Badeno kryptį."
Atsakyti
Ne, į Baden badeną skraidins tik nuo 2012 kovo
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 12, 11:18)
Ne, į Baden badeną skraidins tik nuo 2012 kovo

susiveliau ir as, jo ten straipsnis kad nauja kryptis i paryziu. O apie Baden raso:

o nuo 2011 m. kovo mėn. pabaigos paskelbianti atidaranti dar Karlsrūhės/Baden Badeno kryptį.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 12 12, 13:10)
kad jau puse metu lygtai kaip skraido i Baden Badena  ax.gif "nuo 2011 m. kovo mėn. pabaigos paskelbianti atidaranti dar Karlsrūhės/Baden Badeno kryptį."

maza kas klaidu pridaro, ne naujokas juk, kryptis tai zinai gal g.gif

http://www.urkistravel.lt/?p=3873

Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 12, 10:25)
Sakykite jei norime nusipirkti bilietus, ar privaloma pirkti savo vardu? Ar gali už mus kažkas kitas nupirkti (kuri net neskristų)?

tikrai gali, mano brolis pirko mamai bilietus kad atskirstu pas ji i svecius i londona smile.gif
Atsakyti
ooo naujienos jau smagesnes smile.gif
http://kauno.diena.l...maljorka-395686
Atsakyti
labas, turiu klausima smile.gif noriu skrist su vaiku iki 2 metu, bet man pigiau, jei ji nurodau kaip suaugusi. ar tai turi reiksmes lipant i lektuva? gal kas jau taip daret? ax.gif

dar vienas klausimelis iskilo, kodel man prideda draudimo mokesti perkant bilietus? ar jis cia privalomas ar as tik nemoku jo atjungt g.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunatikas: 13 gruodžio 2011 - 23:51
QUOTE(lunatikas @ 2011 12 14, 10:58)
dar vienas klausimelis iskilo, kodel man prideda draudimo mokesti perkant bilietus? ar jis cia privalomas ar as tik nemoku jo atjungt g.gif ,

pasirinkite no insurance
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 12 14, 12:02)
aš tai dėl alikantės ploju rankutėm!

jetau kokie brangus bilietai i alikante rugsejui doh.gif
Atsakyti
laba

antradieni iskridau i vokietija frankfurt hann ir grizau tuo paciu reisu antradieni i kauna

zodziu neveziau medaus, veziau sakoti, mano turini, is lt svere, nieko nesake, gabaritai atitiko, jei nelabai, tai liepia tikrinti i tuos stovus

griztant, vezemes saldumynus, klause ar turiu kosmetikos? kai sakiau, kad neturiu nieko nesake.(parasa uzdejo)
sveria tik mokamas svarstykles 1euras iki 10kg

zodziu, tikrina gabaritus ir vaikinukas klijuoja "hand bag cheked" jei neiskilo kl del gabaritu, jei iskyla, tada liepe matuoti ir susimoketi, iskarto ceki israso, nepasigincysi.

kadangi buvom dviese, sustresavau ir savo lagamina pasveriau svere 11kg, permetem i kita, bet pasirodo, kad jokiu svarstykliu nebuvo ir nieko nesvere. .. tik tikrino gabaritus.
ps jei rankinukas, didesnis, pvz kaip nesiojamas kompas tokio formato, liepia sudeti i bagaza. kad butu 1 bagazas, 10kg svorio sumoje.

sekmes skrendancioms 4u.gif

neveziau jokiu skysciu-kremu, kad nebutu nesusipratimu, zirkliu ir irankiu.. biggrin.gif
Atsakyti